Ας ιδιωτικοποιηθούν τα πάντα, ας ιδιωτικοποιηθεί η θάλασσα και ο ουρανός, ας ιδιωτικοποιηθεί το νερό και ο αέρας, ας ιδιωτικοποιηθεί η Δικαιοσύνη και ο Νόμος, ας ιδιωτικοποιηθεί και το περαστικό σύννεφο, ας ιδιωτικοποιηθεί το όνειρο, ειδικά στην περίπτωση που γίνεται την ημέρα και με τα μάτια ανοιχτά. Και σαν κορωνίδα όλων των ιδιωτικοποιήσεων, ιδιωτικοποιήστε τα Κράτη, παραδώστε επιτέλους την εκμετάλλευση υμών των ιδίων σε εταιρίες του ιδιωτικού τομέα με διεθνή διαγωνισμό. Διότι εκεί ακριβώς βρίσκεται η σωτηρία του κόσμου… Και μια και μπήκατε στον κόπο, ιδιωτικοποιήστε στο φινάλε και την πουτάνα την μάνα που σας γέννησε.

Ζοζέ Σαραμάγκου

15.9.13

Τί έγινε επιτέλους το ΄83 και γιατί ζούμε πάλι στο ΄84 - βοήθεια κοινού.

Έχω σοβαρή απορία, παρακαλώ - επειδή με ενδιαφέρει - όποιος ξέρει κάτι περισσότερο να δώσει μια εξήγηση...

Η Νέλλη Λούτσιου, στις δηλώσεις της που παραχώρησε στον Άστρα αναφέρθηκε σε σχέδιο για καταστροφή της Κύπρου από το ΄83.

Γιατί;

Μόλις προ ολίγου - μέσω του μπλογκ "Παντός Καιρού" ( διαβάστε και το άρθρο είναι ενδιαφέρον ) είδα τίτλο/ανάρτηση σε άλλο μπλογκ - Οσρ - "Το 1984 είναι τώρα..."

Παιθκιά εν φοητσιάρικο μια συγγένισσα του Νίκου, που οπωσδήποτε είναι της "άλλη" γραμμής, δηλαδή της γραμμής όσων δεν πήγαν από την αρχή με τον Συλλούρη για να καταλήξουν με τον Κουτσού και μετά με τον Λιλλήκα,  και ένας ελευθεριακός κομμουνιστής, να μας λεν πως ζούμε είτε στο ΄83, είτε στο ΄84 και εγώ να μην έχω χαπάρι τί μας περιμένει....πληζ κάποιος να μου πει, επιτέλους γιατί το ΄83 ή το ΄84 είναι η απαρχή του σχεδίου καταστροφής της Κύπρου...και γιατί τώρα δεν είναι 2013, δεν είμαστε στην Ε.Ε, δεν έπεσε ο σοσιαλισμός, δεν χτύπησε το Νατο στην Γιουγκοσλαβία, δεν έριξαν τον Μουμπάρακ και τον Καντάφι και δεν πέθανε ακόμα ο Ούγκο..

έπαθα μια σύγχιση...πόσων χρονών είμαι...συφφέρει με το 1983 να πω την αλήθεια...

η απορία είναι σοβαρή - πέτε μου...

4 σχόλια:

  1. το ΄83 έγινε η ανακήρυξη του ψευδοκράτους...αυτό εννοεί η Νέλλη;...

    που πάει η βαλίτσα πως απο τότε αρχισε το σχέδιο ξεπουληματος της κύπρου και γιατί τώρα είναι ξανά ΄84;

    μήπως Νέλλη και Οσρ συναντώνται στη θεωρία για το ενιαίο κράτος του Λιλλήκα ή άλλων; Απλα θέλω να ξέρω από τί κινδυνεύω...προφανώς από την επίλυση του Κυπριακου..

    δηλαδή Μνημόνιο - Φυσικό Αέριο - Κυπριακό...

    κι ύστερα ήρθαν οι μέλισσες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σε χαιρετώ θερμά...


    Αν δεν κάνω λάθος το άρθρο του ocr "Το 1984 είναι τώρα…" μάλλον κάνει τη νύξη του στον αντικομμουνιστή Όργουελ, ω τι χαρά... και από που να πιαστεί κανεις: "Η αλήθεια δεν μπορεί να κρυφτεί; Αφού δεν μπορεί να κρυφτεί γιατί τόσος κόσμος είναι ανίκανος να αντιληφθεί τι είναι αυτό που προκαλεί την φτώχεια και την μιζέρια τους;" μα τι είναι η αλήθεια στα αλήθεια για να έχει την δυνατότητα να παίζει κρυφτό; ή το "η επανάσταση ξεκινά από το μυαλό" ναι; και η επανεκκίνηση της οικονομίας από την αυτοοργάνωση συλλογικοτήτων των γειτονιών.

    "To σχέδιο καταστροφής της Κύπρου από το ΄83" πιασάρικος τίτλος πάντως, πωλήσεις θα κάνει πολλές. Αντε Νέλλη άρχισε να γράφεις.

    Ωχ, της μόδας το ΄83 ε; http://mignatiou.com/2013/09/%CE%BB%CE%AF%CE%B2%CE%B1%CE%BD%CE%BF%CF%82-%CF%83%CF%85%CF%81%CE%AF%CE%B1-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%BA%CF%8D%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%82-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CF%84%CE%BF-1983-%CF%83%CF%84%CE%BF-2013/#ixzz2ew5DH9Ln

    "Οι Αμερικανοί έχουν ήδη ζητήσει επίσημα τη συνδρομή της Κύπρου και, στο πλαίσιο της ευρωπαϊκής αλληλεγγύης, κυπριακή βοήθεια θα προσφερθεί και στην Γαλλία με την οποία η Κυπρος εχει, ετσι και αλλιως, μια πολυ ανεπτυγμένη διμερή στρατιωτική σχέση. Η κυπριακή αρωγή και στους δυο θα δοθεί και θα ενταχθεί, βέβαια, σε ένα πλαίσιο ανθρωπιστικών επιχειρήσεων. Στο πλαίσιο αυτό θα ικανοποιηθούν και τα όποια Ρωσικά αιτήματα."

    Μπερδεύτηκα ρε παιδί μου τι έτος έχουμε;


    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λες ο Οσρ να εννοεί τον Όργουελ; Εγώ δεν θα το σκεφτόμουν ουδεπόποτε αυτό! :)

      Κάτι δεν κολλά...γιατί τον Όργουελ; Για να μεινουμε με τους αμερικάνους αλλα με αυτοδιαχείριση; χαχαχα...

      κάτι άλλο εννοεί ο Οσρ, εγώ νομίζω πως κάτι με το Κυπριακό εννοεί..τεσπα...

      τί Μιχάλης Ιγνατίου τί Οριάνα Φαλάτσι ένα και το αυτό...δεν διαβαζω το σάιτ του, αλλά μάλλον θα αρχίσω να το διαβάζω, γιατι αυτός κάπου θα τρυπώσει στην επόμενη κυβέρνηση - αν ειναι ο Λιλλήκας - έχω την αίσθηση...

      τί έτος έχουμε; αν είχαμε έστω το έτος μιας αμερικανικής επανάστασης θα ήμουν ευχαριστημένη...:)

      Διαγραφή
    2. Για να είμαι ειληκρινής ούτε εγώ παρακολουθώ το σαίτ του, τυχαίο δυστύχημα ήταν :) αλλά ναι ενδιαφέρον για μια ματιά που και που γιατί σίγουρα το να τρυπώσει δεν το γλιτώνουμε.

      "Για να μεινουμε με τους αμερικάνους αλλα με αυτοδιαχείριση;" χαχαχα καλό!!!

      Πάντως μια βοήθεια του κοινού είναι απαραίτητη στά ερωτήματα, τώρα ειδικά έχουμε ελπίδα και είναι δυνατόν αφού "Ζούμε στην εποχή της απόλυτης απεριόριστης πληροφόρησης".

      Διαγραφή