Ας ιδιωτικοποιηθούν τα πάντα, ας ιδιωτικοποιηθεί η θάλασσα και ο ουρανός, ας ιδιωτικοποιηθεί το νερό και ο αέρας, ας ιδιωτικοποιηθεί η Δικαιοσύνη και ο Νόμος, ας ιδιωτικοποιηθεί και το περαστικό σύννεφο, ας ιδιωτικοποιηθεί το όνειρο, ειδικά στην περίπτωση που γίνεται την ημέρα και με τα μάτια ανοιχτά. Και σαν κορωνίδα όλων των ιδιωτικοποιήσεων, ιδιωτικοποιήστε τα Κράτη, παραδώστε επιτέλους την εκμετάλλευση υμών των ιδίων σε εταιρίες του ιδιωτικού τομέα με διεθνή διαγωνισμό. Διότι εκεί ακριβώς βρίσκεται η σωτηρία του κόσμου… Και μια και μπήκατε στον κόπο, ιδιωτικοποιήστε στο φινάλε και την πουτάνα την μάνα που σας γέννησε.

Ζοζέ Σαραμάγκου

25.9.13

Ξυπνητήρι

Στην περίπτωση που κατά τη διάρκεια της νύχτας θα βγει ανακοίνωση για το παλλαϊκό συλλαλητήριο - πορεία στο Υπουργείο Εσωτερικών για τις άδικες μεθοδεύσεις Χάσικου κατά της αριστεράς που οδηγούν - με το πασον του τζιολας - στην ιδιωτικοποίηση της ΣΥΤΑ και μετά προς την Αρχιεπισκοπή, παρακαλώ κάποιος να με ξυπνήσει.

Στην περίπτωση που δεν θα ανακοινωθεί παλλαϊκό συλλαλητήριο αλλά θα βγουν "αντιστασιακά" δελτία τύπου και αντιστασιακά άρθρα για τον κατατρεγμό της αριστεράς,

 (  κρύψε να περάσουμεν καλύτερα, εν καλά τζαι τα δελτία τύπου  ) - παρακαλώ να μην με ενοχλησετε ούτε από τον ύπνο μου ούτε από τον ξύπνιο μου.

Μπορείτε όμως να με ενημερώσετε γιατί "Δεν ειναι ώριμες οι συνθήκες" για ένα παλλαϊκό συλλαλητήριο εφ΄όλης και εαν ένα παλλαϊκό συλλαλητήριο εφ΄όλης, είναι μέσα στα πλαίσια του ρεαλιστικού προγράμματος για την αλλαγή -  επίσης στο πόσο πιο ρεαλιστής πεθαίνεις.

Αν το βρίσκετε ακραία επαναστατικό, μη διαλεκτικό, εκτός τόπου και χρόνου, αριστερίστικο και επιζήμιο για το κόμμα, πότε θα είναι "ώριμες οι συνθήκες" για συλλαλητήριο;Μήπως καλύτερα να περιμένουμε το επόμενο φεστιβάλ για να είναι και ο Βασίλης... Στα πόσα ποσοστά; Ή σε ποιά από όλες τις προεκλογικές περιόδους να ετοιμαστώ. Της Ευρωβουλής ή τις Προεδρικές;

Καληνύχτα και καλή σας μέρα αν ξυπνάτε

3 σχόλια:

  1. Παλλαϊκό συλλαλητήριο; Δυστυχώς είναι μια ρομαντική ουτοπία. Οι αριστεροί είναι μουδιασμένοι και αμήχανοι για κάτι τέτοιο, οι υπόλοιποι αποδείχτηκε ότι μόνο σε συνθήκες κατασκευασμένης υστερίας και μίσους κάνουν τέτοια πράγματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι δυστυχώς ειναι. Η αριστερά ειναι εξαφάνισμένη μεσα στο πλαισιο που επελεξε να επιζει. Δηλαδη μεσα στα ψηλα δωματα της βουλής, των γραφειων των κομματων με τα οποια συνδιαλεγονται και συγκυβερνουν κ.λ.π.

      Εν υπαρχει πλεον ο λαϊκος παραγοντας πουθενα. Αυτο το καταλαβαινεις και απο τις πορειες που διοργανωνουν. Ειναι παντα τα ιδια ατομα 200-300 ατομα του μηχανισμού και καποιοι παραπλευροι εδονιτες.

      Στο τελος εγω θα σκεφτώ πως εκεινο το ιστορικο συλλαλητήριο στο προεδρικό ήταν απλα μια προσωπική επιθυμία του Δημήτρη η οποία εκτελεστηκε.

      Σημερα η αξιοπρεπεια της αριστερας αρκειται στα άρθρα και στο φέισμπουκ. Και το πιο θλιβερο ειναι πως η χωρα πουλιεται. Και πως η αριστερα δεν το θεωρει αυτο αρκετο για την αξιοπρεπεια της για να ξεσηκωθεί.

      Εκτος αν προκειται για τη σιωπη του συνένοχου και όχι για την σιωπή του αδιάφορου.

      Διαγραφή
  2. Εχτες άκουσα ενα παππου στον Άστρα 77 χρονών που έκλαιεν γιατι τον απειλουν με έξωση για 47 ευρώ που δεν κρατα να πληρωσει για το αποχετευτικό. Και ζήτησε λεει να του κοψουν 20 ευρω και πηρε απαντητικη επιστολη πως δεν γίνεται.

    Και εκλεεν ο παππους τζαι ελεεν: είμαι παλληκάρι της αριστεράς εγώ, είμαι που τον Λενιν τζαι τον Στάλιν...

    πε τα της Χαραλαμπιδου τουτα τζαι του Τζοβάννι, της κ.ε, του μηχανισμού τζαι της αξιοπρέπειας του Κιττή!

    η αριστερα ειναι απασχολημενη με τον εαυτο της, δεν θα κατεβαινει στους δρομους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή