Ας ιδιωτικοποιηθούν τα πάντα, ας ιδιωτικοποιηθεί η θάλασσα και ο ουρανός, ας ιδιωτικοποιηθεί το νερό και ο αέρας, ας ιδιωτικοποιηθεί η Δικαιοσύνη και ο Νόμος, ας ιδιωτικοποιηθεί και το περαστικό σύννεφο, ας ιδιωτικοποιηθεί το όνειρο, ειδικά στην περίπτωση που γίνεται την ημέρα και με τα μάτια ανοιχτά. Και σαν κορωνίδα όλων των ιδιωτικοποιήσεων, ιδιωτικοποιήστε τα Κράτη, παραδώστε επιτέλους την εκμετάλλευση υμών των ιδίων σε εταιρίες του ιδιωτικού τομέα με διεθνή διαγωνισμό. Διότι εκεί ακριβώς βρίσκεται η σωτηρία του κόσμου… Και μια και μπήκατε στον κόπο, ιδιωτικοποιήστε στο φινάλε και την πουτάνα την μάνα που σας γέννησε.

Ζοζέ Σαραμάγκου

25.7.12

Πλήρης διάσταση απόψεων ΔΝΤ - Κύπρου

ΣΚΑΪ Player TV — ΣΚΑΪ (www.skai.gr)

4 σχόλια:

  1. Εκδήλωση κατά της τρόικας πραγματοποιήθηκε σήμερα η ώρα 12:30 έξω από το υπουργείο οικονομίας, όπου είχαν συνάντηση επίσημοι του διεθνούς νομισματικού ταμείου (ΔΝΤ).

    Μόλις βγήκαν από το κτίριο και άρχισαν τις συνεντεύξεις με τα κανάλια, ανοίχτηκε μπροστά τους πανό που έγραφε "ΔΕΝ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ. ΕΞΩ ΤΟ ΔΝΤ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ! ANTI-IMF." και φωνάχτηκαν συνθήματα όπως "IMF OUT OF CYPRUS", "Fuck your banks" κλπ.

    Οι αστυνομικοί μας απώθησαν από την είσοδο και σταθήκαμε κάτω από τα σκαλιά για περίπου 20 λεπτά με το πανό και φωνάζοντας συνθήματα ενοχλώντας τις συνεντεύξεις των τροικανών.

    Χαρακτηριστικό ήταν το ότι οι δημοσιογράφοι, όπως και οι αστυνομικοί, μετά από συνομιλία συμφωνούσαν με τον σκοπό μας αφού η τρόικα θα επηρεάσει κυρίως τον δημόσιο τομέα.

    Φωτογραφίες σύντομα.

    από Islandanarchy

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μακάρι να όπως τα λαλεί ο ΣΚΑΙ τζιαι η Υπ Εργ. μπορεί να αποκαλεστεί τζιαι συντρόφισσα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το ΣΚΑΙ είναι ενα καναλι γνωστο για τις αντεργατικες του "ευαισθησιες"

    Ετσι είναι τα γεγονοτα. Το θεμα ειναι ποσο θα αντεξει η κυβερνηση να κρατα αυτη τη σταση. Όχι πως θα το γλυτωσουμε στο τελος αλλα θεωρώ πως καθε καθυστερηση υπογραφης μνημονίου - εφοσον δεν θα καταληγουν σε συμφωνία - είναι κερδος, αν λαβουμε υποψιν μας τις καθημερινές "μινι" ανατροπες στους σχεδιασμους της Ε.Ε λογω της καθιζησης των οικονομιων της Ισπανιας και της Ιταλιας.

    θα δειξει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κάτι παίζει Γερμανία, με μιαν δίκην που εννά επηρεάσει πολλά. Είμαι λλίον αλλού τούτες τες μέρες, τζιαι οι αντένες μου πιάννουν με διακοπές τζιαι παράσιτα. Λαλώ το, γιατί εσύ μπορεί να έπιαες παραπάνω τζιαι να το πασάρεις για διαφώτισην. Σε τούτην την περίπτωσην, τζιαι αν όντως παίζει κάτι τέθκοιον, εν μου φαίνεται καθόλου παράξενη οποιαδήποτε προσπάθεια καθυστέρησης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή