Ας ιδιωτικοποιηθούν τα πάντα, ας ιδιωτικοποιηθεί η θάλασσα και ο ουρανός, ας ιδιωτικοποιηθεί το νερό και ο αέρας, ας ιδιωτικοποιηθεί η Δικαιοσύνη και ο Νόμος, ας ιδιωτικοποιηθεί και το περαστικό σύννεφο, ας ιδιωτικοποιηθεί το όνειρο, ειδικά στην περίπτωση που γίνεται την ημέρα και με τα μάτια ανοιχτά. Και σαν κορωνίδα όλων των ιδιωτικοποιήσεων, ιδιωτικοποιήστε τα Κράτη, παραδώστε επιτέλους την εκμετάλλευση υμών των ιδίων σε εταιρίες του ιδιωτικού τομέα με διεθνή διαγωνισμό. Διότι εκεί ακριβώς βρίσκεται η σωτηρία του κόσμου… Και μια και μπήκατε στον κόπο, ιδιωτικοποιήστε στο φινάλε και την πουτάνα την μάνα που σας γέννησε.

Ζοζέ Σαραμάγκου

10.7.12

Όσο

Όσο οι Τροϊκανοί θα ψαχουλεύουν στα "άδυτα" του κυπριακού κράτους και των τραπεζών, στους προϋπολογισμούς, στο τι θα κόψουν, βασικά μέχρι να βρουν τον τρόπο να μην μας αφήσουν τίποτα παρεκτός τα ελάχιστα...όσο οι Πρίγκηπες της Στράκκας θα μετρούν πόσο ζεστό παραδάκι διαθέτουν για να εξαγοράσουν μέρος των ημικρατικών που θα ιδιωτικοποιηθούν...όσο η αντιπολίτευση θα προβαίνει στον πιο χυδαίο εκφυλισμό της πολιτικής μας νοημοσύνης...όσο η αριστερά θα είναι παθητική και εσωστρεφής για όσα συμβαίνουν...εμείς θα εξακολουθούμε να βρίσκουμε ένα λόγο για να αγαπάμε τον τόπο μας.

Ιδού ένας λόγος




2 σχόλια:

  1. "Όσο οι Τροϊκανοί θα ψαχουλεύουν στα "άδυτα" του κυπριακού κράτους και των τραπεζών, στους προϋπολογισμούς, στο τι θα κόψουν"

    Σιγα μην ψαχνουν για το τι θα κοψουν. Η συνταγη ειναι η ιδια, οπως ιδια ειναι τα φαγια των μακντοναλτς σε ολες τις χωρες. Μειωση μισθων, συνταξεων, κοινωνικων παροχων, ιδιωτικοποιησεις και παει λεγοντας.

    Ετσι ενει, στασει λαδι τζαι μιλλαν οποθεν τζαι αν την πιασεις την Τροικα.

    μμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. στην ευρωπη σεβονται τους λαους και τους θεωρουν ισους. δεν πηδανε ενα λαο με ενα τροπο και τον αλλο λαο με αλλο τροπο...εξαλλου αυτο απαιτει και περισσοτερο κοπο.

    βγαζεις μια πανευρωπαικη πατεντα "εξοδου απο την κριση", κατοπιν στελνεις τα κλιμακια ανα χωρα, και κατοπιν οι ιθαγενεις σφαζονται μεταξυ τους για το ποιος θα διαχειριζοταν καλυτερα τη θεση της χωρας στην ε.ε

    το χειροτερο δε ειναι, που οσοι ζησαμε αυτα τα 3 χρονια την ελληνικη κριση και τον τροπο που καταγραφηκε στα ΜΜΕ αλλα και απο τα κομματα και τους πολιτικους...ντρεπομαστε ακομα περισσοτερο για τις κακες εγχωριες "μεταφρασεις" λεξη προς λεξη της προπαγανδας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή