Ας ιδιωτικοποιηθούν τα πάντα, ας ιδιωτικοποιηθεί η θάλασσα και ο ουρανός, ας ιδιωτικοποιηθεί το νερό και ο αέρας, ας ιδιωτικοποιηθεί η Δικαιοσύνη και ο Νόμος, ας ιδιωτικοποιηθεί και το περαστικό σύννεφο, ας ιδιωτικοποιηθεί το όνειρο, ειδικά στην περίπτωση που γίνεται την ημέρα και με τα μάτια ανοιχτά. Και σαν κορωνίδα όλων των ιδιωτικοποιήσεων, ιδιωτικοποιήστε τα Κράτη, παραδώστε επιτέλους την εκμετάλλευση υμών των ιδίων σε εταιρίες του ιδιωτικού τομέα με διεθνή διαγωνισμό. Διότι εκεί ακριβώς βρίσκεται η σωτηρία του κόσμου… Και μια και μπήκατε στον κόπο, ιδιωτικοποιήστε στο φινάλε και την πουτάνα την μάνα που σας γέννησε.

Ζοζέ Σαραμάγκου

19.7.12

Της Κύπρου



...γιατί κάθε 20 του Ιούλη για μας θα είναι 15...

έγραψε ο Μάριος στην αγαπημένη γλώσσα

Επετειακόν της 15ης του Ιούλη: δικαιοσύνη τωρά!


Επειδή με κούρτισεν ο Άνευ, είπα να πω τζιαι γιω το δικόν μου.
Σήμερα εν επέτειος. Έσιει 38 χρόνια που τότε που τζιείνοι που εβαρτήκαν να ξηλώσουν την δημοκρατίαν τζιαι να την κάμουν νομόν της Ελλάδας (ασσέν τζιαι μισήν) εκάμαν τα  μαμμούριν τζιαι εμείναμεν με την δημοκρατίαν μισότζιην. Εξεκινήσαν που το ’55 να μας ενώσουν μίσιημου, τζιαι δεν επνάσαν ώσπου τζιαι κοττήσαν το μισόν νησίν μούχτην. Ούκ ελλάττω τζιαι πελλάρες. Μα τζι άλλον ελλάττω; Εν θα μείνει τίποτε ρε. Εφαηθήκαν, οι Γριβικοί, οι Γιωρκατζικοί, οι Παπαδοπουλλικοί να ξιλείψουν μίσημου τους Τ/Κ τζιαι να μας ενώσουν με την μαμμάν πατρίδαν, αμιγές νησάκιν, ελληνικότατον. Έτα ούλλα τζιαμαί.
Εμέναν τζιείνον που με τρώει εν το ότι κάθε χρόνον λαλούμεν τα ίδια. Έγκλημαν, προδοσία, βασανιστήρια, δολοφονίες, τραμπουκισμοί. Έν τζιαι εν μόνον τζιείνα που εκάμαν τον Ιούλην του ’74. Εν τζιείνα που εκάμναν που το ’55 ως το ’74. Λαλεί τα τζιαι ο Μιχάλης ποτζιεί στο Παντός Καιρού τζιαι ελυσσιάσαν οι συνδέσμοι αγωνιστών. Οι ανθρώποι που επαίζαν κόσμον εν ψυχρώ, που τους εσκοτώνναν που το ξύλον, που εκάμαν ομαδικούς τάφους που τη Λεμεσόν ως την Μεσαρκάν τζιαι το Παραλίμνιν, εν ακόμα ζωντανοί οι πιο πολλοί. Κανένας εν επιέρωσεν για τζιείνα που έκαμεν, κανένας. Έδωκεν τους ο Μακάριος κλάδον ελαίας. Έκρυψεν τζιαι το ΑΚΕΛ να μεν πολλονικατώννει τα πράματα (ώσπου τζιαι δυστυχώς η ιστορία παραγράφεται τζιαι διαγράφεται).
Ως πότε έννα ανεχούμαστεν να κυκλοφορούν τούτοι οι δολοφόνοι ανάμεσα μας; Ως πότε εννά λαλούμεν το ίδιον πράμαν; Γιατί εν ξεκινούμεν δικαστικές διαδικασίες ενάντια σε τζιείνους για τους οποίους έχουμεν στοιχεία; Είπα το τζιαι ξαναλαλώ το: υπάρχουν πολλές μαρτυρίες. Μιαν χρονιάν η Χαραυγή εδημοσίευσεν μαρτυρίαν νου χωρκανού μου, ο οποίος είπεν ότι με το πραξικόπημαν εκατεβήκαν στον αριστερόν καφενέν του χωρκού μας εοκαβητατζιήες τζιαι εκάμναν εικονικές εκτελέσεις. Εβάλαν του το πιστόλιν πας την κκελλέν τζιαι τραβήσαν την σκανδάλην. Ένας που τούτους ήταν ο μετέπειτα βουλευτής Α. Καράς. Μα γιατί ανεχούμαστεν την κοροϊδίαν; Εν κανεί που καταστρέψαν (τζιαι ακόμα καταστρέφουν) την χώραν, ανεχούμαστεν τους να κορτώννουν τζιόλας. Βουλευτές, τραπεζικοί, ξενοδόχοι, αξιοσέβαστα μέλη της κοινωνίας μας.
Αλλά εν φταιν τζιείνοι. Φταίμεν εμείς που τους αφήκαμεν. Εάν τζιείνα τα στελέχη της δεξιάς που εκάμαν εγκλήματα εν επιερώσαν για τα εγκλήματα τους, εν μόνον επειδή τους αφήκαν η αριστερά τζιαι οι δημοκρατικές δυνάμεις που εκρύψαν να περάσουμεν. Εγώ προτείνω να ξεκινήσουμεν συλλογήν υπογραφών: να έρτουν στην δικαιοσύνην όσοι μπορούν με στοιχεία να καταδικαστούν. Ειδικά τα τελευταία χρόνια με την έρευνα που κάμνουν διάφοροι, όπως ο Μιχάλης ο Μιχαήλ, τζιαι ειδικά ο Δρουσιώτης, έχουμεν πολλά στοιχεία στα σιέρκα μας για να τους δικάσουμεν. Έννεν αργά καθόλου. Δαμαί ο Βιδέλα της Αργεντινής έφαεν (τωρά) ισόβια το 2010 τζιαι αλλό 50 φέτος, για τες θηριωδίες που έκαμεν που το ’76 ως το ’81, παρόλον που εν 87 χρονών. Τζιαι άμαν ποσπαστούμεν με τους πραξικοπηματίες, να αρκέψουμεν με τζιείνους του Εθνικού Μετώπου, τζιαι να τελειώσουμεν με τους ορίτζιναλ ΕΟΚΑτζιήες που αντί να κάμνουν αντιαποικιακόν αγώναν, εκαθαρίζαν αριστερούς τζιαι άλλους όπως τους εκάπνιζεν.
Ίνταμπου λαλείτε; Να τους κάτσουμεν μέσα; Γιατί εμέναν τούτα τα “κλάδος ελαίας” τζιαι μουσκουρούθκια εν μου κάθουνται καλά. Τωρά να μου πεις βίτσαν της ροφκιάς που λαλεί τζιαι ο τζιύρης μου, μάλιστα. Αρκέφκουμεν με τούτους (όσοι ζιουν):
Υπουργοί του προέδρου, Νίκος Σαμψών
Υπουργός Εξωτερικών, Ντίμης Δημητρίου
Υπουργός Εσωτερικών και Αμύνης, Παντελής Δημητρίου
Υπουργός Παιδείας, Παναγιώτης Δημητρίου (άλλος βουλευτής του ΔΗΣΥ)
Υπουργός Εμπορίου και Βιομηχανίας, Αρης Χατζηγεωργίου
Υπουργός Γεωργίας και Φυσικών Πόρων, Ανδρέας Νεοκλέους
Υπουργός Συγκοινωνιών και Εργων, Κυριάκος Σαβεριάδης
Υπουργός Δικαιοσύνης, Κώστας Αδαμίδης
Υπουργός Εργασίας, Γιαννάκης Δρουσιώτης
Υπουργός Υγείας, Οδυσσέας Ιωαννίδης
Υφυπουργός παρά τω Προέδρω, Ανδρέας Παρισσινός
Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Σπύρος Παπαγεωργίου

11 σχόλια:

  1. Επειδή που το 50 ως το 74 το ΑΚΕΛ ήταν άμοιρο ευθυνών και πράξεων. Τουλάχιστον μεν γίνεσαι το ίδιο γραφικός με παρωπίδες όπως τους δεξιούς που κατηγορείς. Δεξιοί: η ΕΟΚΑ ήταν αγωνιστές που πέθαναν για τα ιδανικά της πατρίδας. Αριστεροί: η ΕΟΚΑ ήταν δολοφόνοι πραξικοπηματίες.

    Όσο πιο γλήορα το καταλάβετε εσείς τα κομματόσκυλα τούτο που εκατάλαβε ο πολλύς ο κόσμος, ότι η κομματοκρατία τζαι ο φανατισμός κρατούν μας πίσω τότε εν να έχουμε τζαι ενότητα τζαι ενιαία πολιτική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. πού σου νέφκω πού πάεις...τί σχεση εσιει αγαπητέ τωρά η κομματοκρατία με την Χούντα και το ξεπουλημα της Κύπρου;

      ή κατα την αποψη σου
      "ηταν πατριωτες που επεσαν έξω στις εκτιμησεις τους γιατι ηταν πολυ ρομαντικοί"...

      Μέσα!!! Οπως εμπήκαν οι χουντικοι και οι πραξικοπηματίες. Μεσα!!

      και η ιστορια με τον πολλυν τον κοσμο, να με συγχωρεσεις τζιολας αλλα παει να γινει ανεκδοτο! ο καθενας μιλα σαν να τζαι εν συνδεδεμενος με αορατες οθονες με την αποψη της πλειοψηφιας του πληθυσμου...

      ενοτητα για ΠΟΙΟΝ ΣΚΟΠΟ; και ΜΕ ΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ;

      με το να συνεργαζεται η νεδησυ με το ελαμ, να ντυνεται το δησυ τις φουστανελες, να παρισταται στα μνημοσυνα;

      και μιλας για κομματοκρατια; όχι δεν εχουμε κομματοκρατια! εχουμε ηλιθιοκρατια και αν δεν επελθει και ιστορική δικαιοσύνη καποιοι εν θα ποκατσουν ουτε στον αιωνα τον απαντα!

      αυτα.

      Διαγραφή
  2. Τζαι ο Ανδρέας Παρισινός ήταν νομίζω βουλευτής του ΔΗΣΥ. http://www.parliament.cy/parliamentgr/002_10_07.htm

    Η ουσία για μένα δεν είναι κατ' ανάγκη η τιμωρία, αλλά η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ. Σε τούντον τόπον ποττέ εν θα την έβρεις, γιατί υπάρχει διαπλοκή...άρκεψε που τους πολιτικούς, τους δικηγόρους, επιχειρηματίες κλπ.

    Κάποιες αναστολές ποινικών διώξεων γίνονται με συνοπτικές διαδικασίες χωρίς για τα κριτήρια τα δικά μου να δικαιολογούνται επαρκώς...

    Δεν αξίζει ούτε να τους φτύνεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και η τιμωρία. Διοτι πισω απο κάθε "εθνική" προδοσία κρυβονται καποια εκατομμυρια ζεστα ντολλαρς...καλη ώρα ο κυριος Ντινος Μιχαηλιδης που επάξια αγωνιστηκε για την διχοτομηση επισης...ποτε στο ΔΗΚΟ πότε στο ΔΗΣΥ...απλα σημερα ο οικονομικος πολεμος δεν γινεται με εμφανή οπλα και στρατιωτικα πραξικοπηματα γίνεται με αφανη οπλα, "αορατες" βαλιτσες που μεταφερουν χρηματα επισημως απο την θέση των επισημων κιολας και πολιτικα πραξικοπηματα...αν σκασεις μπορει να σου την χαρισουν αν δεν σκασεις το επομενο σταδιο ειναι ο απλος τροπος δηλαδη των οπλων.

      Καθε "εθνικη" προδοσία αποτελει και ενα οικονομικο εγκλημα ταυτοχρονα. Φυσικα τιμωρία και μέσα...γιατι εγιναν οπως σωστα λεει και ο Μαριος εκτελεσεις, βασανιστηρια, διωξεις ανθρωπων...

      Αυριο ομως οι Χουντοδουλοι πουλημενοι στα μονοπωλια Χρυσαυγιτες μαζι με τους δικους μας ΕΛΑΜιτες, τα παιδια με τις κρυσταλλινες θεσεις θα μας μιλησουν για Πατριωτισμο...δηλαδη για Φυσικο Αέριο, μεν παει ο νους σου παρα πολλα μακρυα....

      Διαγραφή
  3. Αν διαβάσεις χωρία από το Χρονικόν του Γρίβα και λίγο από Παπαφώτη (έχει κι άλλους από δαύτους αλλά τώρα αυτός μου 'ρθε) σχετικά με τον παρανοϊκό αντικομμουνισμό που τους διακατείχε καθ' όλη την καριέρα τους ως φασίστες θα εκπλαγείς (απευθύνομαι σε όλους τους pmastartous που λένε άλλα 'ντι άλλων). Ανοίξτε pmastartoi τα μάτια ν΄αλλάξατε μυαλά, να μπορέσετε τουλάχιστον να δείτε αυτό που κρύβει η ηλιθιότητά σας. Είναι σχεδόν σίγουρο ότι υπάρχουν πολλά είδη δεξιών, ας παραθέσω δύο στα γρήγορα: οι πρώτοι είναι αυτοί που εκμεταλλεύουν την εργατική τάξη για να θηραυρίζουν και το δεύτερο είδος είναι αυτοί που απλά είναι ότι είναι μόνο για να είναι εναντίον των κομμουνιστών. Αν ξέρετε κι άλλα είδη μ' άλλες αποχρώσεις με ευχαρίστηση αναμένω, μπορούν ακόμα, αν δεν παραβιάζω τα της οικοδέσποινας να μας βοηθήσουν και οι δεξιοί γι΄αυτό... απλά πέστε τους ότι κάτι θα κερδίσουν να δείς πώς θα τρέξουν...
    fristuti

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι σχεδόν σίγουρο ότι υπάρχουν πολλά είδη δεξιών, ας παραθέσω δύο στα γρήγορα: οι πρώτοι είναι αυτοί που εκμεταλλεύουν την εργατική τάξη για να θηραυρίζουν και το δεύτερο είδος είναι αυτοί που απλά είναι ότι είναι μόνο για να είναι εναντίον των κομμουνιστών. Αν ξέρετε κι άλλα είδη μ' άλλες αποχρώσεις με ευχαρίστηση αναμένω,


      μόλις ημουν έτοιμη να γράψω για το υποτιθέμενα άλυτο ερώτημα, γιατι κάθε φορα που εντείνονται οι ενδοϊμπεριαλιστικοί ανταγωνισμοί, η λεγομενη κεντροδεξιά αίφνης ανακαλύπτει κοινά σημεία με την ακροδεξιά και τους φασίστες.

      νομιζω πως απάντησες και η απαντηση βρισκεται πολυ απλά σε αυτο που ειπε ο "γραφικός" Μαρξ πως στο τελος της μέρας οι τάξεις είναι μονο ΔΥΟ...έτσι κι εδω, στο τελος της μέρας τα ειδη της δεξιάς είναι μόνο ΕΝΑ δηλαδη το πρωτο ειδος απο αυτα που μας περιεγραψες.

      Διαγραφή
    2. Αφού εν τόσον ξεκάθαρον για σέναν τι εστί "δεξιός", "εργατική τάξη" τζιαι "φασίστας" πες μας λλίον τι εστί "Μακάριος", "μακαριακός" τζιαι συν αυτώ συνοδοιπόροι κατά την περίοδον 1950 - 1977 (για να μεν φτάσω ως το '93 τζιαι την "επάρατην δεκαετίαν" του "πράκτορα των εγγλέζων")...

      Διαγραφή
    3. Μα εν εμενα που ρωτάς; Ου κυριε ελέησον! Ενομιζα πως ησιες τα απαντα του Μακάριου Δρουσιωτη σπίτι! Τί με ρωτάς;Εν ηξερεις αν εσιει ευθυνες ο Μακάριος; Ή ενομισες πως θα παιξουμεν το παιχνιδι "Μακαριακοι - Γριβικοί" για να μοιρασουμεν ευθυνες;

      Όι εγώ ετσι μοντερνα παιχνιθκια εν παιζω! Ο Μακάριος εν τα επαιρνε που την CIA ούτε σε ρευστο ουτε σε οπλισμο για να συγκρινουμεν ευθυνες. Ουτε εσταθηκεν σουζαν στην Χουντα. Ουτε εκατασφαξεν ελληνες πριν αρχισει να σφαζει τζαι κυπραιους. Διότι αγαπητε μου Γουφι, αν ο κύριος Αναστασιάδης εδεχετουν να ανοιξει ο φακελος της Κυπρου με τον τροπο που επρεπε, αυτη την στιγμή εν θα ειχαμε μονο οικονομικες διαπλοκες με τον Ακη και την κυβερνηση του Κληριδη αλλα θα ειχαμε και καταγγελιες απο ελληνες πολιτες εναντιον του Γρίβα...άτε να δω υστερα με ποιο μετρο θα εμετρουσαμεν τες ευθυνες...

      Η απενοχοποίηση της Ιστοριας, το να δουμε τες πληγες της ιστοριας καταμματα - κατι που εν τζαι της μοδας στην λεγομενη επανενωτικη δεξια και αριστερα - εν σημαινει καθολου να παψουμε να εχουμε ιστορικο κριτήριο.

      Με συγχιζεις τα λαθη της αριστερας με το ξεπουλημα της δεξιας. Τα λαθη, που επισης πληρωνουνται αφορουν την εποχη μεσα στην οποια εγιναν τζαι προφανως αφορουν τζαι την περιπτωση να επρεπε να γινουν αλλου ειδους επιλογες...

      δαμε ο Μαριος μεταφερει την πιθανοτητα λαθους ως το σημερα, για την σταση της αριστερας.

      αλλα η δικη σας απαιτηση ως δεξια, να θέλετε να εισαστε τζαι "κοσμικα υπεράνω" τζαι ιστορικα υπαιτιοι για τον φασισμο χωρίς κόστος εν περπατα!

      εθκιαλεξες λαθος κατευθυνση τζαι οσο τζαι να το τραβησεις θα φκεις σε ενα μαυρο αδιεξοδο τοιχο.

      τουτον εννε δικο μου ζητημα ομως. γιατι ενας ανθρωπος ο οποιος σαφως θα εμπορουσεν να ανηκει στη λεγομενη αναρχιζουσα αριστερα παρολα αυτα εμμενει να δικαιολογει την σταση του να εν μες τον κοπρο της πλουτοκρατιας εν αφορα λαθη ή ενοχες της αριστερας.

      αφορα το γεγονος πως εθκιαλεξες πολλα παρωχημενο πολιτικο σχημα για να εκφραζεσαι. τζαι μονο σε αδιεξοδα θα φτανεις.

      Διαγραφή
  4. Έννεν εσέναν που ερωτούσα mon cherie τζιαι εν έπρεπεν να "μουγιαστείς" αν τζιαι η απάντηση σου στον/ την fristuti ήταν αρκούντως "ενθαρρυντική". Οπότε έμμεσα αφορούσε σε η ερώτηση τζιαι καλώς απάντησες.

    Ο/ η fristuti λαλεί: "Ανοίξτε pmastartoi τα μάτια ν΄αλλάξατε μυαλά, να μπορέσετε τουλάχιστον να δείτε αυτό που κρύβει η ηλιθιότητά σας". Πιθανώς να μεν αναφέρεται σε άτομα της "λεγόμενης αναρχιζουσας αριστερας" (ήταν κομπλιμάν τούτον; θενκς αν τζιαι για την ώραν ανήκω στους "παντρεμένους που έχουν πσιυσιήν", εν πιο εύστοχον) αλλά αν θα προβαίννει σε τέθκοιους χαρακτηρισμούς, ας μπει στον κόπον να μας ορίσει το:

    "δεξιός"
    "φασίστας"
    "εργατική τάξη"

    τζιαι να τα αντιπαραβάλει με το "Μακάριος" τζιαι το "μακαριακός" (το "συν αυτοίς συνοδοιπόροι" καλώς σε εμούγιασεν γιατί φυσικά εννοούσα το ΑΚΕΛ).

    Εννά σχολιάσω τζιαι λλίον την "θυμωθκιάρικην" σου απάντησην:

    "Ο Μακάριος εν τα επαιρνε που την CIA ούτε σε ρευστο ουτε σε οπλισμο για να συγκρινουμεν ευθυνες.": Χμ, ο Γιωρκάτζιης ήταν υπουργός του Μακαρίου για του Γρίβα; Ο Τάσσος; Άτε πες αγαπούσαν τους τζιαι τους θκιό. Γιατί μόνον ο μιστακλής εν "ξενοκίνητος"; Εν πιο ωραίον το μούσιν;

    "Ουτε εκατασφαξεν ελληνες πριν αρχισει να σφαζει τζαι κυπραιους." Μα αν δεν κάμνω λάθος ο Μακάριος ήταν: α) θαυμαστής της "Χ" β) ο άθρωπος που επέλεξεν το Γρίβαν να έρτει κάτω όταν ήταν ανυπόληπτος. Μιαν έστω "ηθικήν αυτουργίαν" στα αίσχη του Γρίβα (εντός τζιαι εκτός) γιατί δυσπηρκάτε τόσον να του αποδώσετε;

    "αν ο κύριος Αναστασιάδης εδεχετουν να ανοιξει ο φακελος της Κυπρου με τον τροπο που επρεπε": ποιος εν τούτος ο "τρόπος που έπρεπεν"; Με απομονωμένην μελέτην της περιόδου΄67-'74; Με ανάλυσην που πολιτικούς αντί ιστορικούς; Με "copy paste;":

    http://www.makarios.eu/cgibin/hweb?-A=4725&-V=history


    "Τα λαθη, που επισης πληρωνουνται αφορουν την εποχη μεσα στην οποια εγιναν τζαι προφανως αφορουν τζαι την περιπτωση να επρεπε να γινουν αλλου ειδους επιλογες...": νομίζω ότι οι απολογητές του Γρίβα τζιαι της "δεξιάς" μπορούν κάλλιστα να σου πουν ακριβώς το ίδιον. Οξά έσιει "μακαριακόν" ή "αριστερόν" copywright;

    "εθκιαλεξες λαθος κατευθυνση τζαι οσο τζαι να το τραβησεις θα φκεις σε ενα μαυρο αδιεξοδο τοιχο". Ε καλό εννά ανάψω τους προβολείς τζιαι εννά βάλω την όπισθεν. Όσο για το πολιτικό σχήμαν, αφού λαλείς τζιαι συ ότι "εν καταλάβεις γιατί είμαι συναγερμικός". Ε, μπορεί να μεν είμαι πιον. Αλλά εν πρόκειται να εκφραστώ με άλλα υπάρχοντα αν έχουν ίδια ή παρόμοια "αϊπια" (εν τζιαι τζιείνα "παρωχημένα" ή "λάθος κατεύθυνση").

    Καταραμένη αϋπνία (ας όψουνται οι πυρούες τζιαι το φαίν...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρε Γουφι μου,καταρχην το αναρχιζων αριστερος φυσικα ειναι κομπλιμεντο...μιλουμε για υπερβαση σαν τα αλματα της Κομανετσι να παεις απο το ΔΗΣΥ στην λάιτ αναρχία...αφου το εσιεις γιατι να το κρυφκουμεν; :)

      Υπαρχει ενα θεμα οταν μιλω μαζί σου...προσπαθουμε να λυσουμε τα ζητηματα της πολιτικης με ασκησεις "λογικης"...τουτον αντιμετωπιζω το συχνα με δεξιους φιλους που δεν ειναι δεξιοι αλλα "παντρεμενοι με ψυχη" και οι οποιοι θελουν να ειναι οπεν μάιντετ χωρίς τη διαδικασία του τραυματος...δημιουργουν καποιες ισες αποστασεις που το τραυματικο παρελθον δημιουργωντας παραλληλα ενα υποτιθεμενο τραυματικο μελλο [ Αλλά εν πρόκειται να εκφραστώ με άλλα υπάρχοντα αν έχουν ίδια ή παρόμοια "αϊπια" (εν τζιαι τζιείνα "παρωχημένα" ή "λάθος κατεύθυνση").] ...τζαι τουτον εν μια κατανοητή διαδικασια...

      το προβλημα ειναι πως αυτο δεν ειναι αρκετο εφοσον δημιουργει το μεσοδιαστημα της πολιτικης ως ηθικης στασης...βασικα τουτη εν μια διαφορα που εγω εχω συχνα τζαι με αναρχικους μου φιλους...οποταν μπορει οι διαφορες μας να ειναι ακριβως αυτου του τυπου αλλα με αναφορες "στο δεξιο σου παρελθον ως παρον...."...

      τεσπα...προσπαθω να βρισκω παντα κατι "κοινο" για να υπαρχει ενας διαλογος...οπωσδηποτε ομως δεν μπορω να βρω κοινο εαν στην κουβεντα μπαινει η Χουντα και ο Γριβας...πρεπει να καταλαβεις πως εχουν φαει χιλιαδες κοσμου τζαι εχουν βασανισει επισης....δεν εν τοπικο το θεμα...

      καποτε μπορει να ειμαστε τζαι σε θεση να ανταλλαξουμε τζαι αποψεις για την ταξικη παλη...ισως...δεν ξερω...παντως τωρα εν υπαρχει αυτο το πλαισιο...οποταν ας αρκεστουμεν σε οτι υπαρχει για την ωρα...

      Διαγραφή
  5. - Αφού εν τόσον ξεκάθαρον για σέναν τι εστί "δεξιός", "εργατική τάξη" τζιαι "φασίστας" πες μας λλίον τι εστί "Μακάριος"... -
    Έχει πλάκα ο Woofis που διαχωρίζει το δεξιό και το φασίστα τόσο αβασάνιστα.
    Καλά πάντως τοποθετήθηκε η εργατική τάξη στη μέση, εκεί την έχουν και την κτυπάνε με λύσσα, με μίσος.

    "Όι εγώ ετσι μοντερνα παιχνιθκια εν παιζω!" ούτε εγώ... αν βέβαια οι σφαίρες της "ερωτήσεως" χτυπάνε κι αλλού. Και εν τέλει αυτή ως "ερώτηση" δεν συμπεριλαμβάνεται στην τέχνη της ερωτηματοθεσίας έτσι ώστε να χαρακτηριστεί ως ερώτημα.

    "τα ειδη της δεξιάς είναι μόνο ΕΝΑ", και φυσικά είναι εν τέλει μόνο ΕΝΑ αλλά και επιπλέον ΕΝΑ και ΕΝΑ και ΕΝΑ και ΕΝΑ = ΕΝΑ :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή