Ας ιδιωτικοποιηθούν τα πάντα, ας ιδιωτικοποιηθεί η θάλασσα και ο ουρανός, ας ιδιωτικοποιηθεί το νερό και ο αέρας, ας ιδιωτικοποιηθεί η Δικαιοσύνη και ο Νόμος, ας ιδιωτικοποιηθεί και το περαστικό σύννεφο, ας ιδιωτικοποιηθεί το όνειρο, ειδικά στην περίπτωση που γίνεται την ημέρα και με τα μάτια ανοιχτά. Και σαν κορωνίδα όλων των ιδιωτικοποιήσεων, ιδιωτικοποιήστε τα Κράτη, παραδώστε επιτέλους την εκμετάλλευση υμών των ιδίων σε εταιρίες του ιδιωτικού τομέα με διεθνή διαγωνισμό. Διότι εκεί ακριβώς βρίσκεται η σωτηρία του κόσμου… Και μια και μπήκατε στον κόπο, ιδιωτικοποιήστε στο φινάλε και την πουτάνα την μάνα που σας γέννησε.

Ζοζέ Σαραμάγκου

4.9.12

Επικίνδυνη πια η ανάμιξη του ΣΥΡΙΖΑ στο Κυπριακό






ΚΥΠΕ - ΛΕΥΚΩΣΙΑ/ΚΥΠΡΟΣ 3/9/2012 15:22

 --------------------------------------------------------------------------------

Συνάντηση με το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Πάνο Κοσμά είχε ο ΓΓ του Ρεπουμπλικανικού Τουρκικού κόμματος, Ασίμ Ακανσόι.

 Όπως μεταδίδεται στα κατεχόμενα, η συνάντηση έγινε την 1η Σεπτεμβρίου στη Λευκωσία και οι δύο άνδρες συζήτησαν το Κυπριακό, τις σχέσεις Ελλάδας - Τουρκίας και τις εξελίξεις στην ανατολική Μεσόγειο.

 Η συνάντηση έγινε στο πλαίσιο της 25ης έκθεσης βιβλίου του γνωστού βιβλιοπωλείου Ισίκ (Φως) στα κατεχόμενα, με την ευκαιρία της οποίας αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ βρέθηκε στην Κύπρο, όπως αναφέρεται.

 (ΚΥΠΕ/ΡΠΑ/ΓΒΑ)


σημείωση:

Όχι μόνο είναι στρωμένος ο δρόμος για τη δημιουργία του ε/κ ΣΥΡΙΖΑ αλλά τώρα θα πάμε και για το τ/κ ΣΥΡΙΖΑ!!

Απόλυτη επέλαση των συμφερόντων του ελληνικού κόμματος και της τάξης που εκπροσωπεί σε κυπριακό έδαφος.

Όχι δεν απαγορεύονται οι συναντήσεις, βέβαια! Αυτό που απαγορεύεται όμως είναι η δεύτερη και τρίτη κατά συνέχεια "αποικιοκρατικοποίηση"της Κύπρου για τα συμφέροντα της ελληνικής αστικής τάξης!

Έξω αλήτες!

31 σχόλια:

  1. ...για αυτό απουσίαζαν "οι συντροφοι" απο τη δικοινοτική εκδήλωση...είχαν άλλη εκδήλωση...μάλιστα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. και όπως θα φεύγετε πάρτε μαζί σας και τη Χίλαρι καθώς θα "αεριζεται" ο Ολάντ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πρεπει να οχυρωθουμε για να αντιμετωπισουμεν τον κινδυνο. Ο εχθρος βρισκεται ηδη εντος της χωρας. Προτεινω να φκουμε με τηλεβοες στους δρομους και να ενημερωνουμεν τον κοσμο για τον ερχομο των βαρβαρων. Για παν ενδεχομενο φερτε μαζι σας τα νεροπιστολα σας και οπλιστε τα με το κιτρινο υγρο πυρ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ποσα παμε στοιχημα ότι

      1. έχεις μηδεν γνωσεις για την ιστορια του αριστερου κινηματος στην κυπρο

      και

      2. ως αποτέλεσμα του πρώτου ότι έχεις μηδεν αντιληπτικη ικανότητα για το τί σημαινει η σημερινή αναρτηση;

      Διαγραφή
  4. Ερώτηση κοπέλια!!

    Τουτη η συνάντηση γιατί δεν ανακοινωθηκε πουθενά στα μέρη μας;; Από ότι ξέρω και γνωρίζω ο φιλος Πάνος Κοσμάς είναι σταθερός συνδεσμος του συριζα με ομαδες στην Κύπρο!

    Πως και δεν μας καλεσατε ανοιχτα σε αυτη τη δικοινοτική συναντηση;; Υπηρχε καποιος ιδιαιτερος λογος να την κρατησετε μεταξυ σας;;

    ε; ε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. και για να έχουμε και δευτερο καλο ερωτημα, ο φίλος Πάνος ηξερε απο μονος του τα τ/κ κατατόπια ή τον συνοδευσε και ε/κ αντιπροσωπεία; από που μπορουμε να ενημερωθουμε;

      Διαγραφή
    2. Οι κατασκοποι μου με ενημερωνουν οτι ακολουθησε τες ταπελες. Ανεπιβεβαιωτες πληροφοριες κανουν λογο και για το ενδεχομενο
      χρησης GPS.

      Διαγραφή
    3. α πα πα πα...ο φίλος Πανος δεν ακολουθεί ποτέ τις ταπέλλες!!

      έλα έλα, αφου εσυ ήσουν γιατί δεν μας λες πως ηταν ο "σκληρος" πυρηνας συνοδεία μαζί του και πως οι προσκλησεις σταλθηκαν με μειλ μονο σε εκλεκτα μέλη; πολυ σταλινικούς σας βρίσκω ωρες ωρες...

      Διαγραφή
    4. επίσης γιατί δεν μας λετε πως τη συναντηση την σκεφτήκατε και την κανονίσατε εσεις; υπαρχει κατι κακό σε αυτό δηλαδη και το κρύβετε;

      Διαγραφή
    5. Ριφκει τες για να πιανει ποντους?

      Ατε αφου ημουν, να σας πως την αληθκεια. Εσυζητησαμεν τζινο που συζητουμε σε ολες τι συναντησεις μας, δηλαδη το πως θα εκμηδενισουμε τα ποσοστα του ΚΚΕ. Φιλοδοξος στοχος αν σκεφτει καποιος οτι η ηγεσια του ΚΚΕ ειναι απο τις πιο ικανες παγκοσμιως. Κοινως δεν μασα. Η συντροφισσα Αλεκα ειναι ανθρωπος μαγνητης, με συγχρονο λογο και κυριως με οραμα. Το οραμα της ολοκληρωτικης καταστροφης για να φκει μετα να πει οτι ειχε δικαιο.

      Αυτα.

      Σορρυ που δεν σε εκαλεσαμεν

      Διαγραφή
    6. πάντως το σχόλιο σου ρε Ανώνυμε κτύπησε κέντρο, έπιασε την ουσία της ανάρτησης.. εύγε!

      Διαγραφή
    7. :)

      δεν πειραζει που δεν με καλεσατε, την επομενη φορα να καλεσετε την Δουρου που ειναι μανα στα γεωπολιτικά και έχει και λεμονί μαλλί στα σύγχρονα πρότυπα της γυναικείας επαναστατικότητας!

      Χριστοδουλε εσύ γιατί ενοχλείσαι, καποια στιγμη ελπίζω να καταλαβω..

      Διαγραφή
    8. μηπως ενοχλήθηκες που ο συριζα παει σε εκθεσεις βιβλίου στα κατεχόμενα αλλά πραγματοποιεί και επισημες συνομιλίες με αρχηγους κομματων - δεν ξερουμε μεσα στο βιβλιοπωλειο, μετα στο φαγητό; - και δεν σε καλεσαν;..αν δεν σε καλεσαν μαλλον δεν εισαι γερος συνδεσμος...:)

      Διαγραφή
    9. εγώ είμαι της συνιστώσας που δεν πήγε... εμείς είμαστε οι ρεβιζιονιστές... πήγαν οι αριστεριστές, μην μας συγχίζεις

      Διαγραφή
    10. Όχι Καλλίνο δεν πήγες γιατί δεν είχες ιδέα για την συνάντηση. Ο λόγος που δεν είχες ιδέα για τη συνάντηση είναι πως ο συριζα συνηθίζει στα πλαίσια της ανοιχτοτητας και των συνιστωσών να μην ενημερωνει κανενα για τις επαφες του.

      Εδω δεν ενημερωσε τους βουλευτες του για τη συναντηση με Περες, θα ενημερωσει εσένα που εισαι απλά ο τρίτος τροχός της ανανεωτικής αμαξας για μια τετοια συνάντηση.

      Από κάτι παλαβούς σαν εμένα ενημερωνεσαι Καλλινο για το κόμμα σου.

      Απλούστατα η συνάντηση ήταν κλειστή και σε αυτή ελαβαν μέρος ΜΟΝΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΚΑΙ ΕΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ άτομα!!

      αν θέλεις μπορω να σε ενημερωσω και πόσα ακριβώς στην περιπτωση που το κομμα το οποιο σε ενδιαφερει εξακολουθει να σε εχει γραμμενο!

      Διαγραφή
  5. αλλα το άλλο...με την ευκαιρια της εκθεσης βιβλίου, αντιπροσωπεια βρεθηκε στα κατεχομενα...πολλην γελιο...:))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αναρχομαρξιστομαοϊκοτιτοϊκοσταλινικός4 Σεπτεμβρίου 2012 στις 8:01 μ.μ.

    Όταν χρησιμοποιείς επιχειρηματολογία μέρους της αστικής τάξης (Χ.Α. κ.τ.λ) εναντίον του ΣΥ.ΡΙΖ.Α οδηγείσαι εκ προοιμίου σε λανθάνοντα, αντιδιαλεκτικά συμπεράσματα που βγάζουν το ΣΥ.ΡΙΖ.Α εκτός αστικής τάξης. Η κριτική που πρέπει να έχουμε απέναντι στο τσιπρόκομμμα πρέπει να είναι από τα αριστερά... Οι άνθρωποι είναι οπορτουνιστές σοσιαλδημοκράτες ή όπως αλλιώς θες πες τους και ως τέτοιοι πρέπει να αντιμετωπίζονται. Υ.Γ. Να θυμίσω πως ο Μαρξ έλεγε ότι οι κομμουνιστές πρέπει να είναι διατεθειμένοι να συνεργαστούν με τους σοσιαλδημοκράτες και την επόμενη ώρα να είναι έτοιμοι να τους κρεμάσουν. Αυτά πάντα φιλικά - συντροφικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. όλοι ειμαστε οππορτουνιστες και δεν εχουμε αλλη επιλογή να μην ειμαστε εντός του καπιταλισμου...καποιοι ομως ειμαστε και υπευθυνοι και δεν ειμαστε μονο μηχανή αντλησης ψηφοφόρων...

      ο συριζα ειναι ενα αναχρονιστικό κόμμα για το 2012.

      δεν ξερω αν οι υπολοιποι εχουν αλλου ειδους αδυναμιες, παντως ο συριζα αφορα αυτη την αριστερα που με την πρωτη ευκαιρια θα συνθηκολογήσει.

      αυτη η αριστερα ειναι πλέον περιττή για την κυπρο...πριν δεκα χρονια δεν ηταν...σημερα ειναι...

      ο συριζα ειναι εξαιρετικα εγκλωβισμενος ο ιδιος για να παλεψει πια την οποιαδηποτε ΧΑ!

      απλα θα θυματοποιήσει τα μελη του, ιδιαιτερα τους πιο αθώους και τους πιο "ανενταχτους" στα ψηλά δεξιά του δώματα...

      αλλιως δεν καταλαβαινω πως γινεται να επήλθε η ριζοσπαστικοποίηση των ελληνων με το 27% και η ΧΑ να αλωνίζει εκτοτε...

      προς το παρον αυτο που βλεπω ειναι τους σοσιαλδημοκρατες να κρεμανε τους κομμουνιστες...τιποτε αλλο...

      Διαγραφή
    2. "Όταν χρησιμοποιείς επιχειρηματολογία μέρους της αστικής τάξης (Χ.Α. κ.τ.λ) "

      Η Δεισδαιμόνα χρησιμοποιεί "επιχειρηματολογία της Χ.Α"; Ποια είναι αυτή για να μάθω κι εγώ να μην της κάνω παρέα;

      "Να θυμίσω πως ο Μαρξ έλεγε ότι οι κομμουνιστές πρέπει να είναι διατεθειμένοι να συνεργαστούν με τους σοσιαλδημοκράτες και την επόμενη ώρα να είναι έτοιμοι να τους κρεμάσουν."

      Αυτό το είπε πριν ή μετά που έχασε στο μπραν ντε φερ με τον Λένιν στο τσίρκο του Μεντράνο κατά τη διάρκεια της περιοδείας του στην Αφγαζία;

      Διαγραφή
  7. Αγαπητε Αναρχομαρξιστομαοϊκοτιτοϊκοσταλινικε,
    που λέει ο Μαρξ ότι ''οι κομμουνιστές πρέπει να είναι διατεθειμένοι να συνεργαστούν με τους σοσιαλδημοκράτες και την επομένη ώρα να είναι έτοιμοι να τους κρεμάσουν''?
    Που παιζει αυτό το έργο και δεν το είδαμε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. το παιζει ο Τσίπρας στον Νέο Αγωνιστή Καλλινο, αλλα εσενα μαλλον δεν σε επεισε ε; ε ουτε τους πασοκους μαλλον...να δουμε ποιος, ποιος, ποιος θα φαγωθει...

      ...δεν πειραζει,φτανει που το παιζει και η Ρεπούση στην τρικομματική κυβερνηση! από καπου θα τους πιασουμε αυτους τους άτιμους τους ψευτες τους σοσιαλδημοκρατες!!

      ή μηπως όχι;; ή μηπως θελουμε τον Μαρξ για την παρτη των σοσιαλδημοκρατων; Αυτο το εργο θελεις εσυ φίλε μου;

      εν εσιει ετσι εργο! ξεχνα τε το τουντο εργο!

      Διαγραφή
  8. Συμφωνώ με την οικοδέσποινα του Μπλόγκ, ο συριζοπασοκούλης νεοκάουτσκι ιντερνάσιοναλ είναι πολύυυ επικίνδυνος για την Κύπρο, αν και το πιστεύω για λόγους που θα την έκαναν πιθανόν να με καταχέριαζε...πάω τώρα να ανάψω ένα κεράκι (σε ποιόν άραγε; εε;)

    Σκετοτιτοϊκός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αναρχομαρξιστομαοϊκοτιτοϊκοσταλινικός4 Σεπτεμβρίου 2012 στις 9:42 μ.μ.

    Αντιπαρέρχομαι τη σεχταριστική ειρωνεία κάποιων και απαντώ (ξανά φιλικά και συντροφικά), πως δεν διαφωνώ με όσα λέτε για το τσίπριζα απλά η συγκεκριμένη ανάρτηση δεν με βρίσκει 100% σύμφωνο ως προς την επιχειρηματολογία της... Όσο γι αυτό του Μαρξ η αλήθεια είναι πως δεν θυμάμαι που το έχω διαβάσει, πάντως δεν νομίζω να είναι αναληθές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ωραια πειτε μας που διαφωνείται.

      ενα δημοσιευμα του ΚΥΠΕ αφορα η αναρτηση και την αντιθεση μου με την εδω και καιρο προσπαθεια καποιων να εμπλεξουν το δικοινοτικο κινημα στα ονειρα του συριζα που εξακολουθει να νομιζει ακομα πως μια μερα θα γινει κυβερνηση.

      σας ακουω!

      Διαγραφή
  10. Αναρχομαρξιστομαοϊκοτιτοϊκοσταλινικός4 Σεπτεμβρίου 2012 στις 10:36 μ.μ.

    Επειδή ο πληθυντικός είναι μικροαστισμός όπως είχε πει και η Κανέλλη στον Μπουμπούκο κάποτε, θα σε παρακαλούσα να μην τον χρησιμοποιείς τουλάχιστον μαζί μου, πόσο δε μάλλον αν είναι ειρωνικός όπως υποψιάζομαι. Στο θέμα μας τώρα, η διαφωνία μου έγκειται στην αντιμετώπιση του ΣΥ.ΡΙΖ.Α σαν ένα κόμμα που προσπαθεί να εισχωρήσει στις λεπτές ισορροπίες του νησιού και να φέρει μία μεγαλύτερη καταστροφή, από αυτή που έφερε η χούντα με την αγαστή συνεργασία αστικού κράτους και φυσικά Αμερικάνων... Δεν τρέφω καμία εκτίμηση για τον ΣΥ.ΡΙΖ.Α, ούτε έχω σκοπό να τον υπερασπιστώ, απλά μην μεγαλοποιούμε κάθε λάθος (πιθανότατα) κίνηση που κάνει, είναι ένα κόμμα αναχρονιστικό, όπως είπες, που δεν έχει εμπειρία και γι αυτό δίνει τόσους πολλούς λόγους για κριτική που δεν υπάρχει λόγος να μεγαλοποιούμε κάτι εμείς τα καταφέρνουν και μόνοι τους πολύ καλά. Υ.Γ.1 Για το αν θα γίνει κυβέρνηση ή όχι, ήμουν σίγουρος πριν λίγο καιρό ότι δεν μπορούσε να χάσει στις επόμενες εκλογές, σιγά σιγά όμως φαίνεται να δυσκολεύεται απίστευτα να ισορροπήσει μεταξύ συνιστωσών - πασόκων - και υπολοίπων (πρώην Κ.Κ.Ε και εξωκοινοβουλευτικών) που των ψήφισαν. Υ.Γ.2 Ξέχασα πριν με την απάντηση σου στο 8:55 συμφωνώ στο ακέραιο με έναν αστερίσκο για το αν είναι αναχρονιστικό κόμμα ή ένα (ας μου επιτραπεί ο αδόκιμος όρος) "κόμμα νέου τύπου" για το αστικό κράτος με χαλαρά ιδεολογικά όρια, τα οποία με τα χρόνια μπορεί να χαλαρώσουν και τελείως. Ευχαριστώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όχι δεν ήταν ειρωνικός ο πληθυντικός, θεωρησα πως θα ήθελες να τοποθετηθείς προς εμένα και προς τον Καλλινο που σε "βαφτισε" αναναρχοτέτοιο...

      Δεν εχω καμια διάθεση υπερβολής! Θεωρώ πολλές από τις ενέργειες που γινονται εκ μέρους του συριζα εδώ μάλλον γελοίες για να πω και την αμαρτία μου.

      Απλά η συγκεκριμενη συνάντηση με τον τροπο που έγινε, και εφόσον γνωρίζω πως κανονίστηκε από δικούς μας, εκ μέρους μου θεωρείται εως και ανήθικη!

      Όλοι γνωρίζουν πως το δικοινοτικό κινημα είναι εντελώς ταλαιπωρημένο λογω της μη επίλυσης του κυπριακού και όλοι γνωρίζουν πως στην πραγματικότητα απλά αυτοσυντηρείται.

      Θεωρώ επικίνδυνο ακριβώς το γεγονός πως όλες οι ενδείξεις δεν έδειξαν καμια διαθεση εκ μερους του συριζα να σεβαστει τις ιδιαιτεροτητες της Κύπρου για κανενα θέμα, και μάλιστα πασχουν και απο ένα σοβαρό συμπτωμα ψευδαίσθησης πως αντιπροσωπευουν καποια σουπερ ουαου προχω αριστερα...

      προκειται για ενα λεπτο ζητημα και πολυ συνθετο...και όχι δεν εμπιστευομαι τα συριζοπουλα να εχουν σχεσεις με την εδω δεξια παραταξη των επανενωσιτων ουτε και με την τ/κ ανάλογη...καθόλου κιόλας...

      ...εννοείται πως δεν προκειται να γινουν οποτεδηποτε κυβέρνηση και απλά θα δημιουργουν παντου μια κατασταση διάλυσης από όπου κι αν περάσουν.

      Διαγραφή
  11. Αναρχομαρξιστομαοϊκοτιτοϊκοσταλινικός4 Σεπτεμβρίου 2012 στις 11:30 μ.μ.

    Λόγω περιορισμένου χρόνου θα απαντήσω εν τάχει. Σίγουρα οι γνώσεις σου πάνω στο δικοινοτικό κίνημα και γενικά την κατάσταση στην Κύπρο είναι πλούσιες και ακόμα πιο σίγουρα ξεπερνούν τις δικές μου (πιθανότατα και λόγω καταγωγής. Πάντως δεν θεωρώ ,ακόμα τουλάχιστον, τον ΣΥ.ΡΙΖ.Α τόσο επικίνδυνο όσο λές, ποιο πολύ θα συμφωνήσω με το άλλο που είπες περί γελοιότητας πολλών κινήσεων τους, και περί μεγάλης - πλήν όμως αβάσιμης - αίσθησης ηγεμονίας στο κίνημα. Θα με ενδιέφερε να ακούσω, ίσως σε άλλη ανάρτηση την άποψη σου για το ΑΚΕΛ και αν θεωρείς πως υπάρχουν ομοιότητες ανάμεσα σ' αυτό και στο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Ευχαριστώ και πάλι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. τελικα το κρατησες το νικ βλέπω..

      κι εγω εν ταχει, και καποια αλλη φορα εκτενέστερα.

      το συριζα ετσι κι αλλιως το θεωρώ γελοίο...οσο δε αφορα την κυπρο το θεωρώ και κατάντια να αποκτησουμε ενα κόμμα με αυτες τις προδιαγραφες...δεν μου καθεται πως να το πω, ασε που ειναι και ακρως επικινδυνο λογω της πολυ-εθνοτικής καταγωγής των κυπριων. αλλα και λογω των εποικων, και λογω της στασης της δεξιας στο κυπριακο, και λογω της στασης της ε.ε κ.λ.π

      ενα κομμα σαν το συριζα, που θα μας προσφερει ωραια καμπινγκ, συζητησεις για να περναει η ωρα μας και που θα κανει την αριστερα της κυπρου φυσερο, για μενα ειναι επικινδυνο.

      για το ακελ φυσικα εχω να πω πολλα...ολοι εχουμε να πουμε πολλα για το ακελ...για την ωρα ας αρκεστω στο ότι δεν εχει λυσει οποτεδηποτε το ακελ τις εσωκομματικες του τασεις οι οποιες υπαρχουν απο τη μερα της δημιουργιας του...αυτες οι τασεις καθως και κομματια που αποκοπηκαν, αποτελουν μια μεγαλη ιστορια που εμπλεκει τοσο την ελλαδα, οσο και την εσσδ αλλα και το κομμουνιστικο κόμμα της βρετανιας...

      τώρα, μια αριστερα με εμπλοκή απο Ομπαμα εως Ολαντ κα ως τον Κάμερον για την Κυπρο...τί να σου πω...οχι εμενα δεν μου γυαλιζει στο ματι...ακομη κι αν αποδειχθει η καταλληλοτερη για την ελλαδα..που οπως ειπα δεν το βλέπω..

      Διαγραφή
    2. Να πω ακομη κατι για να μιλαμε ισια...ο συριζα ειναι ο πλασιέ του ΚΕΑ στην ευρώπη...ονειρευεται πως θα γινει κυβερνηση καταρχήν και καθετε πανω απο την τι βι και περιμενει ποτε θα υπογραψει το μνημονιο ο Χριστοφιας για να παρουσιαστει ως η αντιμνημονιακή αριστερα της Κύπρου..

      το αν θα βρει εδαφος εντος του ακελ...ναι ειναι πολυ πιθανόν να βρει...αλλα δυστυχώς - παρολο που δεν ξερω αν θα γινει το δευτερο δλδ η υπογραφη του μνημονιου - το πρωτο σιγουρα δεν θα γίνει...

      παρολα αυτα -- εγώ θέλω να κάνω καταγραφη γεγονοτων και προσδοκιών...

      Διαγραφή
  12. Στα ώπα-ώπα την έχει την Κύπρο ο ΣΦΥΡΙΖΑ, κι αφήστε τα χαζά. Στέλνει την "αριστερή πτέρυγα" για το φραντσάιζ στην Κύπρο (ΣΦΥΡΙΖΑ στο Λονδίνο, στο Παρίσι, στα Λεύκαρα). Φρεσκαδούρα. Ενώ στην Γκρίχενλαντ, που 'χει την πελατεία δεμένη, σερβίρει κατεψυγμένο ΠΑΣΟΚ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. η αριστερη πτερυγα ειναι για το δικοινοτικό και για τη "ανήσυχη" Λευκωσία που έχει και τα κοννε...στην ανησυχη λεμεσό θα γίνουν οι γάμοι της αριστερης πτερυγας με τη πρωην ερωμένη της απο την οποια αποσχίστηκε - δεα - αλλα στην κύπρο ξαναγλυκαθηκανε για το καλο του αγώνα.

      καπου εκει στη μεση θα βαλουν και τον αρχηγο του συριζα κυπρου Γιαννη Ξυδη που ειναι πρωην πασοκος αλλα όχι απο αυτους τους εθνικιστες, απο τους καλους...

      καπου δεξια, θα βαλουν και ανησυχους δεξιους της επανενωσης, και κανενα αναρχικο και καμια φεμινίστρια...μια χαρά το βρίσκω για πικνικ εγώ αυτο...

      Διαγραφή