Ας ιδιωτικοποιηθούν τα πάντα, ας ιδιωτικοποιηθεί η θάλασσα και ο ουρανός, ας ιδιωτικοποιηθεί το νερό και ο αέρας, ας ιδιωτικοποιηθεί η Δικαιοσύνη και ο Νόμος, ας ιδιωτικοποιηθεί και το περαστικό σύννεφο, ας ιδιωτικοποιηθεί το όνειρο, ειδικά στην περίπτωση που γίνεται την ημέρα και με τα μάτια ανοιχτά. Και σαν κορωνίδα όλων των ιδιωτικοποιήσεων, ιδιωτικοποιήστε τα Κράτη, παραδώστε επιτέλους την εκμετάλλευση υμών των ιδίων σε εταιρίες του ιδιωτικού τομέα με διεθνή διαγωνισμό. Διότι εκεί ακριβώς βρίσκεται η σωτηρία του κόσμου… Και μια και μπήκατε στον κόπο, ιδιωτικοποιήστε στο φινάλε και την πουτάνα την μάνα που σας γέννησε.

Ζοζέ Σαραμάγκου

17.9.12

Δώστε τα μέτρα στο Λαό!

Η Κυπριακή Κυβέρνηση ανακοίνωσε πως εντός της ερχόμενης βδομάδας θα παραδώσει το προτεινόμενο πακέτο μέτρων προς την Τρόικα στα κόμματα, με στόχο τη συζήτηση και τη συναίνεση των κομμάτων σε μια κοινή απόφαση για το εν λόγω πακέτο.

Τα κόμματα δε, θα έχουν 7 μέρες στη διάθεση τους να καταθέσουν τις απόψεις τους.

Πόσα είναι τα κόμματα; ΑΚΕΛ,ΔΗΣΥ,ΔΗΚΟ,ΕΔΕΚ,ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ,ΕΥΡΩΚΟ - 6
Πόσο είναι το σύνολο των μελών αυτών των κομμάτων; 80-100 χιλιάδες; Πολλά θα λέω...Πότε θα διαβουλευθούν τα 6 κόμματα με τα μέλη τους για το πακέτο; Ποτέ, σε 7 μέρες δεν προλαβαίνεις να μελετήσεις τα μέτρα όχι να τα συζητήσεις και στη βάση.
Ποιοί θα συζητήσουν τα μέτρα; Οι Κ.Ε ή τα Π.Γ 6 κομμάτων...Σύνολο 100-200 άνθρωποι.

100-200 άνθρωποι θα αποφασίσουν...ερήμην του πληθυσμού, ερήμην των ψηφοφόρων, ερήμην της νεολαίας 18-25 ετών που δεν στελεχώνουν κόμματα παρά στην καλύτερη κάποιες νεολαιίστικες οργανώσεις.

Να πληρώσουν οι Κ.Ε και τα Π.Γ παρακαλώ τις αποφάσεις που θα παρθούν.
Εγώ δεν πληρώνω σεντ εαν δεν ρωτηθώ. Θέλω δημοψήφισμα. Εαν ο κυπριακός λαός αποφασίσει πως θέλει την Τρόικα, να πληρώσω και να σκάσω...!!!..Λέμε τώρα....





υ.γ: 
Επίσης παρακαλούνται τα 6 κομματα να ετοιμάζουν ταυτόχρονα τον κατάλογο με τα ονόματα των μελών των Κ.Ε ή των Π.Γ που θα εγκρίνουν τα μέτρα. 100-200 άτομα χωρούν σε μια μόνιμη λίστα, έτσι για να ξέρουμε, ποιούς θα κυνηγάμε όταν έρχονται τα χαράτσια και τα μπιλιέτα...


Λέγε την άσφαλτο γυαλί
που χαρακώνονται οι πολλοί
λέγε τα σπίτια φυλακές
και τις ζωές μας πλαστικές

Λέγε τα πράγματα με τ' όνομά τους
λέγε τα πράγματα με τ' όνομά τους
και διαπίστωνε αργούς θανάτους
λέγε τα σπίτια φυλακές
και τις ζωές μας πλαστικές

Λέγε τα σπίτια φυλακές
και τις ζωές μας πλαστικές
λέγε τα χρόνια μας βροχή
συνάλλαγμα και Ι.Χ
λέγε τον έρωτα δασμό
και νύχτα δίχως προορισμό

Λέγε τα πράγματα με τ' όνομά τους
λέγε τα πράγματα με τ' όνομά τους
και διαπίστωνε αργούς θανάτους

Λέγε τον έρωτα δασμό
και νύχτα δίχως προορισμό
Λέγε τα σπίτια φυλακές
και τις ζωές μας πλαστικές


Κώστας Τριπολίτης

2 σχόλια:

  1. Τα πράγματα με το όνομά τους: 25 χιλιάδες ευρώ θα χρεωθεί έκαστος πολίτης από τη μέρα υπογραφης του μνημονίου, μόνο για τη διάσωση των τραπεζών.

    Από τα τέλη δηλαδή του Οκτωβρίου ή Νοεμβρίου μια τετραμελής οικογένεια θα χρωστά για τα μαυρα ματια της Λαικής 100 χιλιάδες έτσι για το καλό του...

    Αυτά με το πρώτο μνημόνιο...

    Μετα θα πάμε για την αναπτυξη για να μην μεινουμε χωρίς δουλειές...διοτι το σημαντικό ξέρετε είναι η αναπτυξη όχι μονο οι περικοπές...αιντε άιντε....αναπτυξη...διαβατήριο και γειά σας...να πληρωσει η Ξένια και ο Ξένιος...εγώ εν πληρωνω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. επίσης παρακαλώ να σταματήσουν τα αμερικάνικα ανέκδοτα επί του θέματος της χρηματοδότησης για τις αναγκες της ανακεφαλαιοποιησης των τραπεζών απευθείας από την ΕΚΤ ότι ουφ....ξεσκάσαμε!!!


    ειτε μεσω ΕΚΤ είτε μεσω ΔΝΤ ο ΛΑΟΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΗ ΝΥΦΗ!!!...λλιην τσίππα πληζ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή