Ας ιδιωτικοποιηθούν τα πάντα, ας ιδιωτικοποιηθεί η θάλασσα και ο ουρανός, ας ιδιωτικοποιηθεί το νερό και ο αέρας, ας ιδιωτικοποιηθεί η Δικαιοσύνη και ο Νόμος, ας ιδιωτικοποιηθεί και το περαστικό σύννεφο, ας ιδιωτικοποιηθεί το όνειρο, ειδικά στην περίπτωση που γίνεται την ημέρα και με τα μάτια ανοιχτά. Και σαν κορωνίδα όλων των ιδιωτικοποιήσεων, ιδιωτικοποιήστε τα Κράτη, παραδώστε επιτέλους την εκμετάλλευση υμών των ιδίων σε εταιρίες του ιδιωτικού τομέα με διεθνή διαγωνισμό. Διότι εκεί ακριβώς βρίσκεται η σωτηρία του κόσμου… Και μια και μπήκατε στον κόπο, ιδιωτικοποιήστε στο φινάλε και την πουτάνα την μάνα που σας γέννησε.

Ζοζέ Σαραμάγκου

18.6.12

έχω απορία γιατί δεν κατάλαβα...

Το ΚΚΕ είχε εκλογική καθίζηση, το ΚΚΕ απέτυχε να περάσει στο λαό το προγραμμά του, το ΚΚΕ είναι αρτηριοσκληρωμένο και αυτοκαταστροφικό και αν δεν αλλάξει θα διαλυθεί εντελώς, το ΚΚΕ πρέπει να έρθει αντιμέτωπο με τα εκλογικά του ποσοστά και να δει την αλήθεια στα μάτια, το ΚΚΕ πρέπει να κάνει αυτοκριτική, το ΚΚΕ είναι η αλεπού που βλέπει στον ύπνο της κρεμμαστάρια, το ΚΚΕ έπιασε πάτο και κάνει ξανά το κορόιδο, το ΚΚΕ, το ΚΚΕ, το ΚΚΕ...


ε καλά κουμπάροι σύντροφοι, αφού το ΚΚΕ τα έπαθε όλα αυτά, εξηγήστε και σε μένα την ανίδεη  κολλημένη που μπορεί "να στηρίξει και την Καλομοίρα φτάνει να κρατάει σφυροδρέπανο", πως γίνεται ένα αυτοκαταστροφικό 4.5% να μπορεί να ανακόψει - όπως κατηγορείται - την ευρωπαϊκή πορεία 27 χωρών, που περίμεναν πως και πως αυτές τις εκλογές για να ανοίξουν τα σοσιαλιστικά παράθυρα να φυσήξει ο αέρας της αλλαγής προς τη σοσιαλιστική ευρώπη!!

τελικά υπάρχουν ποσοτικά και ποιοτικά κριτήρια και στους αριθμούς;;; τελικά ένα 4.5% μπορεί να μετρήσει ποιοτικά περισσότερο από όσο ένα 28%;

είναι ικανό δηλαδή ένα μόλις 4.5% να ανακόψει την καπιταλιστική "σοσιαλιστική" πορεία μιας ολόκληρης ευρώπης;;

ε καλά έκανε!!

8 σχόλια:

  1. είναι ικανό δηλαδή ένα μόλις 4.5% να ανακόψει την καπιταλιστική "σοσιαλιστική" πορεία μιας ολόκληρης ευρώπης;;

    Ήταν μια υπερευαίσθητη πορεία, οπότε τώρα θα έχουμε απλώς φασισμό. Αλλά δεν θα έχουμε ΚΚΕ! Γιου χου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φυσικα θα εχουμε κκε. Το ειπε και ο Σταύρος Θεοδωράκης "το κκε ειναι σαν την ελλαδα. ποτε δεν πεθαινει"

    σοβαρα τωρα...πιστευεις πως πραγματικα υπαρχει πιθανοτητα διαλυσης του κκε; στο 89 ζουμε;

    απλα ο ιμπεριαλισμος τρεχει γρηγοροτερα απο μας...λογικα πρεπει να φτασει πρωτος στο να κτυπησει το κεφαλι του στον τοίχο...:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ναι το ειδα το πρωϊ...καταλαβα το μηνυμα, οκ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο φίλτατος misharos έβαλεν το εξής σε σχόλιον του (τιμή μου) στο "τσαρδίν" μου:

    http://www.youtube.com/watch?v=2MYsx6WArKY&feature=related

    Enjoy!

    Υ.Γ. Η ελπίς πεθαίνει μετά τζιαι που το ΚΚΕ (υγείαν να'χουμεν).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. υγεια να χουμε μεχρι να εμφανιστει και σε μας το ελαμ με 7% στη βουλη...τσιαρς! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εν ηξέρω mon cherie. Ορισμένοι λαλούν ότι έσιει τζιαι σιειρόττερα πράματα που το θάνατον. Μα αναστηθήκαν τζιαι εν τόσον σίουροι; Αρωτούν τζιαι όσους εν εγεννηθήκαν καν;

    Υπάρχει επίσης τζιαι το "but in this world nothing can be said to be certain, except death and taxes."

    Έγώ πιο πολλά πάω με το εξής (οϊ τόσον άσχετον όσον φαίνεται):

    "There is no honorable death. There's just death".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. μα καμνουμε τον επικηδειο του κκε ή φαινεται μου;:) εν επεθανε βρε, ειπαμεν εν σαν την ελλαδα ποτε δεν πεθαινει το κκε...εν μασουν οι κομμουνιστες μεν ανησυχεις...εν τζαι εν τιποτε μαππα που βλεπουμεν, ποσα-ποσα...:)

    υπαρχει παντα και ο ηρακλειτος πως η ζωη εν μια διαρκης εναλλαγη θανατου=ζωης με την μορφη της κινησης...αρα δεν ξερεις το ποταμι αν θα φκαλει σε ωκεανον...ή σε κανενα καταρραχτη; προτιμω τον καταρραχτη ετσι χιμαρωδη να παρασυρει τζαι καμποσες βαρκες/εφοπλιστες μαζι του...:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή