Ας ιδιωτικοποιηθούν τα πάντα, ας ιδιωτικοποιηθεί η θάλασσα και ο ουρανός, ας ιδιωτικοποιηθεί το νερό και ο αέρας, ας ιδιωτικοποιηθεί η Δικαιοσύνη και ο Νόμος, ας ιδιωτικοποιηθεί και το περαστικό σύννεφο, ας ιδιωτικοποιηθεί το όνειρο, ειδικά στην περίπτωση που γίνεται την ημέρα και με τα μάτια ανοιχτά. Και σαν κορωνίδα όλων των ιδιωτικοποιήσεων, ιδιωτικοποιήστε τα Κράτη, παραδώστε επιτέλους την εκμετάλλευση υμών των ιδίων σε εταιρίες του ιδιωτικού τομέα με διεθνή διαγωνισμό. Διότι εκεί ακριβώς βρίσκεται η σωτηρία του κόσμου… Και μια και μπήκατε στον κόπο, ιδιωτικοποιήστε στο φινάλε και την πουτάνα την μάνα που σας γέννησε.

Ζοζέ Σαραμάγκου

13.6.12

Πρόταση κατά του ρατσισμού.

Επειδή δεν θα τελειώσουμε με την εγχώρια βλακεία, και δεν αναφέρομαι στο οργανωμένο εγκλήμα που κυκλοφορεί είτε ως ΕΛΑΜ είτε ως Χρυσή Αυγή, αναφέρομαι στους συμπολίτες μας που αποφάσισαν να γράψουν ανέκδοτα και να παράξουν χιούμορ από τα τελευταία κρούσματα φασισμού και εδώ και στην ελλάδα ή βρήκαν ευκαιρία να βγάλουν τα κοινωνικά τους απωθημένα, τον μισογυνισμό τους ή την αμπαλατωσύνη τους, εισηγούμαι να γίνει υποχρεωτική η εξέταση DNA για κάθε πολίτη της κυπριακής δημοκρατίας μόλις γεννηθεί.

Ακολούθως η εξέταση αυτή θα πρέπει να συνοδεύει τον κάθε πολίτη σε όλες τις κοινωνικές του δραστηριότητες π.χ όταν θα πάει στο νηπιαγωγείο και μετά στο δημοτικό, όταν θα κάνει αίτηση για δουλειά ή όταν θα παντρεύεται.

Κυρίως θα είναι απαραίτητη η εξέταση στην περίπτωση που κάποιος θέλει να πολιτευτεί.

Πιστεύω πως αν αντί του θρησκεύματος μας αναγράφεται στις ταυτότητες μας, από την μέρα που θα γεννηθούμε, πως γενετικά είμαστε πιο κοντά στους αράπηδες από ότι στους σουηδούς μπορεί να μειώσουμε και την ανεργία.

Καθότι παρα πολλοί δεν θα αντέξουν μια τέτοια αλήθεια και πιθανόν να χρειαστούμε έξτρα ψυχιάτρους για την Αθαλάσσα. Έτσι δημιουργούμε και κίνητρα για ανάπτυξη μιας επιστήμης η οποία είναι άκρως απαραίτητη στην εποχή μας.

Επίσης κάθε ένας ο οποίος θα βιαιοπραγεί εις βάρος αλλοδαπού ως μέλος φασιστικής οργάνωσης θα υποχρεούται αντί φυλάκισης να κυκλοφορεί με τις εξετάσεις αυτές κρεμμασμένες στο λαιμό του κατά το υπόλοιπο του βίου του. Οι ώρες που θα γυμνάζεται δεν θα εξαιρούνται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου