Ας ιδιωτικοποιηθούν τα πάντα, ας ιδιωτικοποιηθεί η θάλασσα και ο ουρανός, ας ιδιωτικοποιηθεί το νερό και ο αέρας, ας ιδιωτικοποιηθεί η Δικαιοσύνη και ο Νόμος, ας ιδιωτικοποιηθεί και το περαστικό σύννεφο, ας ιδιωτικοποιηθεί το όνειρο, ειδικά στην περίπτωση που γίνεται την ημέρα και με τα μάτια ανοιχτά. Και σαν κορωνίδα όλων των ιδιωτικοποιήσεων, ιδιωτικοποιήστε τα Κράτη, παραδώστε επιτέλους την εκμετάλλευση υμών των ιδίων σε εταιρίες του ιδιωτικού τομέα με διεθνή διαγωνισμό. Διότι εκεί ακριβώς βρίσκεται η σωτηρία του κόσμου… Και μια και μπήκατε στον κόπο, ιδιωτικοποιήστε στο φινάλε και την πουτάνα την μάνα που σας γέννησε.

Ζοζέ Σαραμάγκου

19.6.12

Αποκάλυψη ΣΟΚ! Συντηρητικός βετεράνος Ακελιστής κάνει κουμάντο στο ΣΥΡΙΖΑ!


Αλ. Τσίπρας-"Δεν θα βγάλουμε τον κόσμο στους δρόμους"


Δεν θα καλέσουμε τους υποστηρικτές μας να βγουν στους δρόμους για να διαμαρτυρηθούν ενάντια στα μέτρα λιτότητας, δήλωσε ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας σε συνέντευξη που παραχώρησε στο διεθνές πρακτορείο ειδήσεων Reuters. Αντ’ αυτού, είπε, θα επικεντρωθούμε στη δημιουργία «μιας ασπίδας προστασίας για όσους βρίσκονται στο περιθώριο». Παράλληλα, εκτίμησε ότι η κυβέρνηση συνεργασίας που θα σχηματιστεί στην Ελλάδα «θα αποτύχει».

«Η αλληλεγγύη και η αντίσταση είναι αμφότερες σημαντικές, αλλά τώρα η αλληλεγγύη είναι πιο σημαντική», είπε ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ, διαβεβαιώνοντας ότι δεν θα βγάλει τον κόσμο στους δρόμους.


«Ο ρόλος μας είναι να είμαστε μέσα και έξω από το κοινοβούλιο, να χειροκροτούμε κάθε τι θετικό, να καταδικάζουμε όλα τα αρνητικά και να προτείνουμε εναλλακτικές λύσεις», πρόσθεσε.

Ο κ. Τσίπρας εκτίμησε ότι η κυβέρνηση που θα σχηματιστεί στην Ελλάδα «θα αποτύχει», διότι στηρίζεται σε «ξεπερασμένες πολιτικές δυνάμεις», ανοίγοντας το δρόμο για την ανάληψη της εξουσίας από τον ΣΥΡΙΖΑ.

«Κανείς άλλος εκτός από εμάς δεν μπορεί να κάνει τις βαθιές μεταρρυθμίσεις που χρειάζεται η χώρα, διότι εμείς δεν είμαστε διεφθαρμένοι, ούτε φθαρμένοι. Αργά ή γρήγορα, θα έχουμε αυτήν την ευκαιρία», υποστήριξε.

«Αν δεν υπήρχε ο ΣΥΡΙΖΑ, η εναλλακτική λύση σήμερα θα ήταν τα άκρα, το χάος και η Χρυσή Αυγή», ανέφερε ο κ. Τσίπρας, συμπληρώνοντας: «Θα ασκήσουμε μια πιο μαχητική και υπεύθυνη αντιπολίτευση και, προφανώς, θα οργανωθούμε ώστε να είμαστε σε θέση να διεκδικήσουμε την διακυβέρνηση όταν δοθεί η ευκαιρία».

Παράλληλα, ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ κάλεσε την Ανγκελα Μέρκελ να μην «επιμείνει στο λάθος της λιτότητας». «Η Ευρώπη δεν μπορεί να πορευθεί ενωμένη εάν συνεχίσει να υποστηρίζει αυτά τα βάρβαρα μέτρα», είπε.

Ο Αλέξης Τσίπρας χαρακτήρισε το πρόγραμμα που έχει συμφωνήσει η Ελλάδα με τους εταίρους της «σχέδιο διάσωσης των τραπεζών, που οδηγεί «στη βύθιση των αναγκών της πραγματικής οικονομίας και της κοινωνίας».

«Αυτό που έλεγε πάντα ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ότι το σχέδιο διάσωσης δεν είναι βιώσιμο και δεν μπορεί να συνεχιστεί. Τώρα αυτό το αναγνωρίζουν όλοι», πρόσθεσε.

Πηγή: Τα Νέα

31 σχόλια:

  1. ...με τις απεργίες τι θα γινει Αλέξη;...ποιός θα πληρωσει αυτη τη νυφη Αλέξη;...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "Αν δεν υπήρχε ο ΣΥΡΙΖΑ, η εναλλακτική λύση σήμερα θα ήταν τα άκρα, το χάος και η Χρυσή Αυγή."

    Όχι, δεν είναι ο Κωνσταντίνος Καραμανλής ("η εγώ ή το χάος"), είναι ο Αλέξης. Πόσα είναι τα "άκρα" κάθε πράγματος Αλέξη; Δύο. Γιατί ονόμασες μόνο το ένα; Ντρέπεσαι να ονομάσεις το άλλο, απ' το οποίο "γλίτωσες τη χώρα";

    Δις, σου απάντησα για τις απεργίες τι θα γίνει ή το θες πιο λιανά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. μη λες Λιανα θα μας πουν εθνικιστες...:) τι θα γινει; θα τσακισουν τη Χαλυβουργία; αμα ειναι να παμε μη χασουμε αυτο το νομαδικο δρωμενο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Με κυβέρνηση Σαμαρά, τον Κασιδιάρη κι άλλους δυο να βγάζουν άδειες όπλου, τη ΔΗΜΑΡ στο μαύρο μέτωπο και τον ΣΥΡΙΖΑ να κάνει "εποικοδομητική αντιπολίτευση" απ' τον καναπέ; Χέζουν οι αρκούδες στο δάσος;

      Διαγραφή
  4. σορυ δηλαδη τι θα γινει; θα εχουμε απαγορευση απεργιών και απαγορευση διαδηλωσεων και σκουπες μεταναστων και δεν τρεχει μία;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. πως το ειπε η Αλέκα; αμα φερει νομο για καταγγελία του μνημονίου εμενα να μου τρυπησετε τη μύτη...α α α Θανάση Κλάρα μου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πάντως η αλήθεια είναι πως μετά που ο Αλέξης ανακουφίστηκε, κάνει αρκετά νούσιμες δηλώσεις :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα είπες όλα. Πες τα και στην ΕΡΑΣ τώρα, γιατί διάβασα κάτι εκεί και πάλι επιδεινώθηκε η τριχόπτωσή μου.

      Διαγραφή
    2. εν περιττο...:) εν τζαι διαφωνω μαζι σου, αμα λαβουμεν υποψιν τι θεωρεις εσυ νουσιμο δηλαδη, συμφωνω!!...:)

      βασικα η αληθκεια ενι πως επειδη ο Αλεξης ξερει πως δεν φκαινει η ελλαδα ουτε με μνημονιο ουτε με δαιμονα μαυρο, θα κατσει να καμνει τη σοβαρη αντιπολιτευση - καθαρο κερδος - για να πιασει την καρεκλιτσα...στα αναθεμα τα υπολοιπα...αφου αυτοκτονησει η μιση χωρα, ο Αλέξης δημαγωγος θα κυριαρχησει στην σοσιαλιστική ευρωπη...!!

      κατιησιη μας ουλλους...:)

      Διαγραφή
    3. Λες για το κειμενο του Αδάμου του Ζαχαριάδη; εν φοιτητης ο Αδάμος, ξερω τον, εγινε συριζακι στην Αθηνα φαινεται...α ρε Αδάμο, α ρε Αδάμο..:)

      Διαγραφή
    4. Ναι. Τραγωδία. Για τους άλλους βέβαια, αν ο συγγραφέας μένει Κύπρο.

      Διαγραφή
    5. ο Αδάμος μενει Αθήνα.

      αυτοί ομως μενουν εδω...

      http://www.facebook.com/syriza.kyprou

      Διαγραφή
    6. ΣΥΡΙΖΑ Κύπρου. Μάλιστα. Ναι, αυτό χρειάζεται τώρα η Κύπρος. Ακριβώς αυτό...

      Διαγραφή
  7. Να υποθεσουμε πως αυτες οι δηλωσεις ειναι η ατυπη υπογραφη του Αλεξη στο γκαμισακι ΔΝΤ- Μερκελ;...τι ξεφτιλα,ρε! θελετε να γινεται και πολος του νεου εαμ και της σοσιαλιστικής ευρωπης!! ατε ρε αρχιπροδοτες ψευτες που διαλυσατε το συμπαν για το ξεπουλημα! ουστ!!

    ο αλλος που ειναι; ο γκαβος ο Σλαβοι που ειναι; οι 198 κατασκευαστες ντοκτορα που ειναι; ατε ρε ουστ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. "Οργανωθείτε στον ΣΥΡΙΖΑ για να κτίσουμε την ΧΕΣΜΠΟΛΑΧ της Ελλάδας!" http://enosy.blogspot.gr/2012/06/blog-post_9644.html

    Μην μου πει κανένας ότι ο τύπος είναι γραφικός. Τοπ μπλόγκερ του τοπ κόμματος της αριστεράς στην Ελλάδα είναι. Άντε, και στα δικά σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. μα να δω το μπλογκ του ΕΟΣ; ειπαμε τωρα θα κανει σοβαρη νουσιμη αντιπολιτευση ο συριζα...ο Λενιν τί λεει γι αυτο; ξερεις; ή να περιμενω να διαβασω στην Αυγή; στο περιοδικο Θεσεις. Στο περιοδικο Ουτοπία. Στο Βαβυλωνία; Στο κόντρα ινφο; Στην Ισκρα; Στο λεφτ.gr; Που να πρωτοπάω να ενημερωθώ για τον λενινισμο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να πάω στο megamou; Η Σκορδά και ο Λιάγκας ψηφιζουν Αλέξη.

      Διαγραφή
  10. Δις, έχεις χάσει επεισόδια. Μπορεί η θεωρητική βάση όλων όσων έγιναν στην Επιθεώρηση "Η εκδίκηση των κρετίνων" να ήταν Λενινιστική, μπορεί ο Αλέξης εκτός από Λακόστ να έχει και πόστερ Τσε, αλλά η διαλεκτική επεξεργασία της αντιπολιτευτικής κυβερνητικότητας της αριστεράς προαπαιτεί μια ζύμωση του Δημαρητικού πασιφισμού με την Χεζμπολάχ, ώστε να υπερκεραστούν οι αντιθέσεις του νεοσταλινισμού που παγιδεύει το κίνημα στην οστεοπόρωση της γραφειοκρατίας.

    Πώς τα γράφω ο πούστης! Πάω για κεντρικό άρθρο στις Θέσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ο Στροβ τα λεει πιο καλά που ειναι και νεοφιλελευθερος...μαλλον ο Στρόβ θα γραφει στις Θεσεις...μια ζωή να αναδεινυεται η δεξια ρε γμτ!...:)

      Διαγραφή
  11. Τίποτα το καινούριο, είναι από καιρό που στις συνιστώσες ακούστηκε πως "τώρα προέχει το κοινωνικό, όχι το πολιτικό".

    1-2 εμπλεκόμενους στα πράγματα φοιτητές να ρώταγες, θα στο έλεγαν.

    Ναι Δις, υπάρχει εκεί ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ανάγκη για τρόπους στήριξης και για δίκτυα αλληλεγγύης... για Λαϊκά ιατρεία και φαρμακεία, για τρόπους εξασφάλισης των βασικών, για στήριξη των αδυνάτων. Και ναι, είναι αρκετοί "γέροντες" αλλά και νέοι που προωθούσαν αυτή την γραμμή εδώ και καιρό.

    Οι δε απεργίες και κινητοποιήσεις που λες εσύ... είναι σημαντικές αλλά εμπεριέχουν και ένα κίνδυνο: θα είναι ο χώρος όπου οι της Χ.Α. θα επιδιώξουν τη σύγκορυση και θα ψάχνουν το "λαγό", όπως ακριβώς έκαναν οι ναζί τότε που με προβοκάτσιες και συγκρουσιακό κλίμα θέριεψαν στη Γερμανία.

    Τίποτα το καινούριο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το μονο που δεν "προέχει" στα πλανα είναι το γεγονος πως υπαρχει συστημικη κριση - περασμενα μεγαλεια...- τωρα υπαρχει κοινωνικο; καλα κοινωνικο υπαρχει και για το ΛΑ.ΟΣ και για την Αρχιεπισκοπή..

      Όντως τιποτα καινουριο...απο την αρχη αυτο ηταν το πλαισιο, αυτο ηταν και το πλαισιο των αγανακτησμενων και των μικροομαδων....απλα τότε κρατουσαμεν και κανενα πανο που εγραφε τη λεξη "καπιταλισμος..."

      Τωρα για τις απεργίες τι να πω...εμεις ξερουμε πολυ καλυτερα...βλεπω με κυαλια κι απο μακρυα την ιστορία της κυπρου απο την αναποδη...με τη διαφορα, πως κατα τη δικη μου αποψη, ο συριζα δεν θα εχει απλωτα 50 χρονια να το παιξει διαχειριση...

      ο κλοιος ειναι πολυ στενος. παντα ο φασιστικος κλοιος ειναι πολυ στενος...

      η ελλαδα ειναι πια ενας ερημος τοπος...καποτε ηταν η χωρα με το μεγαλυτερο στην ευρωπη αριστερο κινημα, ταχα....

      Διαγραφή
    2. Μόνο που το "κοινωνικό" δεν αφορά μόνο "φιλανθρωπίες" και "τράπεζες χρόνου" όπως εσφαλμένα νομίζουν κάποιοι.

      Θα μπορούσε κάλλιστα να είναι η απαρχή της αυτοοργάνωσης, πρώτα για τις βασικές μας ανάγκες, ύστερα...;

      Ετσί γίνεται και πολιτικό.

      Γιατί δηλαδή να πρέπει να περιμένουμε αυτό που περιμένει το ΚΚΕ, δλδ. "να μας δώσει ο λαός την εξουσία" για να φτάσουμε στο "ο λαός να πάρει τα μέσα παραγωγής στα χέρια του"; Είναι δηλαδή η επανάσταση και ο κοινοβουλευτισμός οι μόνες επιλογές; Η ιδιωτική πρωτοβουλία και οι όποιες ιδέες/κινήσεις κάποιων ομάδων δεν έχουν αξία;

      Αν συμβεί αυτό, τότε θα έχει γίνει το πρώτο βήμα του μετασχηματισμού της οργής (βλέπε Αθήνα μετά τον θάνατο του Αλέξη), κάτι για το οποίο -εαν θυμάσαι -είχα πει πως είναι μεγίστης σημασίας... πολύ πριν το "κάμπινγκ στις πλατέες".

      Δεν περιμένω βέβαια να πετύχει σε αυτά ο ΣΥΡΙΖΑ... αλλά... περιμένω πως ίσως καταφέρουν ορισμένες απο τις συνιστώσες του να δώσουν το πρώτο σπέρμα πρωτού το όλο "κίνημα" το φάει η μαλ...

      Και ένα τελευταίο, αυτό που περίμενα από το ΚΚΕ μετά το 4,5% ήταν να πει κάποιος "κάπου είμαστε λάθος βρε παιδιά, ίσως σε επίπεδο ηγεσίας". Αλλα φευ! Σε αυτό, Κύπρος και Ελλάδα μοιάζουν.

      Διαγραφή
    3. η ιδιωτική/συλλογικη πρωτοβουλια εχει μεγαλη σημασια σε ενα μεταβατικο προγραμμα προς...καπου....ως πλανο αυτοσωτηριας μεχρι να...

      δεν εχει καμμια απολυτως σημασια, περαν της μερικης ανακουφισης ανα ημερα,ουτε ως τακτική συμπαραστασης σε πολιτες επαιτες απο τη στιγμή που τα μνημονια σε τσακιζουν απο ενα εκατομμύριο πλευρες.

      αμα ριξεις μια ελαχιστη ματια στο σημερινο φορολογικο συστημα θα καταλαβεις οτι δεν υπαρχει κανενα περιθωριο αυτοοργανωσης, το μονο που θα συμβει ειναι να μετατρεψουν το λαο σε "αυτοοργανωμενες" ουρες συσσιτιων...

      αμα το μνημονιο σου λεει πως αν εισαι ανεργος και δεν εχεις να πληρωσεις φορους βαση νομου σου κανει κατασχεση ακομα και μια παλια γκαρσονιερα σχεδον μηδενικης αγοραστικής αξίας ή ενα αυτοκινητο δεκα ετων...όχι εν εχει κανενα περιθωριο αυτοοργανωσης...

      η αυτοοργανωση λειτουργει και ειναι απαραιτητη ως σταδιο εφοσον εχει προηγηθει η εξασφαλιση στους αυτοοργανωμενους καποιων δωρεας πρωτων υλων...

      αμα οι εφοπλιστες δεν φορολογουνται όχι το να χαριζεις μαρουλια στο λαο εν απλα επαιτια εννεν αυτοοργανωση...

      αυτοοργανωση ειναι οταν εχει την εξουσια ο λαος όπου εξουσια σημαινει κοινωνικοποιηση του μεγαλου παραγωγικου πλουτου ως βαση να αναπτυχθει και να επεκταθει η αυτο-οργανωση...αυτο σημαινει εξουσια στο λαο...τιποτε αλλο δεν σημαινει.

      το προγραμμα του κκε ηταν πεντακαθαρο σε αυτο το θεμα...μιλησε για οργανωση της παραγωγης σε αυτη τη βαση και οχι με κανενα σοβιετικου τυπου μοντελο...

      αυτο που θα κανει ο συριζα δεν ειναι κινημα...θα τρωει το μεγαλο κεφαλαιο και ο λαος θα καμνει ουρες στα συσσιτια.

      το αν οι συριζαιοι θα βρουν το νοημα της ζωης τους ως νεοι χριστιανοι εν αλλασει το πλαισιο..

      Διαγραφή
    4. Και για την αναλυση του κκε για τα αποτελεσματα, οχι μονο εχουν υποχρεωση να δουν τι θα καμουν στη βαση και μιας αυτοκριτικής ή κριτικής του σημερινου πλαισιου αλλα αν δεν την καμουν και αν δεν βρουν συμμαχους στη ριζοσπαστικη αριστερα εκτος κκε, εν θα καταφερουν να επιβιωσουν ως χωρος...

      ...το πλαισιο τους τσακιζει κυριολεκτικα...γιατι το κκε εδινες κυριως αγωνες στους χωρους δουλειας...εγιναν πολλες πολυημερες και πολυμηνες απεργιες φετος...με το νεο πλαισιο το κκε αναγκαζεται να "εξαφανιστει" απο τον χάρτη...

      αρα δεν εν θεμα αν πρεπει ειναι θεμα πως εν εσιει αλλη επιλογη παρα να ξαναδει τα δεδομενα.

      Διαγραφή
  12. Λάθος πληροφόρηση έχεις. Δεν αφορά μόνο "φιλανθρωπίες" και συσσίτια. Υπάρχει εδώ η βάση για δημιουργία ομάδων που θα μπορούν να εξασφαλίζουν τα αναγκαία για τους εαυτούς τους... και επίσης -πολύ σημαντικό -η βάση για αλλαγή στις νοοτροπίες (στο τι θέλουμε, τι μάθαμε να θέλουμε). Υπήρχε δε αυτή η τάση πολύ πριν τις εκλογές, πριν ακόμα και από τις πλατέες.

    Πιστεύω πως εντόις του ΣΥΡΙΖΑ... δεν θα εξελιχθεί σε κάτι μαζικό, κάτι πραγματικά ελπιδοφόρο. Μπορεί όμως να γίνει το γενεσιουργό σπέρμα προς της μαλ... Αυτό, ναι... είναι σημαντικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ενταξει, χωρις μισθους, χωρις σχολεια, χωρις νοσοκομεια, χωρις συνταξεις,χωρις ρευμα,χωρις νερό,χωρις συγκοινωνίες,και με τη ΧΑ να σφαζει αδιακριτως, ας αρχισουν ενα 100ετες προγραμμα αυτοοργανωσης για οσους μπορουν να εξασφαλισουν τα αναγκαια για τους εαυτους τους... ενω μαινεται η χειροτερη καπιταλιστική κριση του τελευταιου αιωνα.

    τι να πω...σαν να ειμαστε πανω στο ροζ συννεφο και τωρα ανακαλυψαμεν την τασιηνοπιττα που θα σωσει τον αδυναμο κρικο...η οικονομιες των χωρων καταρρεουν, η ανεργια πλησιαζει το 15% πανευρωπαικά - μετρα το σε δισσεκατομμύρια κόσμου - κι εμεις θα λυσουμε τη κριση με την αυτοοργανωση στη βαση του οτι θα εξασφαλισουμε απο τρεις τοματες και τρια κολοκυθακια τη μερα για να τρωμε...

    και αυτο λεγεται "αλλαγη νοοτροπίας"....ροζ συνεφακια με καρδουλες πανω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. με την τιμή του πετρελαιου να εκτοξευετε ουτε ποστανι με καροττα εν σε συφφερει να καμεις...σαν να εξαφανιζουμε την διαδικασια της παραγωγης ή φαινεται μου;

    το ρευμα πως το εξασφαλιζεις με την αυτοοργανωση; την διανομη; τα μεταφορικα; τες πρωτες υλες; ή θα κυκλοφορουμε γυμνοι,χωρις ρουχα π.χ...ή θα πουλουμε τα μεταχειρισμενα μας ή θα ανταλλαζουμε υπηρεσιες...μια ωρα αγγλικα για ενα κιλο πατατες...αυτο αν δεν εν σκλαβια τζαι εν αναπτυξη...ενω τα κεφαλαιο υπερσυσσωρευει τζαι ετσι κι αλλιως πρεπει να λυσει το προβλημα της υπερσυσσωρευσης λεγε με και τριτο παγκοσμιο πολεμο...ναι, οντως η ελλαδα θα σωθει...καλο...θα τους δωσουν απλετο χρονο οι κεφαλαιοκρατες να "αλλαξουν νοοτροπία"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ακριβώς αυτές είναι οι συζητήσεις που γίνονταν. Τώρα αν όσοι αποχώρησαν προς επαρχία βολέψουν μόνο εαυτόν και 2-3 άλλα άτομα, ας σώσουν εαυτό. Χωρίς την κίνηση αυτή όμως, κίνηση καμία.

      Εγώ από την άλλη, θέλω να ρωτήσω τον όποιο οπαδό όποιας ιδεολογίας: πόση γη έχετε δεσμεύσει και πόσο πληθυσμό δύναται να συντηρά.

      Διαγραφή
  15. συμφωνω πως τα κομμουνιστικα κομματα πρεπει να θυμηθουν τον "αναρχισμο τους" αν ειναι λενινιστικα κομματα...

    αυτο δεν σημαινει πως θα αποποιηθω την επαναστατικη θεωρια για ενα κοινοβουλευτικο οραμα διακυβερνησης.

    ο συριζα εν ξεπουλημενος τελεια....σε μια ιστορικοτατη καμπη!!! όι μετα τον β΄παγκοσμιο πολεμο, για να του δωσω εστω τζαι μια δικαιολογια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. και φυσικα μεν περιμενεις απαλλοτριωσεις γης απο τον συνετο αλεξη τωρα...δαμε συναινει στο να μεν διαδηλωνει ο κοσμος καν!!!!

      Διαγραφή