Ας ιδιωτικοποιηθούν τα πάντα, ας ιδιωτικοποιηθεί η θάλασσα και ο ουρανός, ας ιδιωτικοποιηθεί το νερό και ο αέρας, ας ιδιωτικοποιηθεί η Δικαιοσύνη και ο Νόμος, ας ιδιωτικοποιηθεί και το περαστικό σύννεφο, ας ιδιωτικοποιηθεί το όνειρο, ειδικά στην περίπτωση που γίνεται την ημέρα και με τα μάτια ανοιχτά. Και σαν κορωνίδα όλων των ιδιωτικοποιήσεων, ιδιωτικοποιήστε τα Κράτη, παραδώστε επιτέλους την εκμετάλλευση υμών των ιδίων σε εταιρίες του ιδιωτικού τομέα με διεθνή διαγωνισμό. Διότι εκεί ακριβώς βρίσκεται η σωτηρία του κόσμου… Και μια και μπήκατε στον κόπο, ιδιωτικοποιήστε στο φινάλε και την πουτάνα την μάνα που σας γέννησε.

Ζοζέ Σαραμάγκου

26.5.13

Πρόσκληση - ΚΚΕ - Κομ. Οργ. Κύπρου



Η Κομματική Οργάνωση του Κ.Κ.Ε. στην Κύπρο, πραγματοποιεί το Σάββατο 15 Ιούνη και ώρα 6μ.μ. 
εκδήλωση - συζήτηση με θέμα 
" Πολιτικές εξελίξεις και η πολιτική πρόταση του Κ.Κ.Ε." 

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στη αίθουσα ΕΒ 107 στο Πανεπιστήμιο Κύπρου (κεντρικά)
στη οδό Καλλιπόλεως 75, Λευκωσία.
Ομιλητής ο σ. Ελισσαίος Βαγενάς μέλος της Κ.Ε. του Κ.Κ.Ε. και υπεύθυνος του τμήματος Διεθνών Σχέσεων.






4 σχόλια:

  1. Διαφωτιστική ήταν και η χθεσινή συνέντευξη του Δημήτρη Κουτσούμπα, νέου Γραμματέα της ΚΕ του ΚΚΕ στην Χαραυγή, σελ 6-7 http://www.haravgi.com.cy/uploads/upload/files/260531309.pdf Χ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ναι την είδα. Όντως ήταν περιεκτική με συγκεκριμένες τοποθετήσεις η συνέντευξη, Όπως γίνεται συνήθως με τα στελέχη του ΚΚΕ δηλαδή.

    Πολύ διαφωτιστικές είναι και συνεντεύξεις που βρίσκει κανείς στο διαδικτυο σχετικά με την Κύπρο από στελέχη του ΚΚΕ αλλά και άλλων κομμάτων.

    Οι διαφορετικότητα στην προσέγγιση είναι εμφανής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βλεπουμε δηλαδή μια εντελώς διαφορετική προσέγγιση από άλλες συνεντευξεις που έχει δημοσιεύσει η Χαραυγή στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ ή άλλων παρόμοιων κομμάτων π.χ του Die Linke στο οποίο η Χαραυγή τελευταία έχει κάποια ιδιαίτερη αδυναμία.


      Αλλά και στελέχη του συριζα είναι αρκούντως προβεβλημένα από την Χαραυγή το τελευταίο διάστημα.

      Η συνέντευξη Κουτσούμπα σαφώς διαφέρει...

      Διαγραφή