Ας ιδιωτικοποιηθούν τα πάντα, ας ιδιωτικοποιηθεί η θάλασσα και ο ουρανός, ας ιδιωτικοποιηθεί το νερό και ο αέρας, ας ιδιωτικοποιηθεί η Δικαιοσύνη και ο Νόμος, ας ιδιωτικοποιηθεί και το περαστικό σύννεφο, ας ιδιωτικοποιηθεί το όνειρο, ειδικά στην περίπτωση που γίνεται την ημέρα και με τα μάτια ανοιχτά. Και σαν κορωνίδα όλων των ιδιωτικοποιήσεων, ιδιωτικοποιήστε τα Κράτη, παραδώστε επιτέλους την εκμετάλλευση υμών των ιδίων σε εταιρίες του ιδιωτικού τομέα με διεθνή διαγωνισμό. Διότι εκεί ακριβώς βρίσκεται η σωτηρία του κόσμου… Και μια και μπήκατε στον κόπο, ιδιωτικοποιήστε στο φινάλε και την πουτάνα την μάνα που σας γέννησε.

Ζοζέ Σαραμάγκου

20.10.12

Αριστερά Burda

 Η δεξιά έχει απογυμνωθεί. Καιρός να φορέσει τα ρούχα της η αριστερά.

Στο παζάρι του Ληστή, διατίθενται πεσμένα ρούχα. Οδηγίες μετατροπής έτοιμες.

Αριστερά Burda.

Πρωτότυπες δημιουργίες με τα παλιά σας ρούχα. Προσθέστε ένα φτερό, μια χάντρα, ένα σύνθημα και το συνολάκι είναι ανανεωμένο.

Κατά την αποσύνθεση των παλιών υφασμάτων, μπαλώστε με πρωτότυπο τρόπο από τα έτοιμα πατρόν που διατίθενται στο περιοδικό μας.

Παλαιοαστικές πρακτικές, μια κινηματική νότα, ένα τυπωμένο όπλο για αντάρτικο, η ζωή είναι ωραία φτάνει να έχεις μια ράφτρα στο κόμμα σου. Και μια πλύστρα.

Φορέστε τα ρούχα της δεξιάς ανάποδα. Μ αυτό τον τρόπο θα γίνουν αριστερά. Προπαντώς μην πετάτε ποτέ τα παλιά σας ρούχα.

Υπάρχει πολιτική κρίση και έχουν κλείσει όλα τα καταστήματα. Το εμπόριο πρέπει να αναζωογονηθεί με το κομμάτι.

Κομμάτι - κομμάτι, όλα τα παλιά αστικά υφάσματα θα πάρουν μια καινούρια όψη.

Έτσι δεν θα ντραπείτε να κυκλοφορείται ανανεωμένος, κανείς δεν θα καταλάβει πως τα ρούχα που φοράτε είναι πεπαλαιωμένα ξίφτια της δεξιάς.

Το σημαντικό είναι να καταλάβετε, πως τώρα που ο εμπορικός πολιτικός κόσμος πλήττεται, είναι η ευκαιρία να ανοίξετε ένα καινούριο υποκατάστημα. Τελείται χρέος στο εμπόριο και κάποια στιγμή οι μελλοντικές γενιές θα σας ευγνωμονούν που δεν αφήσατε αυτό τον κόσμο να καταρρεύσει.

Κομμάτι - κομμάτι, άνθρωπο - άνθρωπο.

Αριστερά Burda. Αφήστε όλα τα ψέματα ν΄ανθίσουν.

1 σχόλιο:

  1. Μπράβο στον γιό του Προέδρου Χρίστο Χριστόφια, που υπέγραψε την λίστα για την κατάθεση νόμου κατάργησης των μνημονίων και των δανειακών συμβάσεων του ΚΚΕ!!

    Όταν άλλοι απλά τυπώνουν αυτοκόλλητα πατρόν αριστεροφροσύνης!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή