Ας ιδιωτικοποιηθούν τα πάντα, ας ιδιωτικοποιηθεί η θάλασσα και ο ουρανός, ας ιδιωτικοποιηθεί το νερό και ο αέρας, ας ιδιωτικοποιηθεί η Δικαιοσύνη και ο Νόμος, ας ιδιωτικοποιηθεί και το περαστικό σύννεφο, ας ιδιωτικοποιηθεί το όνειρο, ειδικά στην περίπτωση που γίνεται την ημέρα και με τα μάτια ανοιχτά. Και σαν κορωνίδα όλων των ιδιωτικοποιήσεων, ιδιωτικοποιήστε τα Κράτη, παραδώστε επιτέλους την εκμετάλλευση υμών των ιδίων σε εταιρίες του ιδιωτικού τομέα με διεθνή διαγωνισμό. Διότι εκεί ακριβώς βρίσκεται η σωτηρία του κόσμου… Και μια και μπήκατε στον κόπο, ιδιωτικοποιήστε στο φινάλε και την πουτάνα την μάνα που σας γέννησε.

Ζοζέ Σαραμάγκου

15.10.12

Σε κάθε τρεις υποψηφίους, ο ένας δώρο.


13 σχόλια:

  1. Απαντήσεις
    1. Ε μας προέκυψε παρα πολυ αναχρονιστικος ο κ.Μαλας. Δηλαδή τί να πω για την αρνηση αποποινικοποιησης των αμβλώσεων; Εγω δεν ηξερα καν ότι ήταν ποινικοποιημενες να πω την αληθεια. Λογικα, ακομα και οι μαναδες μας θα επρεπε να ειχαν καμει φυλακη στα νειατα τους, ποσο μαλλον εμεις...τί εν τουτο;

      Για το Συμφωνο Συμβίωσης Ομοφιλοφίλων; Τί να πω; Λογικα ενας υποψηφιος της αριστερας θα επρεπε να απαντησει όχι με ενα νι αλλα με την λέξη ΦΥΣΙΚΑ!

      Για τα επιδόματα Αξιωματουχων;

      Για την αποποινικοποιηση της κανναβης επισης, επρεπε να αφησει το θεμα ανοιχτο ως επιστημονας που ειναι.

      Για τους αλλους δεν θα πω κατι, διοτι αναλυσεις για τις θεσεις τους καμνουμε συχνα.

      Διαγραφή
    2. Όντως, τι ξενέρωμαν εν τούτο;

      Διαγραφή
    3. Ένι ξέρω. Παντως για επιστημονας, τουλαχιστον στα κοινωνικα ζητήματα θα επρεπε να ειναι ξεκαθαρος. Τζαι θα πρεπει να περιμενει αντιδρασεις με τουτες τες απαντησεις, δικαιολογημένες.

      Διαγραφή
    4. DIS,

      Γι’ αυτό το «για επιστημονας», έχεις μεγάλο δίκιο! Και είναι και υπέρ του καζίνου!

      Διαγραφή
    5. Υποτίθεται ότι ο κ. Μαλας έχει ένα επιτελείο μαζί του. Δεν εχει συζητήσει με το επιτελειο του ουτε τα βασικά; Ίσως ο κ.Μαλας θεώρησε πως ως υποψηφιος της αριστερας θα έχει τις ψηφους αρκει να εκφραζει τις προσωπικες του αποψεις. Μπορει να μην αντιληφθηκε πως ο υποψηφιος αντιπροσωπευει ενα κοινωνικο συνολο ή ισως να νομιζει πως οι αριστεροι είναι συντηρητικοί δημοκρατες.

      Μεγαλη υποθεση, καποιος να εχει επιγνωση έστω του κομματος που αντιπροσωπευει, οπως εχει π.χ ο κ,Νικος. Το υπερ-κομματικος φαινεται πως εχει και καποια μειονεκτηματα, εαν δεν υπαρχει εμπειρια "πολιτικού συνόλου".

      Παντως αν του απαντησουν γυναικειες οργανωσεις και οργανωσεις ομοφυλοφιλων να μην εκπλαγει.

      Διαγραφή
  2. Και ποιός μου λέει εμένα ότι αυτές είναι οι απαντήσεις Μαλά και όχι σκευωρία;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαλλον ο ίδιος στην εφημεριδα Πολιτης. Εγινε συζητηση για τα συγκεκριμενα θεματα και δοθηκαν και απαντησεις.

      Διαγραφή
  3. Οι εφημερίδες εφευρίσκουν απαντήσεις; Τι μας λέτε; Αν έγινε κάτι τέθκοιο ο Μαλάς μια χαρά μπορεί να αμφισβητήσει το δημοσίευμα τζαι θα έσιει τζαι δίκαιο. Όσο δεν το κάμμει όμως...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ε ας διαψευσει. Αν νομιζει με ολο το σεβασμο, πως εδω είναι Αμερικα και πως οι υποψηφιοι θα συμπεριφερονται ως "Προσωπικοτητες" προς μαζα υποψηφιων, θα πρεπει να αρχισει, εκτος απο συλλογους, να επισκεπτεται και την ιστορια της αριστερας ο κύριος Μαλας.

      Σορυ αλλα εδω δεν είναι Αμερικα.

      Διαγραφή
  4. Γιατι που ακριβως διαφωνει το ΑΚΕΛ με τις θεσεις του Μαλα σ αυτα τα ζητηματα?Μην σας πω του τις επεβαλαν κιολας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πάντως εγώ που μπήκα στον κόπο να διερωτηθώ και να ρωτήσω καποια ατομα απο το επιτελειο του Μαλα, δεν είχαν την αποψη πως οι θεσεις αυτες επιβληθηκαν.

      Επισης, επειδη οι καιροι ειναι δύσκολοι, επιβαλλεται ο κοσμος να αντιδρα χωρίς κλειστοφοβιες για τις θέσεις των υποψηφίων επι παντως.

      Διαγραφή