Ας ιδιωτικοποιηθούν τα πάντα, ας ιδιωτικοποιηθεί η θάλασσα και ο ουρανός, ας ιδιωτικοποιηθεί το νερό και ο αέρας, ας ιδιωτικοποιηθεί η Δικαιοσύνη και ο Νόμος, ας ιδιωτικοποιηθεί και το περαστικό σύννεφο, ας ιδιωτικοποιηθεί το όνειρο, ειδικά στην περίπτωση που γίνεται την ημέρα και με τα μάτια ανοιχτά. Και σαν κορωνίδα όλων των ιδιωτικοποιήσεων, ιδιωτικοποιήστε τα Κράτη, παραδώστε επιτέλους την εκμετάλλευση υμών των ιδίων σε εταιρίες του ιδιωτικού τομέα με διεθνή διαγωνισμό. Διότι εκεί ακριβώς βρίσκεται η σωτηρία του κόσμου… Και μια και μπήκατε στον κόπο, ιδιωτικοποιήστε στο φινάλε και την πουτάνα την μάνα που σας γέννησε.

Ζοζέ Σαραμάγκου

28.4.12

αυτός είναι ηγέτης με @ @

Ιωσήφ Βησαριόνοβιτς,

είναι ώρα να αποσυρθείτε οριστικώς και τελειωτικώς στο χρονοντούλαπο της ιστορίας των ολοκληρωτικών συστημάτων. Ο κόσμος δεν σαν χρειάζεται άλλο γιατί ο κόσμος ωρίμασε και έμαθε να εκτιμά την ελευθερία. Παρόλα αυτά, είναι η ώρα που πρέπει ξανά να αντιμετωπίσουμε τον κίνδυνο του Φασισμού για να κερδίσουμε ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ την ελευθερία μας!.Μόνο που αυτή τη φορά θα τον αντιμετωπίσουμε  όπως σας είπα χωρίς σφυροδρέπανα. Ο κόσμος θα ξαναμοιραστεί κι εμείς η αριστερά της προόδου, αυτοί που φάγαμε με χρυσά κουτάλια που λέει ο λόγος, ευχαριστώντας ή  συχνότερα βρίζοντας τα εκατομμύρια των ρώσων που θυσιάστηκαν για το χρυσό μας σερβίτσιο, είμαστε έτοιμοι για τον διάδοχό σας. Ελπίζω να κατανοείται εκεί που βρίσκεστε, πως είστε για τη νέα εποχή πολύ παρωχημένος και θα χρειαστεί να σας θάψουμε μαζί με τον Βλαδίμηρο Ιλίτς για μια ακόμη και τελεσίδικη φορά. Ευχαριστούμε τη χώρα σας που μας δίνει ένα ηγέτη αγαπητό από όλους εμάς αλλά περισσότερο ευχαριστούμε τον ίδιο που κατάφερε, παρά τις εμμονές της κομμουνιστικής αριστεράς να μην καταλαβαίνει το καλό του λαού μας, να ενώσει επιτέλους τα λαϊκά στρώματα. Καλόν ύπνο!








Στην περαιτέρω ενίσχυση των ήδη φιλικότατων σχέσεων ανάμεσα στους λαούς της Κύπρου και της Ρωσίας προσβλέπει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Δημήτρης Χριστόφιας, ο οποίος συνεχάρη, χθες, τον Βλαντιμίρ Πούτιν για την εκλογή του στο αξίωμα του Προέδρου της Ρωσικής Ομοσπονδίας. 
Στη συγχαρητήρια επιστολή του, ο Πρόεδρος Χριστόφιας σημειώνει ότι προσβλέπει στην περαιτέρω ενίσχυση των ήδη φιλικότατων σχέσεων ανάμεσα στους λαούς της Κύπρου και της Ρωσίας, οι οποίοι, όπως αναφέρει, μοιράζονται κοινές πολιτιστικές και πνευματικές παραδόσεις.
Ο Πρόεδρος Χριστόφιας διαβεβαιώνει τον Βλαντιμίρ Πούτιν ότι θα συνεχίσει να εργάζεται «για τη διεύρυνση και την εμβάθυνση της συνεργασίας μας σε διεθνή θέματα και σε όλο το φάσμα των διμερών μας σχέσεων, καθώς και την αναβάθμιση των σχέσεων ΕΕ-Ρωσίας κατά τη διάρκεια της Κυπριακής Προεδρίας της Ευρωπαϊκής Ενωσης, το δεύτερο εξάμηνο του 2012». 



Αναλυτική επισκόπηση των ελληνορωσικών σχέσεων με στόχο την προετοιμασία του εδάφους για την αναθέρμανση της συνεργασίας μεταξύ των δύο χωρών, έγινε κατά τη διάρκεια της συνάντησης του Αντ. Σαμαρά με τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν.
Το τετ α τετ του Ρώσου πρωθυπουργού με τον πρόεδρο της ΝΔ διήρκεσε μία ώρα και δεκαπέντε λεπτά, έγινε σε πολύ φιλικό κλίμα σε όλα τα επίπεδα, ενώ συζητήθηκαν τα θέματα της ενέργειας, του τουρισμού και της προσέλκυσης ρωσικών επενδύσεων στην Ελλάδα.

2. Την ώρα που Ρωσία, Ισραήλ, ΗΠΑ για πρώτη φορά στην ιστορία μετά τον Β’ παγκόσμιο πόλεμο έχουν κοινά συμφέροντα με την Ελλάδα και αποδεικνύουν έμπρακτα την στήριξη τους δημιουργείται σοβαρό θέμα στις σχέσεις μας με τη Μόσχα με την προφυλάκιση του ηγούμενου την παραμονή των Χριστουγέννων μόλις γύρισε από τον πρόεδρο Πούτιν, με μόνο κερδισμένο τους Δανειστές που θέλουν τα πάντα τώρα και τζάμπα ως κατακτητές; ΑΣ ΑΝΑΡΩΤΗΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ, το άρθρο που επισυνάπτω βοηθά…

Είναι ο Αλέξης Τσίπρας, τον οποίο συνάντησε το ΜΟΝΟ σε ένα διάλειμμα από το φορτωμένο πρόγραμμά του αυτών των ημερών μεταξύ συνεδριάσεων, συσκέψεων και περιοδειών, και του έθεσε μερικά από τα ερωτήματα που απασχολούν τον κάθε πολίτη. Από τις απαντήσεις που έδωσε προκύπτουν ενδιαφέροντα πράγματα, όπως:
- Αναγνωρίζει ότι μια αριστερή διακυβέρνηση δεν θα είναι εύκολη υπόθεση, αλλά ξεκαθαρίζει ότι ή θα ισοπεδωθεί η κοινωνία για να ικανοποιηθούν οι τραπεζίτες και τα χρηματιστήρια ή θα σωθεί η κοινωνία αλλάζοντας τα δεδομένα.
- Επιμένει στην καταγγελία του μνημονίου, «μια διμερής σύμβαση είναι», λέει, και ως τέτοια μπορεί να την καταγγείλει οποιοσδήποτε από τους συμβαλλόμενους και τάσσεται υπέρ της ανάπτυξης πολυμερών διμερών σχέσεων προς όφελος της χώρας.
- Φέρνοντας το παράδειγμα της Κύπρου, υπενθυμίζει ότι «όταν βρέθηκε στο στόχαστρο των αγορών, πήγε και δανείστηκε από τη Ρωσία, και αμέσως οι αγορές το βούλωσαν».


2 σχόλια:

  1. Άντε βρε, σας μοιάσαμε!
    και ανανεωτικοι και εθνικοί και πετρελαϊκοί, μα πάνω απ'όλα "συνθετικοί", να κάτι σε μείγμα μεθανίου και κολώνιας απο παζάρ..Κάποιοι τα λέγανε για την "εθνική αστική τάξη", αλλά εσείς τότε αλλού..
    Σε λίγο έρχεται και ο Τάσος..
    (μην πάθεις τίποτα τώρα, αστειεύομαι)

    Η διαλεκτική που πήγε και καμμιά βόλτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. εθνική αστική τάξη...τζιζ...δεν θυμαμαι να ήμουν ποτε αλλού παντως.

    να μας μοιασετε, να μας μοιασετε, είπαμε, μικρή χωρα με μεγάλη πολιτική!

    άντε βρε, μαζί θα βουλιάξουμε!! επιτέλους ένωση! και τί ένωση! της αριστεράς!
    χα! να σκάσουν οι εθνικιστές! αυτή τη φορά θα είναι δική τους και δική μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή