Ας ιδιωτικοποιηθούν τα πάντα, ας ιδιωτικοποιηθεί η θάλασσα και ο ουρανός, ας ιδιωτικοποιηθεί το νερό και ο αέρας, ας ιδιωτικοποιηθεί η Δικαιοσύνη και ο Νόμος, ας ιδιωτικοποιηθεί και το περαστικό σύννεφο, ας ιδιωτικοποιηθεί το όνειρο, ειδικά στην περίπτωση που γίνεται την ημέρα και με τα μάτια ανοιχτά. Και σαν κορωνίδα όλων των ιδιωτικοποιήσεων, ιδιωτικοποιήστε τα Κράτη, παραδώστε επιτέλους την εκμετάλλευση υμών των ιδίων σε εταιρίες του ιδιωτικού τομέα με διεθνή διαγωνισμό. Διότι εκεί ακριβώς βρίσκεται η σωτηρία του κόσμου… Και μια και μπήκατε στον κόπο, ιδιωτικοποιήστε στο φινάλε και την πουτάνα την μάνα που σας γέννησε.

Ζοζέ Σαραμάγκου

3.12.12

απολογίες...

-- Μάστρε /  γ.γ / βουλευτή / πρόεδρε, συγνώμη, αλλά έσιει τέσσερις μήνες να πληρωθούμε.

-- δεκτή η συγνώμη σας.

5 σχόλια:

  1. Τζι’ εγιώ ‘μαι άνεργος! Τζιαι βουρούν με τζι’ οι “δικοί μας” των συνεργατικών για τα χρέη μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ε μα εν τζαι φταισιν τα πλασματα των συνεργατικών...ως τωρα καλα την ειχαμεν...ως τον επομενο Ιουνη Ανευ που τα συνεργατικά μπαινουν κατω απο την εποπτεια της Κεντρικής Τραπεζας την φυλακη γλυτωνουμεν την νομίζω.

    Μετα καληνυχτα μας. Το θεμα είναι που θα μας βαλλουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. παντως τουτον εν ανεκδοτο που κυκλοφορει...αν το εγραφα για τον εαυτο μου επρεπε να γράψω οκτώ μήνες όι τέσσερις.

      τζαι ακόμα έχουμεν...

      Διαγραφή
  3. "Είστε τεμπέληδες και λαφαζάνηδες. Αν όλα αυτά τα χρόνια δουλεύατε αντί να καλοπερνάτε και να τρώτε ξένα λεφτά, θα είχατε και κομπόδεμα και το κράτος σας δεν θα είχε πρόβλημα. Αλλά όχι, σας φταίει ο καπιταλισμός..."

    Αυτά μου τα έγραφαν στην αρχή της ελληνικής κρίσης κάποιοι φίλτατοι κυπραίοι νεοφιλελέδες (με τα σχετικά συνοδευτικά περί παττισμένων καλαμαράων, κλπ) όταν τους έδειχνα το δάσος κι αυτοί κοίταζαν το (κωλο)δάχτυλο. Αυτοί οι ίδιοι τώρα προσπαθούν με περισπούδαστα άρθρα να μας πείσουν πως κι εδώ, στη γη των δουλευταράδων κυπραίων (που μάζεψαν τα μανίκια τους και έφτιαξαν την οικονομία πάνω στα ερείπια μπλα μπλα μπλα) κάτι άλλο πάλι φταίει κι όχι ο καπιταλισμός.

    Τι να φταίει τι να φταίει που δεν πήγαμε μπροστάαααα

    ΔemΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. δεν μετρήσαααμε το κύμα και τον ανεεεμο σωστααα...:)

      μόλις διάβαζα Δέμων πως το όριο φτώχειας στην Κύπρο είναι 23,5% δηλαδη περίπου 1 στους 4 δηλαδή κάπου 200 χιλιαδες κύπριοι, εδώ στην Ελβετία της Μεσογείου ΠΡΙΝ τον μνημόνιο.

      ζήτω και πάλι ζήτω! α ναι, ξέχασα, είμαστε παμπλουτοι γιατί θα φάμε με χρυσα κουτάλια από το φυσικό αέριο...και η βρόχα έπιπτε στρέιτ θρου...

      Διαγραφή