Ας ιδιωτικοποιηθούν τα πάντα, ας ιδιωτικοποιηθεί η θάλασσα και ο ουρανός, ας ιδιωτικοποιηθεί το νερό και ο αέρας, ας ιδιωτικοποιηθεί η Δικαιοσύνη και ο Νόμος, ας ιδιωτικοποιηθεί και το περαστικό σύννεφο, ας ιδιωτικοποιηθεί το όνειρο, ειδικά στην περίπτωση που γίνεται την ημέρα και με τα μάτια ανοιχτά. Και σαν κορωνίδα όλων των ιδιωτικοποιήσεων, ιδιωτικοποιήστε τα Κράτη, παραδώστε επιτέλους την εκμετάλλευση υμών των ιδίων σε εταιρίες του ιδιωτικού τομέα με διεθνή διαγωνισμό. Διότι εκεί ακριβώς βρίσκεται η σωτηρία του κόσμου… Και μια και μπήκατε στον κόπο, ιδιωτικοποιήστε στο φινάλε και την πουτάνα την μάνα που σας γέννησε.

Ζοζέ Σαραμάγκου

20.12.12

Μ΄αεροπλάνα και βαπόρια..


Το «κούρεμα» του κυπριακού χρέους φέρεται να ζητά το ΔΝΤ

Το «κούρεμα» του κυπριακού χρέους φέρεται να ζητά το ΔΝΤ από τις κυβερνήσεις της Ευρωζώνης.
Σύμφωνα με πηγή που επικαλείται η γερμανική εφημερίδα Süddeutsche Zeitung, το ΔΝΤ ζητά «κούρεμα» τμήματος του χρέους της Κύπρου, διαφορετικά πιστεύει ότι δεν θα μπορέσει να αντέξει το βάρος των τόκων και μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος μεταρρυθμίσεων.

Τη θέση του ΔΝΤ φαίνεται ότι στηρίζουν κι άλλες χώρες του ευρώ, όπως επισημαίνει από την πλευρά της η Deutsche Welle.

πηγή: Άστρα

και με τους "φίλους" τους παλιούς/τριγυρνάμε στα σκοτάδια/ όμως εσύ δεν μας ακούς/ δεν μας ακούς που τραγουδάμε/για τα ταμεία συντάξεων/ αυτά των ημικρατικώωων/ δεν μας χωρά το ελικό-πτε-ρο/ για να πάμε στο Μαϊάμι/ που έχει πούρα Κουβανώωων...

2 σχόλια: