Ας ιδιωτικοποιηθούν τα πάντα, ας ιδιωτικοποιηθεί η θάλασσα και ο ουρανός, ας ιδιωτικοποιηθεί το νερό και ο αέρας, ας ιδιωτικοποιηθεί η Δικαιοσύνη και ο Νόμος, ας ιδιωτικοποιηθεί και το περαστικό σύννεφο, ας ιδιωτικοποιηθεί το όνειρο, ειδικά στην περίπτωση που γίνεται την ημέρα και με τα μάτια ανοιχτά. Και σαν κορωνίδα όλων των ιδιωτικοποιήσεων, ιδιωτικοποιήστε τα Κράτη, παραδώστε επιτέλους την εκμετάλλευση υμών των ιδίων σε εταιρίες του ιδιωτικού τομέα με διεθνή διαγωνισμό. Διότι εκεί ακριβώς βρίσκεται η σωτηρία του κόσμου… Και μια και μπήκατε στον κόπο, ιδιωτικοποιήστε στο φινάλε και την πουτάνα την μάνα που σας γέννησε.

Ζοζέ Σαραμάγκου

5.3.13

Πως μπορω να βοηθησω την ΟΜΟΝΟΙΑ?

Πού είσαι κύριε Μιλτή; Τον τζαιρόν που εμοίραζες τσιέκκια στους γάμους εβάστας! Τωρά πού είσαι; Εχτύπησε σε η κρίση τζαι δεν έσιεις ρευστόν; Να πιάσετε σιερκές με την κεντρική επιτροπή, τζαι να πείτε πως η κρίση χτυπά τζαι τους μεγαλοεπιχειρηματίες μέιντ ιν ακελ!

Τουλάχιστον να δώσετε ένα μήνυμα, πως η κρίση χτυπά τζαι το κεφάλαιο. Αμαν δεν βαστά ο Μιλτής που έφαεν τζαι έσπασεν, ποιός πρέπει να βαστά; Ο Σιακόλας τί λαλεί για το θέμα;
Όι μόνο να στέλλετε φιρμάνια στην Ε.Ε ότι στηρίζετε τον Νίκο για το μνημόνιο! Πούντα τωρά να σώσετε την ομάδα του λαού; Να σας πέψει ο Μπαρόζο μιαν επιταγή για τες εκδουλεύσεις της ευρωπαϊκής αλληλεγγύης! Εθυμηθήκετε τον λαό; Τον τζαιρόν που ο λαός ερώταν, ήσασταν κλειδούμενοι τζαι επαίρνετε αποφάσεις χωρίς να ρωτήσετε κανένα! Εκάμνετε υψηλήν πολιτική με τους υψηλούς κεφαλαιούχους! Ε καλάν εν σας έμεινεν κανένας υψηλός κεφαλαιούχος να σας δανείσει; Ζητάτε που τον κόσμο λεφτά; Τζαι γιατί τα ζητάτε; Για να δούμεν πας την κερκίδα της Ομόνοιας τζαι τον Κουλία; Καλάν σιόρ εν αντρέπεστε τίποτε; Βαστάτε το φουστάνι του Νίκου να υπογράψει το μνημόνιο τζαι λαλείτε του κόσμου να δώσει λεφτά που το υστέρημαν του για την Ομόνοια;

Γιατί τί επροσφέρετε τούτου του κόσμου εσείς; Εκτός που μίσος, για όποιον εν υπακούει τζαι  δεν πλερώνει τα λάθη σας; Τζαι εκτός που εκμετάλλευση του αγνού κόσμου;

Εν έσιει σεντ! Τζαι συγνώμη κυρία Ελένη, αλλά τούτοι εν εμπήκαν σε μιαν κάμαρη με 8 μωρά, για να δώσουν τες άλλες κάμαρες του σπιθκιού στην ομάδα της αριστεράς. Τούτοι ανοίουν τραπεζικούς λογαριασμούς γιατί ο Μιλτής εν έσιει ρευστόν!! Εκατάλαβες; Να πάτε στον Τζιοβάννι τον μεγαλοντιβέλοπερ που πονεί το "λαϊκό κίνημα" τζαι που τον πόνο, συνάει κάτι σιηλλιάες τον μήνα μισθό βουλευτού!! Τζαι στην Ειρήνη Χαραλαμπίδου! Που αν δει μπροστά της εργάτρια μπορεί να μεν ξιβαφτεί την νύχτα που το άγχος! Όι να ζητάτε που τον φτωχόν τον κόσμο 20 ευρώ για την ομάδα!

Ορίστε ανακοίνωση προς τον "λαό"

Πως μπορω να βοηθησω την ΟΜΟΝΟΙΑ?
Όλοι οι τρόποι που μπορεί κανείς να βοηθήσει έστω και την υστάτη την ΟΜΟΝΟΙΑ να γλιτώσει τα χειρότερα. Το ρολόι μετράει αντίστροφα και τα περιθώρια στενεύουν.
1. «ΕΙΜΑΙ ΟΜΟΝΟΙΑ, ΔΗΛΩΝΩ ΠΑΡΩΝ». Ουσιαστικά χρειάζεται η συμπλήρωση ενός εγγράφου, μέσω του οποίου ο κάθε Ομονοιάτης θα εξουσιοδοτεί μία εκ των πέντε τραπεζών - στις οποίες έχουν ανοιχτεί λογαριασμοί για τους σκοπούς της εκστρατείας και τις οποίες αναφέρουμε πιο κάτω - για να μεταφέρει συγκεκριμένο χρηματικό ποσό (ελάχιστη μηνιαία εισφορά €20) από τον δικό του τραπεζικό λογαριασμό, σ’ αυτόν της εκστρατείας, για περίοδο 24 μηνών.
2. Λαχνοί ενίσχυσης ΟΜΟΝΟΙΑΣ (Λαχνός των 100€ με δώρο ένα Smart Pulse και 5€ με διάφορα δώρα από το Ποδοσφαιρικό τμήμα)
3. Υπηρεσεια ΟΜΑΔΑ.
Η μηνιαία συνδρομή για την υπηρεσία ανέρχεται στα €2.02 (συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ). Η ενεργοποίηση της υπηρεσίας «ΟΜΑΔΑ» είναι τόσο απλή, όσο η αποστολή ενός SMS. O φίλαθλος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ αποστέλλει SMS στο 7000, γράφοντας, ΟΝ, κενό, ΟΜΟΝΟΙΑ ή ΟΜΟΝΙΑ, με λατινικούς χαρακτήρες.
4. Εγγραφή ως ΜΕΛΟΣ του Σωματείου ΟΜΟΝΟΙΑ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ
Ίσως ο πιο σημαντικός τρόπος και ο πιο ουσιαστικός όσο αφορά την συμμετοχή στα κοινά της ομάδας. Πλέον οι πόρτες ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ είναι ανοιχτές και με μια μεγάλη βάση μελών η ΟΜΟΝΟΙΑ μπορεί για μεγάλα πράγματα.
Η αίτηση για να γίνει κάποιος μέλος είναι διαθέσιμη στην επίσημη ιστοσελίδα.
5. Αγορά εισιτηρίων των εντός έδρας αγώνων
6. Αγορά προϊόντων από την Green Boutique

ΟΙ ΚΑΙΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟΙ ΑΛΛΑ ΟΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ
Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ

ΟΜΟΝΟΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ



5 σχόλια:

  1. Αυτό που συμβαίνει με την Ομόνοια, είναι ακριβώς αυτό που συμβαίνει και με την οικονομία. Πρώτα τα φάγατε και μετά λέτε στον κόσμο "μαζί τα φάγαμε". Και φορτώνετε στον κόσμο τη ζημιά. Η ομάδα του Λαού ήταν το συλλογικό κεφάλαιο το οποίο διαχειριστήκατε ως κεφαλαιοκράτες πρώτοι! Και ως κεφαλαιοκράτες πρώτοι, ζητάτε από το λαό τα ρέστα για τις ζημιές σας. Να δεσμεύσετε τις συντάξεις των Βουλευτών σας και των Υπουργών σας, για να πάρετε δάνειο να ξεχρεώσετε αυτά που χρωστάτε. Γιατί τα χρωστάτε στο Λαό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ας επαίζαν όβερ τζιαι γουίν το ματς με τον Απόλλωνα όπως εγώ να πιερωθούν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. αλλον τα δικά σου ιδιωτικά κέρδη! σε καλή μεριά! :)

    δαμε ομως τα χρέη εν άλλα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εντύπωση μου έκαμεν που ακόμα κάμνουν δημοσιογραφικές διασκέψεις στο χίλτον. ελπίζω να εν μούχτιν που πιάνουν την αίθουσα.

    Επίσης, που πλέον είναι ελεύθερο να γίνεις μέλος στο σωματείο (με ψήφο για ΔΣ φαντάζουμαι;), ενώ πρώτα επαρακαλούσαμεν τους τζιαι εν το ανοίασιν. ήχαν κάτι γέρους τζιαί εβκάλαν ΔΣ. Μάλιστα στες 19 Φεβράρη έγκριναν ένα τεράστιο πλήθος μελών του σωματείου - 48 τον αριθμό!

    Ατε να φεύκουν τζιείνα τα παιδάκια με το ζελεδάκι στα μαλιά τους, τα σίκ αξούριστα που εκάμναν τες δημόσιες σχέσεις στραβάρα τους.

    Αμαν εν να συνάξουν παίκτες πάλε που να παίζουν μάππα για την φανέλλα τους, τζια μιαν πίττα σουβλάκια (με τον Αγιαξ στο εντός) που την πλην 5 κατηγορία της Σομαλίας να ξεκινήσουν θα φτάσουν πάλε να κάμουν την χρυσήν δεκαετίαν, που εν είσιαιν πελεκανιό μες στην λευκωσία που έν είσιαιν τζιείν την Αφίσιαν "Ομόνοια η Βασίλισσα του κυπριακού ποδοσφαίρου, εμπρός για ακόμη μια χρυσή δεκαετία" τζιαι δκυό καντήλια που κάτω.

    Τα άλλα ούλλα εν λόγια που τούτους με τα ζελεδάκια ζήλικούρτην να φκάλουν.

    Τζιαί μια απορία, τούτος ο ποιητής - Βουλευτής, ο επαναστάτης σιόρ, που εχάθηκε;ν εν αντρέπετε, εψήφισεν τζιαι τούτος τα μέτρα σαν το μαρτούιν; Εγραψεν τουλάχιστον κανάν ποίημα για την περίσταση;

    Για να ξηγούμαστεν, εγιώ εν λαλώ ότι εφάασιν. Εν π'ον μαννοί τζιαι νάρκισσοι τζιαι ανιστόριτοι. Ρε που πάεις χωρίς τον Μάρξ μες στα αγκάθκια του καπιταλισμού; Μαννοκίκκιρε.
    Εν σωστά που λαλούσιν ότι οι Καπιταλιστές ένοι 100% συνειδητοποιημένοι ταξικά τζιαι 'κονιούν τα δόντια τους μέρα νύχτα να φαν τα μωρά του φτωχού με τα πάμπερς.

    Μες σε μια κόλλα χαρτίν ρε Μαννοκίκκιρε ετύλιξεν σε ο Καπιταλισμός τζιαι επήρες μας τζιαι μας τζιαι τα κοπελλούθκια μας τζιαι τους παππούδες μας εις στο λαιμό σου. Μαννέ.

    ΑΧΠ (το προνόμιο του φτωχού)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εμενα έκαμεν μου εντυπωση, που ζητούν 2 εκατομμύρια που τον κόσμο - σε έτσι τζαιρους - τζαι μετά θα κάμουν τζαι αυτοκριτική για την κακοδιαχείριση! Άκου φιλε μου πόσα πάει η αυτοκριτική σήμερα!!!

    Εν τζαι εν να αλλάξουν τιποτε, όχι άνθρωποι ειμαστε και σφαλματα κανουμε....ανθρωπινα λάθη που λεμεν...όχι λύσσα εξαγοράς του συστηματος - μια απο τις σημαντικες βιομηχανιες του οποίου ειναι τζαι ο αθλητισμός....αλλα οταν μεσα στον νου σου υπαρχει μονο ο πόθος της εξουσιας, δαμε φτανεις! Να θεωρείς πως η αυτοκριτική σου ισοφαρίζει μιαν ιστορική καταστροφή!

    Που δαμε κρινε το μέγεθος της διαφθοράς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή