Ας ιδιωτικοποιηθούν τα πάντα, ας ιδιωτικοποιηθεί η θάλασσα και ο ουρανός, ας ιδιωτικοποιηθεί το νερό και ο αέρας, ας ιδιωτικοποιηθεί η Δικαιοσύνη και ο Νόμος, ας ιδιωτικοποιηθεί και το περαστικό σύννεφο, ας ιδιωτικοποιηθεί το όνειρο, ειδικά στην περίπτωση που γίνεται την ημέρα και με τα μάτια ανοιχτά. Και σαν κορωνίδα όλων των ιδιωτικοποιήσεων, ιδιωτικοποιήστε τα Κράτη, παραδώστε επιτέλους την εκμετάλλευση υμών των ιδίων σε εταιρίες του ιδιωτικού τομέα με διεθνή διαγωνισμό. Διότι εκεί ακριβώς βρίσκεται η σωτηρία του κόσμου… Και μια και μπήκατε στον κόπο, ιδιωτικοποιήστε στο φινάλε και την πουτάνα την μάνα που σας γέννησε.

Ζοζέ Σαραμάγκου

3.3.13

Σας ψεκάζουν...


  • Κάποιοι μπροστά στο ενδεχόμενο να κυβερνήσει αυτή τη χώρα ο εκλεκτός των Σόιμπλε-Μέρκελ και ΕΛΚ, έριχναν λευκό…
  • Τώρα χύνουν κροκοδείλια δάκρυα για τις δηλώσεις Σαρρή και την πορεία προς το ΝΑΤΟ…
  • Τέλος πάντων, ο καθ ένας με τις αντιφάσεις του…

τάδε έφη Νέος Ελληνοκύπριος



* Κάποιοι μπροστά στο ενδεχόμενο να κυβερνήσει αυτή τη χώρα ο εκλεκτός του Σουλτς και της σοσιαλδημοκρατικής κεφαλαιούχας εκμεταλλεύτριας τάξης, έριχναν κόκκινο...

* Αύριο θα χύνουν καυτά δάκρυα από τα χημικά για τη διάσωση του Κεφαλαίου και του Συνδικάτου του
 ( ΕΟΚ ΚΑΙ ΝΑΤΟ ), όχι οι ίδιοι, γιατί προσέχουν την όραση τους για να γράψουν την νέα "θεωρία", αλλά ο κόσμος που θα "εξεγερθεί" στο όνομα της "αντίστασης" που θα επαγγελθούν για τις καρέκλες της "ανθρώπινης ευρώπης".

* Τέλος πάντων ο καθένας με την τιμή εξαγοράς του και με το πρόβλημά του...






"Αν δεν πουλήσεις και λίγη μούρη εδωμέσα θα σε έχουν χεσμένο"

Αρκάς

photo G.K


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου