Ας ιδιωτικοποιηθούν τα πάντα, ας ιδιωτικοποιηθεί η θάλασσα και ο ουρανός, ας ιδιωτικοποιηθεί το νερό και ο αέρας, ας ιδιωτικοποιηθεί η Δικαιοσύνη και ο Νόμος, ας ιδιωτικοποιηθεί και το περαστικό σύννεφο, ας ιδιωτικοποιηθεί το όνειρο, ειδικά στην περίπτωση που γίνεται την ημέρα και με τα μάτια ανοιχτά. Και σαν κορωνίδα όλων των ιδιωτικοποιήσεων, ιδιωτικοποιήστε τα Κράτη, παραδώστε επιτέλους την εκμετάλλευση υμών των ιδίων σε εταιρίες του ιδιωτικού τομέα με διεθνή διαγωνισμό. Διότι εκεί ακριβώς βρίσκεται η σωτηρία του κόσμου… Και μια και μπήκατε στον κόπο, ιδιωτικοποιήστε στο φινάλε και την πουτάνα την μάνα που σας γέννησε.

Ζοζέ Σαραμάγκου

25.3.13

Λαέ, εσύ κρατάς το μαχαίρι εσύ και το καρπούζι!

Ακούσαμε όλοι τις αποφάσεις του Γιούρογκρουπ.
Ακούσαμε επίσης, πως οι αποφάσεις δεν χρειάζεται να επικυρωθούν από τη Βουλή, καθότι οι νομοθετικές ρυθμίσεις έχουν ήδη ψηφιστεί, τόσο κατά τη διάρκεια της θητείας της προηγούμενης κυβέρνησης όσο και της παρούσας.

Ακούσαμε ακόμη, τους εκπροσώπους των κομμάτων. Πέραν από την επανάληψη των όσων λέχθηκαν σε άλλες χώρες, από τα παπαγαλάκια του κεφαλαίου, πως τάχα φταίει ο λαός που έχει διαφθαρεί και ζει έκλυτο υπερπολυτελή βίο και τώρα πρέπει να σώσει τη χώρα αυτοθυσιαζόμενος, ακούσαμε και τους εκπροσώπους της αριστεράς.

Οι εκπρόσωποι της αριστεράς προειδοποιούν, πως σε τρεις μήνες θα ρθουν επαχθή μέτρα και τότε θα πρέπει να δούμε την περίπτωση εξόδου από την Ε.Ε. Δεν λένε την αλήθεια. Τα επαχθή μέτρα είναι ενσωματωμένα ήδη σε ότι αποφασίστηκε. Το γεγονός πως καλούν τις πολιτικές δυνάμεις και το λαό να επιδείξει ψυχραιμία και αλληλεγγύη, σηματοδοτεί και το αδιαμφισβήτητο γεγονός, πως η αριστερά είτε συνειδητά είτε από επικίνδυνη ασχετοσύνη, έχει βρωμίσει τη φωλιά της σε τέτοιο βαθμό ώστε η Ευρώπη σήμερα να κρατά και το δικό της πόδι, πέρα από το πόδι της κυβέρνησης Αναστασιάδη.

Ο Όλι Ρεν, έριξε ψες την σπόντα του. "Από το 2010 γνωρίζουν οι Κύπριοι πως οι τράπεζες δεν ήταν βιώσιμες..."

Ξέρουμε πως αυτό που συμβαίνει είναι ένας καταστροφικός πόλεμος ο οποίος μάλιστα διεξάγεται χωρίς μάχη. Απλά μας στήνουν στον τοίχο και μας πυροβολούν.

Ο κόσμος, ο λαός της Κύπρου, ο κάθε Κύπριος πολίτης εξακολουθεί όμως να κρατά ένα όπλο στα χέρια του. Αυτό το όπλο λέγεται "καταθέσεις". Αυτή η "ειρηνική βόμβα μολότωφ" είναι το μόνο που μας απέμεινε.

Οι τράπεζες πρέπει να χρεωκοπήσουν ΔΙΑ ΤΗΣ ΒΙΑΣ!

Κανείς να μην αφήσει ούτε ένα σεντ στα χέρια των ληστών ούτε στη δικαιοδοσία των διαχειριστών του κεφαλαίου, που δεν είναι άλλοι παρά τα κυπριακά κόμματα, η Βουλή και το Κράτος.

Πάρτε τα χρήματα σας, όσοι έχετε, και τότε κατεβείτε στους δρόμους, διεκδικώντας την επιβίωση του τόπου και της ζωής σας.

Έξοδο από την Ε.Ε και το Ευρώ ΤΩΡΑ! 

4 σχόλια:

  1. Κόκτεηλ Μολότωφ

    φιλική συμβουλή από τους παθόντες: βγάλτε τα λεφτά σας από τις Τράπεζες, κόψτε το πλαστικό χρήμα τελείως, αφήστε τα δάνεια να σητέψουν και σκεφτείτε (και προπονηθείτε από τωρα..) πως θα είναι να ζείτε με 10€ την ημέρα το άτομο -υπολογίστε και το σενάριο να μην δουλεύει κανείς στην οικογένεια και.. να κατεβαίνετε στις διαδηλώσεις -κάνει καλό!.. στο τέλος, στον δρόμο, μαθαίνεις τι πρέπει να ζητάς..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Βρε Δις,

    Εσκέφτηκε καν'ενας σας ότι οι Υπερ-πλούσιοι μπορεί να θέλουν ακρβώς αυτό;

    Δηλαδή την πλήρη κατάρευση του υπάρχοντος Τραπεζικού - Χρηματοπιστωτικού Συστήματος για να μας παρουσιάσουν μετά το "καινούριο μοντέλο" με το απόλυτα ψηφιακό χρήμα;

    Όταν -κατά τις διαδηλώσεις στην Ελλάδα -έλεγα ότι κάποιοι ενδεχομένως να έχουν συνυπολογίσει τις αντιδράσεις του κόσμου γενικά -συμπεριλαμβανομένης της όποιας "αριστεράς" -εκατάλαβες ότι μέσα σε τούτα ήταν και τέτοιου είδους αντιδράσεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εννοείς δηλαδή πως το επόμενο βήμα είναι να διαλύσουν το Λουξεμβούργο και την Ελβετία όπου βρίσκεται η καρδιά του Ευρωπαικού Τραπεζικού συστηματος;

      Μπα..δεν νομίζω.

      Αυτό που συμβαίνει είναι πως η Κύπρος τέθηκε εκτός Ευρώπης αλλά υπό την πλήρη εποπτεία της.

      Διαγραφή
  3. waltendegewalt25 Μαρτίου 2013 - 4:31 μ.μ.



    Nα ρωτήσετε τους ΑΚΕΛίτες [1] αν η «συμφωνία Αναστασιάδη – Eurogroup που αποτελεί την απαρχή νέων δεινών» για τη χώρα, είναι σύμφωνη με το ισχύον ευρωπαϊκό δίκαιο ή αν αποτελεί απλώς «διακρατική» συμφωνία [*] [2] αν η επιβολή τού αποκλεισμού συνιστά απρόκλητη επιθετική πράξη εκ μέρους των λοιπών χωρών τής συμμαχίας, [3] ποια η γνώμη τους για την οδηγία τού bail-in, θα την υποστηρίξουν; είχαν γνώση τής ύπαρξής της; γιατί ο συμπαθέστατος Γιαννάκος σας αναφέρθηκε στη διαδικασία τού resolution; [4] αν όντως πιστεύουν ότι η ομάδα Αναστασιάδη εκβιάστηκε και δεν συναίνεσε· [5] και, τέλος, να τους πείτε να πάνε στο διάλο, γιατί αρκετά με τα παραμύθια. Εδώ και τέσσερα χρόνια η ΕΕ δεν υφίσταται ως «έννομη» τάξη, είναι ένα καθαρό φασιστικό μόρφωμα. Μην ψάχνετε τον φασισμό στα κακέκτυπα ΧΑ, ο φασισμός είναι στις Βρυξέλλες και στις τοπικές κυβερνήσεις.

    [*] γιατί λέτε οι ευρωπαίοι επιμένουν να αναφέρονται στο γεγονός ότι πληροί τις προϋποθέσεις τού κυπριακού δικαίου, χωρίς μάλιστα να χρειαστεί να περάσει από τη Βουλή; Σας ταΐζουν κουτόχορτο, αποσπώντας συναίνεση στο έγκλημα με υποσχέσεις μελλοντικής σταθεροποίησης, όπως έκαναν και στην Ελλάδα, με τις καταθέσεις και την «προστασία» τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή