Ας ιδιωτικοποιηθούν τα πάντα, ας ιδιωτικοποιηθεί η θάλασσα και ο ουρανός, ας ιδιωτικοποιηθεί το νερό και ο αέρας, ας ιδιωτικοποιηθεί η Δικαιοσύνη και ο Νόμος, ας ιδιωτικοποιηθεί και το περαστικό σύννεφο, ας ιδιωτικοποιηθεί το όνειρο, ειδικά στην περίπτωση που γίνεται την ημέρα και με τα μάτια ανοιχτά. Και σαν κορωνίδα όλων των ιδιωτικοποιήσεων, ιδιωτικοποιήστε τα Κράτη, παραδώστε επιτέλους την εκμετάλλευση υμών των ιδίων σε εταιρίες του ιδιωτικού τομέα με διεθνή διαγωνισμό. Διότι εκεί ακριβώς βρίσκεται η σωτηρία του κόσμου… Και μια και μπήκατε στον κόπο, ιδιωτικοποιήστε στο φινάλε και την πουτάνα την μάνα που σας γέννησε.

Ζοζέ Σαραμάγκου

16.11.11

Ποιός θα πάρει αυτό τον Τιτάνα;


Το μνημονιακό τηλε-κόμμα (εσχάτως και… τηλε-πτώμα) ανακοίνωσε τα εξής: ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΝΗΜΗΣ ΚΑΙ ΧΡΕΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΑΕΙΜΝΗΣΤΟΥ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΓΡΙΒΑ-ΔΙΓΕΝΗ: Εκδήλωση Μνήμης και Χρέους στην προσφορά του αείμνηστου Στρατηγού ΓΡΙΒΑ ΔΙΓΕΝΗ και του αγώνα της ΕΟΚΑ με αφορμή τα 50 χρόνια της Ανεξαρτησίας της Κύπρου, διοργανώνει την Κυριακή 13 Φεβρουαρίου 2011 και ώρα 12:00 το μεσημέρι, ο “Σύλλογος Εθνικής Μνήμης και Χρέους: ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΓΡΙΒΑΣ-ΔΙΓΕΝΗΣ”. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο αμφιθέατρο του ΛΑ.Ο.Σ. (Καλλιρρόης 52) με ομιλητές τους κ. Ηλ. Πολατίδη Βουλευτή Σερρών ΛΑ.Ο.Σ. (Πρόεδρο Συλλ. ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΓΡΙΒΑΣ-ΔΙΓΕΝΗΣ). Και Κ. Αϊβαλιώτη Βουλευτή Β΄ Αθηνών και Εκπρόσωπο του ΛΑ.Ο.Σ (Γ.Γ. Συλλ. ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΓΡΙΒΑΣ-ΔΙΓΕΝΗΣ).
1ον) Είναι ΥΒΡΙΣ για τον τιτάνα Γ. Γρίβα-Διγενή, να κάνει υποκριτικές εκδηλώσεις προς τιμήν του ο ίδιος άνθρωπος που έχει προτείνει σε όχι πολύ μακρινό χρόνο ως λύση του Κυπριακού την «διπλή ένωση» (δηλαδή την ένωση του ελεύθερου τμήματος με την Ελλάδα και του κατεχόμενου με την Τουρκία – αυτή είναι πάγια στρατηγική επιδίωξη της Τουρκίας)!!!
2ον) Είναι διπλή ΥΒΡΙΣ για τον τιτάνα Γ. Γρίβα-Διγενή, να κάνει υποκριτικές εκδηλώσεις προς τιμήν του, ο ίδιος άνθρωπος που με συνέντευξή στον ΑΝΤ 1 στις 29/01/2009 και με αφορμή την ομολογία Τούρκου που συμμετείχε ως στρατιώτης στην εισβολή στην Κύπρο το 1974 ότι είχε σκοτώσει αιχμαλώτους, ζήτησε από την ελληνική κυβέρνηση «να κάνει κάτι», γιατί «αυτός μπορεί να σκότωσε εκτός από Κύπριους και Έλληνες». Δηλαδή άλλο οι Κύπριοι, άλλο οι Έλληνες σύμφωνα με τον πολυπράγμονα αρχηγό του τηλε-πτώματος!!!
3ον) Είναι τριπλή ΥΒΡΙΣ για τον τιτάνα Γ. Γρίβα-Διγενή, να κάνει υποκριτικές εκδηλώσεις προς τιμήν του, ο ίδιος άνθρωπος που με κάθε ευκαιρία υμνεί τον αμερικανοκομμουνιστή Χριστόφια και τον… πατριωτισμό του. Είναι γνωστός ο προδοτικός ρόλος του κόμματος που σήμερα ηγείται ο Χριστόφιας, του εθνοπροδοτικού ΑΚΕΛ, στην εθνεγερσία του ελληνικού λαού (1955-1959), όπως επίσης είναι γνωστό ότι η οργάνωση της οποίας ηγείτο ο τιτάνας Γ. Γρίβας-Διγενής ΕΚΤΕΛΟΥΣΕ τους προδότες του ΑΚΕΛ.
4ον) Είναι τετραπλή ΥΒΡΙΣ για τον τιτάνα Γ. Γρίβα-Διγενή, να κάνει υποκριτικές εκδηλώσεις προς τιμήν του κάποιο οποιοδήποτε κόμμα, όχι την 1η Απριλίου –που ήταν της ΕΟΚΑ η αρχή- αλλά στην επέτειο της ανεξαρτησίας της Κύπρου! Ο τιτάνας Γ. Γρίβας-Διγενής, άσχετοι, ανερμάτιστοι και ανιστόρητοι σαλταδόροι του τηλε-πτώματος, δεν αγωνίστηκε για την ψευδεπίγραφη «ανεξαρτησία της Κύπρου», αλλά για την ΕΝΩΣΗ της νήσου με την μητέρα-Ελλάδα και μόνο γι’ αυτήν.

Ο "ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΝΗΜΗΣ ΚΑΙ ΧΡΕΟΥΣ: ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΓΡΙΒΑΣ-ΔΙΓΕΝΗΣ" ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΛΥΓΙΣΤΟ ΔΙΓΕΝΗ ΚΑΙ ΤΑ 50 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ

Ο Πρόεδρος τού "Συλλόγου Εθνικής Μνήμης και Χρέους: ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΓΡΙΒΑΣ-ΔΙΓΕΝΗΣ" Βουλευτής Σερρών Η. Πολατίδης και ο Γενικός Γραμματέας του Συλλόγου Βουλευτής Β΄ Αθηνών Κ. Αϊβαλιώτης αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν θερμά τους εκατοντάδες φίλους που βρέθηκαν στις 13/2 στο Αμφιθέατρο των Κεντρικών Γραφείων του ΛΑ.Ο.Σ τιμώντας τη μνήμη και τον αγώνα του αείμνηστου Διγενή καθώς και την εποποιία της ΕΟΚΑ.
Εξαιρετική τιμή για τον Σύλλογο ήταν η παρουσία και η ομιλία τού Προέδρου του ΛΑ.Ο.Σ κ. Γ. Καρατζαφέρη ο οποίος και ανακοίνωσε κατά την ομιλία του την ονομασία του Αμφιθεάτρου τού Κόμματος σε "ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΓΡΙΒΑ-ΔΙΓΕΝΗ".

15/11/2011 Εκδήλωση για την ανακήρυξη του ψευδοκράτους.Έτσι...έδωσαν το παρών τους στην αντικατοχική εκδήλωση  των φοιτητών και μαθητών στη Λευκωσία, οργανωμένοι οπαδοί των οργανώσεων του ΔΗΣΥ και του ΕΛΑΜ!





αφήστε τζαι τίποτε του μιτσή...

4 σχόλια:

  1. Υπάρχουν και προοδευτικοί άνθρωποι στο ΔΗ.ΣΥ δεν τα λέει καλά η ΓΝΩΜΗ. Είναι οι προοδευτικοί άνθρωποι της Ντόρας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χαχα...ωραία η φώτο με τον Γιωρκάτζιη τζιαι το σήμα του αποέλ που πίσω...γραβατούαν ασορτί...τέλειος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τιτάνας, τιτάνας, τιτάνας..... Μα τούτος εν ήταν που την ελληνική μυθολογία;;;!!! (ήταν πολλοί, αν θυμούμαι καλά, ένας ήταν ο Κρόνος - εν τους ταύρους που φακκά τωρά νομίζω - τζιαι προγόνοι του Δία;;)

    Άρεσέν μου η ... τριπλή ύβρις: Δημόσια Ομολογία ΑΚΕΛικών τζιείνην την περίοδο. Φυσικά λαλείτο τζιαι ο ίδιος ο ..... 'τιτάνας' στα απομνημονεύατά του (σελ 82 και σελ. 49 του Παραρτήματος, αν θυμούμαι καλά, όπου μιλά για το τρίπτυχον του αγώνα του), αλλά καιρός ένει τζιαι για την παραδοχήν που τα κοπέλλια του - ή τουλάχιστον κάποια που τούτα!

    Μα έσιει έτσι πράμαν;;;;;!!!! - "Συλλόγου Εθνικής Μνήμης και Χρέους: ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΓΡΙΒΑΣ-ΔΙΓΕΝΗΣ"

    Για τες εκδηλώσεις για την ανακήρυξην της 'ΤΔΒΚ' λαλεί η Γνώμη (http://www.gnomionline.com.cy/index.php?option=com_content&view=article&id=814:idisi&catid=90:news&Itemid=243) ότι είσιεν κρούσματα οργανωμένων προκλήσεων με υβριστικά συνθήματα κατά του Χριστόφκια: Ρε Δεις (τζιαι η Δρακούνα), εν είσιες γράψει πρόσφατα για το νέο νόμο για το λόγο μίσους;;!!! Χμμμμ!!!! Εννά έσιει λήψη νομικών μέτρων τωρά;;!!! Ποιος εννά εν ο δικηγόρος υπεράσπισης των παιδκιών;;! Τσάκ!!! Πόλυς!!! :)

    Άτε τζιαι μιαν πινιάν στην υγειά σου!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. καλά να περάσετε! τζαι προκομμένα κοπέλλα μου! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή