Ας ιδιωτικοποιηθούν τα πάντα, ας ιδιωτικοποιηθεί η θάλασσα και ο ουρανός, ας ιδιωτικοποιηθεί το νερό και ο αέρας, ας ιδιωτικοποιηθεί η Δικαιοσύνη και ο Νόμος, ας ιδιωτικοποιηθεί και το περαστικό σύννεφο, ας ιδιωτικοποιηθεί το όνειρο, ειδικά στην περίπτωση που γίνεται την ημέρα και με τα μάτια ανοιχτά. Και σαν κορωνίδα όλων των ιδιωτικοποιήσεων, ιδιωτικοποιήστε τα Κράτη, παραδώστε επιτέλους την εκμετάλλευση υμών των ιδίων σε εταιρίες του ιδιωτικού τομέα με διεθνή διαγωνισμό. Διότι εκεί ακριβώς βρίσκεται η σωτηρία του κόσμου… Και μια και μπήκατε στον κόπο, ιδιωτικοποιήστε στο φινάλε και την πουτάνα την μάνα που σας γέννησε.

Ζοζέ Σαραμάγκου

26.11.11

Όλα τα νούμερα κερδίζουν


5 σχόλια:

  1. μια εικόνα χίλιες λέξεις... τα σχόλια είναι περιττά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μόλις εκανα τη σκέψη μήπως αποκτηνωνόμαστε σιγά σιγά και δεν το καταλάβαμε.
    σκεφτόμουν και τον ακροδεξιό αρχιεπίσκοπο και όλους αυτούς που θεωρούν φυσιολογικά όλα αυτά με τα οποία συνυπαρχουν χωρίς να ενοχλούνται...

    πόσο μακρυά είμαστε από την ελλάδα που έχει τον αδωνι και τον βορίδη στην κυβέρνηση άραγε;...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τούτος ενόμισεν ότι πάει σε διαγωνισμόν απού κλάσει δυνατόττερα. Αν φάει κανέναν τασάκιν πασ' την κελλέν, η φαλακρούα του εν να μοιάζει με κασκόλ της Σαλαμινάκκας.

    Ε ρε παναΰριν που κατάντησεν ο ΔΗΣΥ! Σαν να τζι' έννεν πάντα που ήταν έτσι δηλαδή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. α χα χα! μα γιατί να φάει τασάκι χαμάλη μου; αν φάει τασάκι ο συναγερμός 15% εν να μείνει. άσε που καμνουν ότι εν το πρωτο κόμμα. χωρίς την ακροδεξιά εν εχουν υπόθεση. εν που τους αγαπούν τζαι ανέχουνται τους; εν που τους εχουν αναγκη. εν η ελευθερία της γνωμης τζαι του εκλέγεσθαι! ακούεις τζαι εσύ λογια...έτο εξαρτώμενα που την διαιώνιση της καθυστέρησης ενι ούλλα. ύστερα φταίει τους η αριστερά...ατε να μεν αρκέψω..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ένα έχω να πω: Πππππππππππππππιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή