Ας ιδιωτικοποιηθούν τα πάντα, ας ιδιωτικοποιηθεί η θάλασσα και ο ουρανός, ας ιδιωτικοποιηθεί το νερό και ο αέρας, ας ιδιωτικοποιηθεί η Δικαιοσύνη και ο Νόμος, ας ιδιωτικοποιηθεί και το περαστικό σύννεφο, ας ιδιωτικοποιηθεί το όνειρο, ειδικά στην περίπτωση που γίνεται την ημέρα και με τα μάτια ανοιχτά. Και σαν κορωνίδα όλων των ιδιωτικοποιήσεων, ιδιωτικοποιήστε τα Κράτη, παραδώστε επιτέλους την εκμετάλλευση υμών των ιδίων σε εταιρίες του ιδιωτικού τομέα με διεθνή διαγωνισμό. Διότι εκεί ακριβώς βρίσκεται η σωτηρία του κόσμου… Και μια και μπήκατε στον κόπο, ιδιωτικοποιήστε στο φινάλε και την πουτάνα την μάνα που σας γέννησε.

Ζοζέ Σαραμάγκου

27.5.11

Δεν μας κατουράς ρε Πάριε!!!, του Critic


Έχω σχηματίσει την εντύπωση – και νομίζω πως δεν κάνω λάθος – πως μεταξύ των υποστηρικτών των κομμάτων/κινημάτων/παρατάξεων που βρίσκονται μεταξύ κέντρου και άκρας δεξιάς, υπάρχει ένα κομμάτι ψηφοφόρων ή υποστηρικτών το οποίο διαφοροποιείται εντελώς από τα υπόλοιπα κυρίως εξαιτίας ενός έντονου χαρακτηριστικού.
Πως έχουν απομυθοποιήσει εντελώς την παράταξή τους. Μιλώ για ένα κομμάτι της παράταξης του Συναγερμού.
Δεν έχω συναντήσει ποτέ κανένα παραδοσιακό ψηφοφόρο της ΕΔΕΚ ή του ΔΗΚΟ ή του Περδίκη ή ....εν έχουμεν άλλους διότι οι ψηφοφόροι του ΕΥΡΩΚΟ δεν το υποστηρίζουν γιατί τους ενδιαφέρει ο κοινοβουλευτισμός, το ψηφίζουν για να κλείσει τη βουλή μιαν ημέρα τζαι να κατεβάσει τους νέους συνταγματάρχες στη θέση της...που να έχουν μιαν υγιή αποστασιοποίηση από το κόμμα τους και που αντιλαμβάνονται χωρίς ενοχές πως το κόμμα εννεν κάτι άλλο πέρα που ένα δίαυλο ιδεών, πολιτικών, προτάσεων  τζαι πως δεν έσιει μεταφυσικές ικανότητες να ξέρει το σωστό άλλα μπορεί απλά να τα κάμει τζαι θάλασσα.
Κανένας ΔΗΚΟικος που ξέρω δεν το κάμνει τούτο. Συνήθως οι ΔΗΚΟικοί εν οι πιο κλαψιάρηδες τζαι ψευδοσυναισθηματίες ενώ οι ΕΔΕΚίτες απλά εν πολλά ανειλικρινείς τζαι ψεύτες με τη διαφορά ότι έχουν μιαν καλύτερη αντίληψη για την κοινωνική δικαιοσύνη (κάποτε).
Μου κάμνει φοβερή εντύπωση πως ο ΔΗΣΥ έσιει φκάλει μια γενιά ανθρώπων οι οποίοι έχουν μια αποενοχοποιητική στάση χωρίς κολλημένο φανατισμό ενώ ταυτόχρονα έσιει μια μερίδα που παίζει ξεκάθαρα πάνω στο συναίσθημα του μίσους προς τον οποιoνδήποτε εννεν μαζί της. (κάτι που συναντάς πιο δύσκολα στους ενοχικούς ΔΗΚΟικούς τζαι ΕΔΕΚίτες)

Ο Cyprus critic είναι νομίζω ένας τέτοιος δεξιός. Το λινκ για το μπλογκ του βρίσκεται στο κάτω μέρος.

Η πιο κάτω ανάρτηση είναι δική του και τη αναδημοσιεύω γιατί με καλύπτει.

Οι σκέψεις των κομμάτων για την προεδρία της βουλής.

ΔΗΣΥ: Ο Κάρογιαν είναι πολύ καλός για πρόεδρος της βουλής αλλά θέλουμε τον ούλλο δικό μας. Αν συνεργάζεται με το Ακέλ τότε είναι αχάπαρος και δεν τον θέλουμε. Για αυτό καλούμε όλα τα κόμματα πλήν του Ακέλ για διαβουλεύσεις.
Από την άλλη είναι καλός και ο Ομήρου τον οποίο θα υποστηρίζαμε και το 2003 στις προεδρικές αλλά μετά τον κλάσαμε γιατί αποφασίσαμε ότι δεν ήταν τελικά τόσο καλός.

ΔΗΚΟ: Την Δευτέρα το θεωρούμε προδοσία να συζητάμε για προεδρία της βουλής ενώ ζούμε σε ημι-κατεχόμενη πατρίδα. Την Τρίτη όμως είναι οκ δεν υπάρχει πρόβλημα. Επίσης καλό είναι να παίζουμε και τους δύσκολους λίγο για αυτό και αργούμε να υποβάλουμε υποψηφιότητα. Ελάτε να μας πείτε τι προσφέρετε. Όποιος δώσει τα περισσότερα κερδίζει.

ΕΔΕΚ: Παναγία μου βοήθα. Θεέ μου και φώτισε τον μισισμένο τον Νίκο να στηρίξει την υποψηφιότητα του Little Johny boy Homer τζαι εν θα μείνει πάνω μας. Έτσι μεγαλεία έχει χρόνια να δούμε. Έννα τα πιτούμε για 3 χρόνια ώσπου να το χωνέψουμε. Oh god please μα please...

Ακέλ: Fuck Νίκος Fuck ΔΗΣΥ

Ευρο.Κο-Οικολόγοι: Γιούπι γιαγια γιουπι γιουπι για γιουπι για Ολαιιιι...
Έφτασε αυτή η υπέροχη περίοδος (2 φορές κάθε πέντε χρόνια) που ασχολούνται όλοι μαζί μας. Γιουπι Γιούπι..

Critic: Πόσο χαίρομαι που αντί να σας ψηφίσω καθόμουν και έπινα τις μπύρες μου ελπίζοντας να πάει η αποχή πάνω από το 20%. Όσο για την πρόθεση σας να βάζετε στο μέλλον πρόστιμο σε όσους απέχουν από τα παρτάκια που διοργανώνετε ένα έχω να πω. Το λένε και οι αδελφοί Έλληνες και ταιριάζει απόλυτα στην περίπτωσή μας. Με το συμπάθκιο φυσικά πάντα....Θα μας κλάσετε τα παπάρια.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου