Ας ιδιωτικοποιηθούν τα πάντα, ας ιδιωτικοποιηθεί η θάλασσα και ο ουρανός, ας ιδιωτικοποιηθεί το νερό και ο αέρας, ας ιδιωτικοποιηθεί η Δικαιοσύνη και ο Νόμος, ας ιδιωτικοποιηθεί και το περαστικό σύννεφο, ας ιδιωτικοποιηθεί το όνειρο, ειδικά στην περίπτωση που γίνεται την ημέρα και με τα μάτια ανοιχτά. Και σαν κορωνίδα όλων των ιδιωτικοποιήσεων, ιδιωτικοποιήστε τα Κράτη, παραδώστε επιτέλους την εκμετάλλευση υμών των ιδίων σε εταιρίες του ιδιωτικού τομέα με διεθνή διαγωνισμό. Διότι εκεί ακριβώς βρίσκεται η σωτηρία του κόσμου… Και μια και μπήκατε στον κόπο, ιδιωτικοποιήστε στο φινάλε και την πουτάνα την μάνα που σας γέννησε.

Ζοζέ Σαραμάγκου

21.5.11

Πρόχειρα στατιστικά

Το χθεσινό ποστ «Πληρωμένη Πολιτική Διαφήμιση ( 4 ), έκλεισε στους 721 αναγνώστες.

Το επίσης χθεσινό ποστ «Δημοκρατία» με το συντομότατο απόσπασμα από το Κράτος και Επανάσταση του Λένιν στους 70.

Και το σημερινό για το Πλασματικό Κεφάλαιο μέχρι στιγμής βρίσκεται στους 115.

Τζαι βλάκας να ήμουν θα εμπορούσα να συμπεράνω τα εξής:

Ο Κυπραίος θεωρεί έξυπνο τζαι ενδιαφέρον ότι τον απασχολεί από 30΄΄ μέχρι θκυό λεπτά το πολλήν!

Ο Κυπραίος μπλοκκερ φίρμα - παναϊα μου, ήντα τους φαίνεται α, θεωρεί πως εν χαρισματικό πράμα να μπορεί να σε απασχολεί από 30΄΄ μέχρι θκυό λεπτά το πολλήν χωρίς εσύ να κάμεις κανένα κόπο! «Είμαι φίρμα τζαι ξέρω το, αλλά θωρείται ότι μεινίσκω κοντά στο κοινό μου τζαι μιλώ του όπως τον καθημερινόν άνθρωπο. Επίσης ευχαριστώ που ξέρετε ότι μπορώ να μιλήσω τζαι άλλοσπως τζαι εν το κάμνω, αλλά υπογείως θυμίζω σας, ότι μπορώ να το κάμω τζαι να σας βάλω στη θέση σας βλάκες, αλλά έσιειτε χάρην που είμαι φίρμα τζαι η συνταγή φκαίνει μου!»

Ο Κυπραίος θεωρεί πως ότι χρειάζεται πάνω που θκυό λεπτά για να ξορτώσουμεν να φκάλουμεν νόημα τι λαλεί, ουουου...η ζωή θέλει μιαν απλότητα σιόρ, έτο να ξέρεις να ακούεις τους άλλους, να απαντάς συγκρατημένα άμα βαρκέσαι να μεν σε καταλάβουν, να διάς το ζουμίν αφού εσύ έτσι τζι αλλιώς είσαι ψημένος τζαι ξέρεις το, τζαι κανεί. Εν καμιά τριανταρκά μπλογκς που έχω να πάω ακόμα τζαι δέκα λεπτά καθενού να πω καμιάν κουβέντα, ε πόσον!

Ο κόσμος υπάρχει επειδή μπορώ να σκεφτώ που μόνος μου τα πάντα! Μα τα πάντα! Θκιαβάζω μόνο ότι εν επανάληψη του εαυτού μου για να γινούμαστε θκυό να μεν βαρκούμαι. Τζαι λογοτεχνία που φέφκω, αρέσκει μου!

Η αιτία που ο κόσμος εν πάει καλά εν επειδή κάποιοι εγράψαν πολύπλοκα. Αν εγράφαν απλά όπως ο Κοέλο ο κόσμος ήταν να εν τέλειος.

Εν πρέπει να θκιαβάζουμε πολύπλοκα κείμενα γιατί μετά συγχίζεται παραπάνω ο εγκέφαλος μας. Εν καλύττερα να μάθουμεν να κάμνουμεν κανένα οικολογικό σαπούνι με βότανα μόνοι μας. Ύστερα μπορούμε να ομορφήσουμεν έμπρακτα τζαι τη ζωήν άλλων ανθρώπων με τη συνεισφορά μας. Διότι χωρίς σαπούνι που βότανα ήντα ζωή!

Το θκιάβασμα δεν φέρνει αποτέλεσμα. Εννεν υλικό πράμα το θκιάβασμα. Οπότε γιατί να μεν κρατήσω τζείνα που ήδη ξέρω τζαι πάλε κανονίζω τα, κόρη.

Εν υπάρχει γνώση του κόσμου. Υπάρχει μόνο ηθική. Αν είμαστε καλοί αθρώποι εν να κουτσιήσουμεν τζαι τη σωστήν απάντηση στο οποιοδήποτε πρόβλημα. Το μόνο που χρειάζεται εν να έχουμεν καλή πρόθεση, να μεν είμαστε ακραίοι, τζαι ο εγκέφαλος μας μπορεί να παράγει που μόνος του το σωστό. Πάλε καλά που στους γιατρούς πάμεν.

Ο άνθρωπος πρέπει απλά να νοιώθει άνετα με τον εαυτό του. Αμα δεν νοιώθεις άνετα με τον εαυτό σου δεν αγαπάς τον εαυτό σου τζαι μετά δεν αγαπάς τζαι τους άλλους. Το πλασματικό κεφάλαιο τι σχέσην έσιει με την ουσία της ζωής που εν η αγάπη, α;

Ούλλοι οι αθρώποι με καλές προδιαγραφές που ξέρω, είτε εν «αλλού» τζαι φευγάτοι τζαι λλίον μόνο στο ραχάττιν, είτε θεωρούν πως οι ποιοτικοί άνθρωποι μόνο στες γκαλερύ τζαι τα σινεμά τζαι τες συναυλίες πάσιν. Εννεν των αναλύσεων τζαι των αριθμών διότι εκτιμούν πιο πολλά το πνεύμα!!!

Ξέρω πλέον ήνταλως εν να γινώ φίρμα στα μπλογκς!

Απόδειξη εν ότι ούλλοι ενομίσετε πως το ποστ θα εμίλαν για τες εκλογές! Χα!

8 σχόλια:

  1. Απορία ηλιθίου: unique ή raw hits;

    Μπορεί να 'ν' ένας τζιαι φακκά γυρόν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. εν φοϊτσιάρικη τούτη η ερώτηση, είσαι ο δεύτερος που μου την κάμνει, πρέπει να ψάξω ήντα κοινά έχουν οι εγκεφάλοι σας :)

    άτομα. όι επισκέψεις στες σελίδες.

    έβαλα στοίχημαν εχτές να δω μα το θεόν τι θα εγίνετουν με τον Λενιν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πάντως εγώ το απολαμβάνω!..αν και χρειάζομαι κάποια φροντιστήρια στα κυπριώτικα....θα θελα όμως μιά μικρή ενημέρωση. Έμαθα απο την δική μας τηλεόραση πως αποκτήσατε και σεις ακροδεξιά με βούλα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Και λέω εγώ .¨τόσο πολλή γράψιμο μέσα σε μια μέρα , δεν μπορεί κάτι θα έχει υπόψη της…!!!» Νασαι καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. dis, οι στατιστικές μετρούν μοναδικές επισκέψεις. δεν σου λέει αν εγώ ήρθα αλλά δεν διάβασα τι έγραψες. αυτός που είδε τον τίτλο "Δημοκρατία", έκανε κλικ κι έφτασε εδώ μετριέται για αναγνώστης έστω και αν δεν το διάβασε. δεν ήξερε από πριν τι θα έβρισκε.

    οι επισκέπτες σου είναι:

    1. αυτοί που σε βρίσκουν από blogrolls άλλων blogs.
    2. αυτοί που σε έχουν στο reader τους.
    3. αυτοί που σε έχουν στα bookmarks τους και ελέγχουν όποτε θυμηθούν.

    η κατηγορία 1 έλκεται από τον τίτλο της ανάρτησης και τον βαρύ πλέον όνομά σου. ο τίτλος "Πληρωμένη διαφήμιση" πουλά. πόσω μάλλον που ήταν τετραλογία και τα sequels πουλούν πιο πολλά! το "Δημοκρατία" σαν τίτλος δεν είναι ευφάνταστος περνά στα αζήτητα.

    η κατηγορία 2 φαινομενικά θα σου έστελνε σταθερούς αναγνώστες αλλά αυτό δεν συμβαίνει. στο igoogle κάνοντας κλικ στο Δημοκρατία σού ανοίγει ένα προσωρινό παράθυρο για να δεις τι περιέχει η ανάρτηση. εκεί υπάρχει η επιλογή "show original item" για να σε φέρει εδώ. αν κάποιος το διαβάσει εκεί ή δει πολλύν κείμενο και βαρκέται τότε κλείνει το παράθυρο και δεν μετριέται για επισκέπτης. μπορεί να το διάβασε όμως! ακόμα επειδή οι φωτογραφίες δεν φαίνονται καλά εκεί μπορεί να κάνει κλικ και να έρθει εδώ πιο εύκολα (αυτό μπορεί να συνέβηκε με την "Πληρωμένη διαφήμιση").

    η κατηγορία 3, αυτοί που σε έχουν στα bookmarks, είναι δύσκολη περίπτωση επειδή το link που επισκέπτονται είναι το http://disdaimona.blogspot.com κι έτσι δεν προστίθενται στους αναγνώστες της οποιασδήποτε ανάρτησης αλλά της αρχικής σελίδας.

    ελπίζω να βοήθησα για περισσότερο προβληματισμό.
    είπαμε δεν έχω όλες τις απαντήσεις αλλά δεν έχετε όλες τις ερωτήσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Α ευχαριστώ Αστροναύτη, πολύ χρήσιμα αυτά. Αν και αποφεύγω τις μετρήσεις, όχι για κανένα άλλο λόγο επειδή είναι περίπου σταθερές κάθε μέρα. Ξερω τι γίνεται, μου έκανε φοβερή εντύπωση όμως πόσο πουλάνε οι εκλογές! Μα πόσιν έννοια! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Eriugena, ευχαριστώ,εγώ να δεις φροντιστήρια που θέλω στα κυπριώτικα! :) δεν έχουμε επίσημα κάποια γραπτή γλώσσα βλέπεις κι ο καθένας κάνει του κεφαλιού του όταν γράφει. Πολλές φορές υπερβάλοντας κιόλας στο τρόπο έκφρασης.

    Α α α μάθατε τα καλά νέα,ε;
    Ναι, αμέ! Γιατί κύριοι εσείς να χετε κι εμείς να μην έχουμε; Καλύτερη πρωτοπορεία είστε στους φασίστες εσείς; :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πατίνιο να σου πω, τα ποστ θα τα έβαζα.
    Αλλά σε μια κουβέντα που είχα, μου είπε κάποιος : θα ανεβάσεις Λένιν; εν θα πατήσει μούγια! :)

    είπα λοιπόν πως θα το παρακολουθήσω.

    αλλά δεν ήταν πείραμα. θα βάζω κείμενα. σάστου! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή