Ας ιδιωτικοποιηθούν τα πάντα, ας ιδιωτικοποιηθεί η θάλασσα και ο ουρανός, ας ιδιωτικοποιηθεί το νερό και ο αέρας, ας ιδιωτικοποιηθεί η Δικαιοσύνη και ο Νόμος, ας ιδιωτικοποιηθεί και το περαστικό σύννεφο, ας ιδιωτικοποιηθεί το όνειρο, ειδικά στην περίπτωση που γίνεται την ημέρα και με τα μάτια ανοιχτά. Και σαν κορωνίδα όλων των ιδιωτικοποιήσεων, ιδιωτικοποιήστε τα Κράτη, παραδώστε επιτέλους την εκμετάλλευση υμών των ιδίων σε εταιρίες του ιδιωτικού τομέα με διεθνή διαγωνισμό. Διότι εκεί ακριβώς βρίσκεται η σωτηρία του κόσμου… Και μια και μπήκατε στον κόπο, ιδιωτικοποιήστε στο φινάλε και την πουτάνα την μάνα που σας γέννησε.

Ζοζέ Σαραμάγκου

30.4.13

Διαφωνία και αιχμές ΣΥΡΙΖΑ για την απόφαση ΑΚΕΛ


Δεν συμφωνεί με την απόφαση του ΑΚΕΛ για την έξοδο της Κύπρου από την ευρωζώνη ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Σταθάκης. Καθώς το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης στην Ελλάδα καλείται να διαχειριστεί την πολιτική συμμαχία του με το «αδελφό» κυπριακό ΑΚΕΛ μετά την απόφαση του τελευταίου να ζητήσει την επιστροφή στην κυπριακή λίρα ως μοναδική λύση για την έξοδο της Μεγαλονήσου από την κρίση, ο οικονομολόγος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ δεν δίστασε να τοποθετηθεί ξεκάθαρα κατά της επίμαχης απόφασης.
Μιλώντας το πρωί της Μ. Τρίτης στον ΒΗΜΑ 99,5 FM ο Γιώργος Σταθάκης μεταξύ άλλων τόνισε ότι: «Δεν συμμερίζομαι αυτή την άποψη. Προσωπικά θεωρώ ότι το ΑΚΕΛ αυτή τη στιγμή είναι υπερβολικά πιεσμένο πολιτικά. Συνεπώς, επέλεξε αυτό, για να αποκτήσει ένα διαφορετικό πολιτικό στίγμα αυτή τη στιγμή. Είναι αρκετά προσεκτικές οι διατυπώσεις του. Θα δούμε πώς θα εξελιχθεί και η ίδια η θέση του ΑΚΕΛ στο άμεσο μέλλον».

πηγή: Τα Νέα

* Αντίθετα στην Ίσκρα, όχι μόνο συμφωνούν αλλά θεωρούν ιστορική την απόφαση του ακελ για έξοδο από το ευρώ.

Ο κ.Σταθάκης, εκπροσωπεί τον επίσημο ΣΥΡΙΖΑ και την ηγεσία του, δηλαδή Τσίπρα, Παπαδημούλη, Δραγασάκη, Μηλιό, Δούρου κ.λ.π

Μπλέξαμε τα μπούτια μας...ποιός θα είναι με ποιόν τώρα;...

ένα χάζιν έχουμεν το...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου