Ας ιδιωτικοποιηθούν τα πάντα, ας ιδιωτικοποιηθεί η θάλασσα και ο ουρανός, ας ιδιωτικοποιηθεί το νερό και ο αέρας, ας ιδιωτικοποιηθεί η Δικαιοσύνη και ο Νόμος, ας ιδιωτικοποιηθεί και το περαστικό σύννεφο, ας ιδιωτικοποιηθεί το όνειρο, ειδικά στην περίπτωση που γίνεται την ημέρα και με τα μάτια ανοιχτά. Και σαν κορωνίδα όλων των ιδιωτικοποιήσεων, ιδιωτικοποιήστε τα Κράτη, παραδώστε επιτέλους την εκμετάλλευση υμών των ιδίων σε εταιρίες του ιδιωτικού τομέα με διεθνή διαγωνισμό. Διότι εκεί ακριβώς βρίσκεται η σωτηρία του κόσμου… Και μια και μπήκατε στον κόπο, ιδιωτικοποιήστε στο φινάλε και την πουτάνα την μάνα που σας γέννησε.

Ζοζέ Σαραμάγκου

5.4.13

Κυβέρνηση Κωφαλάλων.

Πρόεδρος της Επιτροπής Νομικών της Βουλής μετά την εκλογή της νέας κυβέρνησης, διορίστηκε ο Σ. Σαμψών, γιός του γνωστού ζογκλέρ του Έθνους.


Το οικονομικό έγκλημα γουστάρει τα τανκς, όπως τα τανκς γουστάρουν τα πολιτικά εγκλήματα. Ο κυπριακός λαός πληρώνει κάθε μήνα αυτό το καθίκι ένα κάρο ευρώ, έτσι, γιατί ο Δημοκρατικός Συναγερμός, επιθυμεί να μην ξεχνά τις ένδοξες στιγμές της ιστορίας αυτού του τόπου. Τώρα και σε συσκευασία άμεσης διαπλοκής με τους φασίστες των τραπεζών.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου