Ας ιδιωτικοποιηθούν τα πάντα, ας ιδιωτικοποιηθεί η θάλασσα και ο ουρανός, ας ιδιωτικοποιηθεί το νερό και ο αέρας, ας ιδιωτικοποιηθεί η Δικαιοσύνη και ο Νόμος, ας ιδιωτικοποιηθεί και το περαστικό σύννεφο, ας ιδιωτικοποιηθεί το όνειρο, ειδικά στην περίπτωση που γίνεται την ημέρα και με τα μάτια ανοιχτά. Και σαν κορωνίδα όλων των ιδιωτικοποιήσεων, ιδιωτικοποιήστε τα Κράτη, παραδώστε επιτέλους την εκμετάλλευση υμών των ιδίων σε εταιρίες του ιδιωτικού τομέα με διεθνή διαγωνισμό. Διότι εκεί ακριβώς βρίσκεται η σωτηρία του κόσμου… Και μια και μπήκατε στον κόπο, ιδιωτικοποιήστε στο φινάλε και την πουτάνα την μάνα που σας γέννησε.

Ζοζέ Σαραμάγκου

21.4.13

Το νέο ΕΑΜ είναι εδώ! Φρέσκο, ανανεωμένο και ετοιμοπόλεμο! Πάω για μπάνια..

9 σχόλια:

 1. ...Όπου "ΕΑΜ"=Ένωση Ανυπόθετων Μοντέλων;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Είσαι σεχταριστής, ακραίος, χωρίς ρεαλιστικές προτάσεις και έχεις χάσει την επάφη με τους πραγματικούς ανθρώπους και τις αντικειμενικές συνθήκες.

  Στις χώρες όπου η αριστερά δεν περιχαρακώθηκε με αντιλήψεις σαν και τις δικές σου, αλλά κράτησε ψηλά τα ποσοστά της για να μπορεί να γίνεται ανάχωμα στις ορέξεις του κεφαλαίου, τα μοντέλα επαναστατικοποιουνται και αυτή η επαναστατικοποίηση ορίζει τη σχετική αυτονομία του πολιτικού επί του οικονομικού ώστε να μπορούμε να βαδίσουμε με ειρηνικό τρόπο στις πασαρέλες, στη βουλή, στην ευρωβουλή και ανάμεσα στο λαό.

  Αντίσταση τώρα στα μνημόνια! Κουνηθείτε κορίτσια!  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. https://twitter.com/to_kleisame/status/325905312030785536/photo/1

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Απαντήσεις
  1. η κυρία Βραχίμη ειναι διαχρονική αξία και μπήκε μαζί με τις υπόλοιπες αντιστασιακές για να δοθεί έμφαση στον ιστορικό ρόλο των γυναικών στο "εθνικό απελευθερωτικό μέτωπο". Είναι παλιά μοντέλα όπως λέμε.

   Διαγραφή
 5. Μεχρι την Ειρηνη καλα το πηγαινες, μετα γιατι μας το χαλασες;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. για να γνωρίζετε το μελλοντικό πρόσωπο της γυναικείας αντίστασης...:)

   Διαγραφή
 6. koutsoumbas, koutsoumbas,koutsoumbas,papariga,papariga,papariga,
  se ehei faei i zilia disdaimona giati einai pio omorfes apo sena.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. κάνεις λάθος! εμείς οι κομμουνίστριες είμαστε κουκλάρες και τις τρώμε όλες αυτές τις μοντέλες! Χα!

   θα τα πούμε στους δρόμους - των γυμναστηρίων και άλλους!

   Διαγραφή