Ας ιδιωτικοποιηθούν τα πάντα, ας ιδιωτικοποιηθεί η θάλασσα και ο ουρανός, ας ιδιωτικοποιηθεί το νερό και ο αέρας, ας ιδιωτικοποιηθεί η Δικαιοσύνη και ο Νόμος, ας ιδιωτικοποιηθεί και το περαστικό σύννεφο, ας ιδιωτικοποιηθεί το όνειρο, ειδικά στην περίπτωση που γίνεται την ημέρα και με τα μάτια ανοιχτά. Και σαν κορωνίδα όλων των ιδιωτικοποιήσεων, ιδιωτικοποιήστε τα Κράτη, παραδώστε επιτέλους την εκμετάλλευση υμών των ιδίων σε εταιρίες του ιδιωτικού τομέα με διεθνή διαγωνισμό. Διότι εκεί ακριβώς βρίσκεται η σωτηρία του κόσμου… Και μια και μπήκατε στον κόπο, ιδιωτικοποιήστε στο φινάλε και την πουτάνα την μάνα που σας γέννησε.

Ζοζέ Σαραμάγκου

31.3.13

Ωραίοι...


...ωραίοι...κάποιος/οι έριξε τη σελίδα μου στο φέισμπουκ...:)

αυτός που το έπραξε είναι στις επαφές μου ή είναι επαφή των επαφών μου.

στις επαφές μου έχω Έλληνες και Τούρκους Κομμουνιστές ( που δεν θα έριχναν ποτέ τη σελίδα ) και Κύπριους Αριστερούς του ΑΚΕΛ κατά πλειοψηφία, Αναρχικούς, και μέλη ομάδων του εξωκοινοβουλίου , με ελάχιστες εξαιρέσεις φίλων, που δεν ασχολούνται με τα πολιτικά θέματα.

ελαφρά τραύματα....πάω να πάρω καμιά αλοιφή, όπως αυτές που πουλούν αυτοί που ρίχνουν σελίδες κι όταν κάνω κέφι θα επανέλθω..

υ.γ: εσύ που έστειλες μήνυμα "fuck u" ξέρεις που ακριβώς θα βάλεις στο τέλος τη μαγκιά σου. 

3 σχόλια:

  1. Κατι λεγαμε προχτες για αστυφυλακες... Τελικα παει να πει πως χτυπας εκει που πονανε, αυτοι που θελουν τον κοσμο απλα να χειροκροτα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σίγουρα κτυπάει. Το θέμα είναι γιατί κτυπάει. Γιατί εμείς σε αγίους και αποστόλους δεν πολυπιστεύουμε ξέρεις. Πιστεύουμε στο μηδέν παρά χρήμα γίγνεται. Κι' έχουμε ακούσει βερεσέ ένα σωρό. Τα βαρεθήκαμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κτυπάει αγαπητέ, γιατί η καταστροφή έχει ήδη συμβεί. Τα χειρότερα έχουν ήδη συμβεί. Ως εκ τούτου η κυβερνητική και κομματική φρουρά σε Κύπρο και Βρυξέλλες που έλαβαν μέρος ενεργητικά στη "διάσωση" αυτού που δεν σώζεται, οφείλουν εξηγήσεις. Υπάρχουν αποφάσεις, οι οποίες μάλιστα επιβλήθηκαν από αυτές τις φρουρές σε πείσμα όσων προειδοποιούσαν. Μέσα και Έξω.

    Όπως κι αν θέλεις να αυτοπροσδιοριστείς, Και εσύ και ο καθένας, αλλά η Ιστορία χέστηκε!

    Ο Καπιταλισμός είναι σε σήψη ανεπιστρεπτί και μέχρι πρότινος το αγαπητό κόμμα μας φλόμωνε με αμπελοφιλοσοφίες.

    Εμείς δεν βαρεθήκαμε.

    Ότι ξέρατε και ότι ξέραμε το έχει ήδη καταπιεί η Ιστορία. Των κομμάτων μη εξαιρουμένων.

    Είστε παρελθόν γιατί αυτό επιλέξατε.

    Περισσότερα μαθήματα Ιστορικού Υλισμού στο μέλλον κρίνονται ως απαραιτήτως επιβαλλόμενα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή