Ας ιδιωτικοποιηθούν τα πάντα, ας ιδιωτικοποιηθεί η θάλασσα και ο ουρανός, ας ιδιωτικοποιηθεί το νερό και ο αέρας, ας ιδιωτικοποιηθεί η Δικαιοσύνη και ο Νόμος, ας ιδιωτικοποιηθεί και το περαστικό σύννεφο, ας ιδιωτικοποιηθεί το όνειρο, ειδικά στην περίπτωση που γίνεται την ημέρα και με τα μάτια ανοιχτά. Και σαν κορωνίδα όλων των ιδιωτικοποιήσεων, ιδιωτικοποιήστε τα Κράτη, παραδώστε επιτέλους την εκμετάλλευση υμών των ιδίων σε εταιρίες του ιδιωτικού τομέα με διεθνή διαγωνισμό. Διότι εκεί ακριβώς βρίσκεται η σωτηρία του κόσμου… Και μια και μπήκατε στον κόπο, ιδιωτικοποιήστε στο φινάλε και την πουτάνα την μάνα που σας γέννησε.

Ζοζέ Σαραμάγκου

25.3.13

Τί θα μάθουμε τις επόμενες μέρες...

Τα μέσα μαζικής δικτύωσης έχουν πάρει φωτιά. Υπάρχει έντονος αναβρασμός στη βάση αλλά και μεταξύ έμμισθων στελεχών του ΑΚΕΛ που απαιτούν έξοδο της χώρας από την Ε.Ε τώρα!

Τις επόμενες μέρες θα μάθουμε, πόσο ισχυρή είναι η δύναμη του μηχανισμού να καταστέλλει τις εσωτερικές διεργασίες. Ήδη βγήκαν στο σεριάνι οι αστυφύλακες...

1 σχόλιο:

  1. Η κριτική που ασκείται εντός του ΑΚΕλ, τόσο για την σοσιαλδημοκατική πολιτική που ακολούθησε ο Χριστόφιας ως πρόεδρος, όσο και για τους ερασιτεχνικούς χειρισμούς του ΑΚΕλ τις τελευταίες μέρες, είναι πρωτοφανής.

    Οι "αστυφύλακες" Δισδαιμόνα μου είναι εδώ και καιρό στο σεριάνι, με μια διαφορά:
    Τόσο καιρό έκαναν κυνήγι μαγισσών και φαντασμάτων, τώρα δεν νομίζω να μπορούν να κουμαντάρουν την κατάσταση. Εξού και ενώ μέχρι σήμερα ήταν καταδικαστέα η κριτική και ο προβληματισμός, σήμερα έχει σε μεγάλο βαθμό απενεχοποιηθεί η ριζοσπαστική φρασεολογία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή