Ας ιδιωτικοποιηθούν τα πάντα, ας ιδιωτικοποιηθεί η θάλασσα και ο ουρανός, ας ιδιωτικοποιηθεί το νερό και ο αέρας, ας ιδιωτικοποιηθεί η Δικαιοσύνη και ο Νόμος, ας ιδιωτικοποιηθεί και το περαστικό σύννεφο, ας ιδιωτικοποιηθεί το όνειρο, ειδικά στην περίπτωση που γίνεται την ημέρα και με τα μάτια ανοιχτά. Και σαν κορωνίδα όλων των ιδιωτικοποιήσεων, ιδιωτικοποιήστε τα Κράτη, παραδώστε επιτέλους την εκμετάλλευση υμών των ιδίων σε εταιρίες του ιδιωτικού τομέα με διεθνή διαγωνισμό. Διότι εκεί ακριβώς βρίσκεται η σωτηρία του κόσμου… Και μια και μπήκατε στον κόπο, ιδιωτικοποιήστε στο φινάλε και την πουτάνα την μάνα που σας γέννησε.

Ζοζέ Σαραμάγκου

16.11.13

To νησί των Αγίων.

Μην απορείτε μαζί μας που υποδεχόμαστε τις κάρες Αγίων με τιμές αρχηγών Κράτους. Και με τους όντως αρχηγούς του δικού μας Κράτους σαν να προσκυνάμε κάρες Αγίων είμαστε.

Άλλος ένας πολιτικός, προς χάρην του οποίου, αυτός ο λαός θα παραλληρεί και παραλληρεί ήδη με Αγιογραφήματα, θα είναι εφεξής ο Γλαύκος Κληρίδης. Στις Αγιογραφίες πρωτεύουμε.  Όλο το πολιτικό τόξο περιφέρει την δική του "κάρα". Την τελευταία δεκαετία, άλλο από μια πολιτική γελοιότητα στο όνομα του Αγίου Ηγέτη του καθενός δεν ζούμε.

Μην απορείτε λοιπόν με την κατάντια αυτού του λαού που προσκυνεί και είναι βαθιά προσκυνημένος. Είμαστε αξιοθρήνητοι.

Και έχουμε κουραστεί μαζί μας!! Κάποιος να γράψει και την Αγιογραφία του Λυσσαρίδη να κλείσει το κουαρτέτο εγχόρδων να ξεμπερδεύουμε!

Είμαστε μέχρι τα μπούνια από τα λιβανίσματα! Πάθαμε ασφυξία, λέμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου