Ας ιδιωτικοποιηθούν τα πάντα, ας ιδιωτικοποιηθεί η θάλασσα και ο ουρανός, ας ιδιωτικοποιηθεί το νερό και ο αέρας, ας ιδιωτικοποιηθεί η Δικαιοσύνη και ο Νόμος, ας ιδιωτικοποιηθεί και το περαστικό σύννεφο, ας ιδιωτικοποιηθεί το όνειρο, ειδικά στην περίπτωση που γίνεται την ημέρα και με τα μάτια ανοιχτά. Και σαν κορωνίδα όλων των ιδιωτικοποιήσεων, ιδιωτικοποιήστε τα Κράτη, παραδώστε επιτέλους την εκμετάλλευση υμών των ιδίων σε εταιρίες του ιδιωτικού τομέα με διεθνή διαγωνισμό. Διότι εκεί ακριβώς βρίσκεται η σωτηρία του κόσμου… Και μια και μπήκατε στον κόπο, ιδιωτικοποιήστε στο φινάλε και την πουτάνα την μάνα που σας γέννησε.

Ζοζέ Σαραμάγκου

17.11.13

Εθνάρχες 2

Στην αρχή νόμισα πως στήνανε επικοινωνιακή μάχη σε μια εθναρχική κόντρα Κληρίδη - Τάσσου. Μετά την εκπομπή του Καρεκλά κατάλαβα πως οι αξιώσεις ήταν μεγαλύτερες. Η εθναρχική κόντρα ήταν μεταξύ Μακαρίου - Κληρίδη. Ο Κληρίδης χρίστηκε ως ο μεγαλύτερος πολιτικός του 20ου αιώνα και όχι ο Μακάριος όπως ξέραμε μέχρι σήμερα.

Έτσι ξεπλύθηκαν δια μιας όλοι και οι Γριβικοί και οι λεγόμενοι Τασσικοί σε ένα νενέκικο γλέντι στις οθόνες μας. Διαλεκτική Σύνθεσις!! Είχε την τιμητική του ακόμα και ο Γιωρκάτζης εχτές,τα εθνικόφρωνα σωματεία, οι απανταχού μουστακαλλήες λεβέντες καραπουζουκλήες της Νήσου, η εκκλησία, τα πούρα, οι σιεκουρητάες της ΚΥΠ, η τάξη και η ηθική του βαθέως δεξιού κράτους που αργότερα διαχώρησε τα συμφέροντα του σε ανανικούς και αντι-ανανικούς. Κι εμείς πρέπει να τρώμε όλο αυτό το πατριωτικό θέατρο στη μούρη.

Και ο Βασιλείου παραδίπλα να μας θυμίζει πως με τις ψήφους της αριστεράς εφάρμοσε την πολιτική του Γλαύκου στη θέση του Γλαύκου. Αν μη τι άλλο ήταν ειλικρινής. Πάντα οι εκατομμυριούχοι έχουν μια ωμή και θρασεία ειλικρίνια να ξέρετε.

Σαμαράς και Βενιζέλος στην κηδεία. Να ξαναθυμίσουμε πως Σαμαράς και Βενιζέλος είχαν πεί το 2004 πως το ΑΝΑΝ μόνο πάνω από το πτώμα τους θα περνούσε.

Εθνική συναίνεση; Όχι. Πάρτυ καρχαριών. Το βαθύ αστικό κράτος είναι εδώ και είναι ακμαίο. Παραταχθείτε στην νέα διαλεκτική σύνθεση του Πατριωτικού Ρεαλισμού!!

Έτσι λοιπόν καταλήγουμε, πως η λύση του Κυπριακού για την οποία τόσο μόχθησε ο Γλαύκος και για την οποία τιμάται, είναι συμφέρουσα σε μας, στην Ελλάδα, στην Τουρκία, στην Ε.Ε και στις ΗΠΑ.

Δηλαδή σε όλο το μεγαλοαστικό, φασιστικό και ιμπεριαλιστικό σκατολόι. Και αυτό το διαλαλούμε ως απόδειξη για την ορθολογικότητα των συμφερόντων του λαού...!! Δεξιά και Αριστερά!!

Κατόπιν είναι πολύ εύκολο, ο καθένας να θεωρηθεί ως Ηγέτης του Λαού του. Εν τη απουσία του Λαού. Παρεκτός αν έσιει μουστάκαν ή αν πίννει ζιβάναν ή αν τα πάει καλά με τους Έλληνες Αξιωματικούς ή αν εν που χωρκόν ή αν είναι οπωσδήποτε αρεστός σε κάποιο αστικό τζάκι. Αυτά είναι σήμερα τα κριτήρια της Λαϊκότητας...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου