Ας ιδιωτικοποιηθούν τα πάντα, ας ιδιωτικοποιηθεί η θάλασσα και ο ουρανός, ας ιδιωτικοποιηθεί το νερό και ο αέρας, ας ιδιωτικοποιηθεί η Δικαιοσύνη και ο Νόμος, ας ιδιωτικοποιηθεί και το περαστικό σύννεφο, ας ιδιωτικοποιηθεί το όνειρο, ειδικά στην περίπτωση που γίνεται την ημέρα και με τα μάτια ανοιχτά. Και σαν κορωνίδα όλων των ιδιωτικοποιήσεων, ιδιωτικοποιήστε τα Κράτη, παραδώστε επιτέλους την εκμετάλλευση υμών των ιδίων σε εταιρίες του ιδιωτικού τομέα με διεθνή διαγωνισμό. Διότι εκεί ακριβώς βρίσκεται η σωτηρία του κόσμου… Και μια και μπήκατε στον κόπο, ιδιωτικοποιήστε στο φινάλε και την πουτάνα την μάνα που σας γέννησε.

Ζοζέ Σαραμάγκου

21.10.12

Η κυβέρνηση εγγυάται στον Νίκο μια ομαλή διακυβέρνηση...

Μόνο ως δημαγωγία μπορούν να χαρακτηριστούν οι δηλώσεις του Διοικητή της Κεντρικής Τράπεζας, μετά τη συνάντηση του με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Δημαγωγία παγκοσμίου πρώτης κιόλας, αν κάποιος σκεφτεί, πως ουδέποτε, κανένας αξιωματούχος κράτους που αποτάθηκε στον Μηχανισμό Στήριξης, δεν δήλωσε πως " το δάνειο από το ΔΝΤ και την Τρόικα αποτελεί επένδυση, η οποία πιθανόν να μας αποφέρει και κέρδη!!!!"

Όπως "διαβεβαιώνει" ο Πανίκος Δημητριάδης το εκλογικό επιτελείο του Νίκου Αναστασιάδη, η διακυβέρνησή του και η πενταετία του θα είναι "βιώσιμες" καθότι το χρέος θα αφορά κυρίως τις τράπεζες. Τουτέστιν, ο Νίκος δεν θα αντιμετωπίσει ζητήματα λειτουργικότητας του κρατικού μηχανισμού, με απλά λόγια.

Παραλάβαμε Κράτος δεν θα παραδώσουμε δυσλειτουργίες στον Νίκο....θα παραδώσουμε μόνο τους εργαζομένους στην προσωπική πτώχευση. Νίκο να κοιμάσαι ήσυχος...

Αυτό μάλιστα μπορεί να θεωρηθεί και ως επένδυση, από μια άποψη!!!

Ποιά άποψη;;

Κράτος είναι ο κρατικός μηχανισμός και οι Τράπεζες.

Είδατε πουθενά τους πολίτες;

Γιατί να έχω παράπονο από τον Μιχάλη Σαρρή, που βλέπει ως πρότυπο τη Βραζιλία;

1 σχόλιο:

  1. η δεξια επιθυμει να στηρίξει την Ιμπεριαλιστική Ε.Ε μέσω της διάσωσης των τραπεζών.

    η δε αριστερα επιθυμει να στηρίξει την Ιμπεριαλιστική Ε.Ε μέσω της διάσωσης του ευρωπαικού κράτους - υποδουλου στα στρατηγικα συμφεροντα της Ε.Ε

    δεν υπαρχει πια αριστερα στην ευρωπη...και καλειστε να διαδηλωσετε γι αυτη την ευρωπη...στην καλυτερη...αυτο μας εμεινε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή