Ας ιδιωτικοποιηθούν τα πάντα, ας ιδιωτικοποιηθεί η θάλασσα και ο ουρανός, ας ιδιωτικοποιηθεί το νερό και ο αέρας, ας ιδιωτικοποιηθεί η Δικαιοσύνη και ο Νόμος, ας ιδιωτικοποιηθεί και το περαστικό σύννεφο, ας ιδιωτικοποιηθεί το όνειρο, ειδικά στην περίπτωση που γίνεται την ημέρα και με τα μάτια ανοιχτά. Και σαν κορωνίδα όλων των ιδιωτικοποιήσεων, ιδιωτικοποιήστε τα Κράτη, παραδώστε επιτέλους την εκμετάλλευση υμών των ιδίων σε εταιρίες του ιδιωτικού τομέα με διεθνή διαγωνισμό. Διότι εκεί ακριβώς βρίσκεται η σωτηρία του κόσμου… Και μια και μπήκατε στον κόπο, ιδιωτικοποιήστε στο φινάλε και την πουτάνα την μάνα που σας γέννησε.

Ζοζέ Σαραμάγκου

1.10.12

Ζητούνται...

3 σχόλια:

  1. Στο συγκεκριμένο Blog κάτι δεν πάει καλά και δεν βγαίνει το σωστό άρθρο! Άλλ’ αντ’ άλλων υπάρχουν κάτω από το συγκεκριμένο τίτλο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τωρά; Εφτιαξα τη "θερμοκρασία" για το Λάβα Παντεσπάνι Κέικ - έξω καμένο και μέσα...ωμό...

      Διαγραφή
  2. το ντελιριο της υπεκφυγης απο μεριδα των φιλελευθερων..που θωρουν την μουγιαν εξω που το παραθυρο, τζαι καμωνονται οτι ενεν ελεφαντας ο ογκος που εν μπροστα τους. Ενω το Δησυ και ο υποψηφιος τους βαρα τουμπες για τον..επαρατον καρογιαν [ιντα εν τζαι στον κατσιαριστρα που φακκα τουμπες επισης], για τουτον φταιει το ..ακελ..ουτε φιλος του καρυδα να ηταν - γιατι το ακελ τζαι οϊ το λαικο καφεκοπτειο;..
    "παραδοθηκε" το καημενο ανημπορο κομμα του δησυ στο κακο δηκο ..απο το ακελ..
    φιλελευθερη υπεκφυγη..
    η πιο ωραια ατακα εν για τον γιωρκατζισμο.. μαλιστα παλε το ακελ φταιει διοτι εν τζοιμαται καλα, τζαι ξυπνα αλλωςπως [στις πολλαπλες του εκδοχες]...ε καλα ρε τσιακο πε μας να δουμεν - η οικογενεια του υποψηφιου του δησυ ιντα σχεση εισιεν ,εσιει με τον γιωρκατζισμο;..που το 60..τζαι δα..
    δηλαδη τον δησυ ιντα τασεις των εδιαμορφωσαν;

    η αρχικη απορια για το θεμα [αφου ουσιστικα εν ειπεν τιποτε] εν μια απλη ερωτηση για να διαμορφωθει το συγκριτικο πλαισιο: μπορει να σκεφτει κανενα λογο γιατι εσιει χωρες [τζαι τοπους φιλελευθερους οπως η αγγλια, αλλα τζαι η σουηδια] που ενεν στο ευρω, τζαι εν θελουν να ενι;...

    sans culottes

    ΑπάντησηΔιαγραφή