Ας ιδιωτικοποιηθούν τα πάντα, ας ιδιωτικοποιηθεί η θάλασσα και ο ουρανός, ας ιδιωτικοποιηθεί το νερό και ο αέρας, ας ιδιωτικοποιηθεί η Δικαιοσύνη και ο Νόμος, ας ιδιωτικοποιηθεί και το περαστικό σύννεφο, ας ιδιωτικοποιηθεί το όνειρο, ειδικά στην περίπτωση που γίνεται την ημέρα και με τα μάτια ανοιχτά. Και σαν κορωνίδα όλων των ιδιωτικοποιήσεων, ιδιωτικοποιήστε τα Κράτη, παραδώστε επιτέλους την εκμετάλλευση υμών των ιδίων σε εταιρίες του ιδιωτικού τομέα με διεθνή διαγωνισμό. Διότι εκεί ακριβώς βρίσκεται η σωτηρία του κόσμου… Και μια και μπήκατε στον κόπο, ιδιωτικοποιήστε στο φινάλε και την πουτάνα την μάνα που σας γέννησε.

Ζοζέ Σαραμάγκου

21.12.11

Όταν λέμε ότι εν φλώρος εννοούμε φλώρος!



 μ΄αυτό τον τρόπο ανακοίνωσε στο Facebook ο Γιωρκάτζης την εκλογή του στη θέση του Δημάρχου.

συνέχισε έτσι Κωνσταντίνε....το κρίστης στραγγάτο βγαίνει και σε συσκευασία του ενός κιλού.



5 σχόλια:

  1. Η Λευκωσία αποκτά νέο κλαμπ για "λεβεντόπαιδα" μόνο. Μέχρι να το βαρεθούν ή να τους ανοίξει η όρεξη για τον λόφο του προεδρικού. Είναι απέναντι από το σχολείο του υιού του εκλεκτού!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. παντως αν προώθησαν την εκλογή του Γιωρκάτζη για να δουν το προεδρικό, όπως το βλέπω μάλλον τα αντιθετα αποτελέσματα θα φέρει.

    ο άνθρωπος περα από το ότι σκέφτεται εντελώς αισχρά είναι και ακαλαίσθητα γελοίος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αστειάκια αποκλειστικά για πλουσιόπαιδα.Πάντως, όπως είναι τα αστεία τους είναι και τα μυαλά τους:Κενά! Προχθές που τους έβλεπα να πανηγυρίζουν, το ύφος , οι τρόποι τους, μου θύμισαν μαμμόθρεφτα παντός καιρού. Αππωμένοι σε ό,τι κάνουν,ακόμα και όταν αναλαμβάνουν δημαρχίες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυγά συντρόφισσα, αυγά. Πάσιν πιο μακριά τζιαί αφήνουν ανεξίτηλην τάτσαν. Τζιαί χώνουνται τζιαί πιο εύκολα μεσ΄τες πούντζιες. Τέλεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Χαμάλη, σως κεράσι,μέσα σε νεροπίστολο! να δεις ανεξίτηλη τάτσαν! :)

    Μάριε, διαβαζα σε ενα άλλο μπλογκ, για τη γιορτή της πρωτοχρονιάς στην πλατεία ελευθερίας.

    Ο Γιωρκάτζης να μιλά σε 5.000 αλλοδαπους για την καθαριότητα της Λευκωσίας!!! Νομίζω θα κλονιστεί το νευρικό του σύστημα! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή