Ας ιδιωτικοποιηθούν τα πάντα, ας ιδιωτικοποιηθεί η θάλασσα και ο ουρανός, ας ιδιωτικοποιηθεί το νερό και ο αέρας, ας ιδιωτικοποιηθεί η Δικαιοσύνη και ο Νόμος, ας ιδιωτικοποιηθεί και το περαστικό σύννεφο, ας ιδιωτικοποιηθεί το όνειρο, ειδικά στην περίπτωση που γίνεται την ημέρα και με τα μάτια ανοιχτά. Και σαν κορωνίδα όλων των ιδιωτικοποιήσεων, ιδιωτικοποιήστε τα Κράτη, παραδώστε επιτέλους την εκμετάλλευση υμών των ιδίων σε εταιρίες του ιδιωτικού τομέα με διεθνή διαγωνισμό. Διότι εκεί ακριβώς βρίσκεται η σωτηρία του κόσμου… Και μια και μπήκατε στον κόπο, ιδιωτικοποιήστε στο φινάλε και την πουτάνα την μάνα που σας γέννησε.

Ζοζέ Σαραμάγκου

26.9.11

Ανεπιβεβαίωτες φήμες

Φήμη Πρώτη:

Ο Δημοκρατικός Συναγερμός έχει θέσει στο τραπέζι κοπής πατρόν Προέδρου 2013 το όνομα του πρώην διοικητή της Κεντρικής Τράπεζας Χριστόδουλου Χριστοδούλου.

Φήμη Δεύτερη:

Η μαμά Φωτεινή του  Λεβέντη - Γιωρκάτζη - Παπαδόπουλου έδωσε στον Λεβέντη - Γιωρκάτζη - Παπαδοπουλλούιν 5 εκατομμύρια....να του χαρίσουνε δεν θα μπορέσουνε να μας χωρίσουνε...για την προεκλογική του εκστρατεία. Εσένα Ελένη μου πόσα σου έδωσεν η μάμμα σου; Θέλουμε διαφάνεια! Όχι καθεστωτική σιωπή!

Φήμη Τρίτη:

Ο Γιώργος Νταλάρας δεν θα ξαναεμφανιστεί σε εκδήλωση της ΕΔΟΝ ή του  ΑΚΕΛ.

1 σχόλιο: