Ας ιδιωτικοποιηθούν τα πάντα, ας ιδιωτικοποιηθεί η θάλασσα και ο ουρανός, ας ιδιωτικοποιηθεί το νερό και ο αέρας, ας ιδιωτικοποιηθεί η Δικαιοσύνη και ο Νόμος, ας ιδιωτικοποιηθεί και το περαστικό σύννεφο, ας ιδιωτικοποιηθεί το όνειρο, ειδικά στην περίπτωση που γίνεται την ημέρα και με τα μάτια ανοιχτά. Και σαν κορωνίδα όλων των ιδιωτικοποιήσεων, ιδιωτικοποιήστε τα Κράτη, παραδώστε επιτέλους την εκμετάλλευση υμών των ιδίων σε εταιρίες του ιδιωτικού τομέα με διεθνή διαγωνισμό. Διότι εκεί ακριβώς βρίσκεται η σωτηρία του κόσμου… Και μια και μπήκατε στον κόπο, ιδιωτικοποιήστε στο φινάλε και την πουτάνα την μάνα που σας γέννησε.

Ζοζέ Σαραμάγκου

13.5.14

Joe Biden’s Son Joins Board Of Largest Ukraine Gas Producer


Stacy Summary: Of course, to speak of this would invite oneself to be called, ‘Putin’s puppet’ for only American puppetry is allowed when discussing geopolitics; nevertheless; it’s, as Zerohedge points out, an utter farce. Between Victoria Nuland’s husband having lobbying relations with Cargill and other BigAg corporations buying into Ukraine; to now Joe Biden’s son and Ukraine oil. Fine, America wants oligarchs, go for it. But just stop mocking and condemning other nations for doing same . . . including the propaganda around overthrow of elected government of Ukraine on basis that it was oligarchical. One major problem for Biden’s bid for Ukraine gas is that the company “holds a portfolio with permits to develop fields in the Dnieper-Donets, the Carpathian and the Azov-Kuban basins.”
Do note that the Dnieper-Donets field holds 90% of Ukraine’s oil and gas reserves. Do look at the map below for the slight problem they now have:
Uh, Houston, we have a problem.


2 σχόλια:

 1. θενκς για την πληροφορία, φαίνεται ότι έχει γ´νει βούκινο στο εξωτερικό.
  στο burisma.com μπορεί να δει κανείς και το board of directors.
  κατά τα άλλα τα δικά μας ΜΜεξαπάτησης μιλάνε για δωράκι στις βαλίτσες του...και ο αντρος κυπριανού περιμένει να το λύσει ο πιό αναξιόπιστος ανθρωπος του νησιού.

  ΑΧΠ

  υγ ας θυμίσει κάποιος αν είναι ο ίδιος ο biden που τον μάρτη του 2013 έκανε πρόταση για εξαγορά των κυπριακών υδρογοναθράκων, ή ήτανε ο κέρρυ; δεν θυμάμαι

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ήταν ο Biden που έκανε την προταση για τους υδρογονανθρακες.

   Κατά τα λοιπά ΑΧΠ το κούρεμα και το φάγωμα των ρωσικών κεφαλαιων έγινε για λογους εξυγίανσης του τραπεζιτικου μας συστήματος και όχι για εξαγορα της χωρας από τα Ουκρανικα και Αμερικανικά λομπυ...

   Αλλά τί λέω; Εμεις ειμαστεν οικονομιστες!!! Στην ουσια οι ΗΠΑ ειναι εξισορροπιτικός γεωπολιτικός παραγοντας που θα εγγυηθει την Ειρηνη στην περιοχη και τον κοσμο.

   Διαγραφή