Ας ιδιωτικοποιηθούν τα πάντα, ας ιδιωτικοποιηθεί η θάλασσα και ο ουρανός, ας ιδιωτικοποιηθεί το νερό και ο αέρας, ας ιδιωτικοποιηθεί η Δικαιοσύνη και ο Νόμος, ας ιδιωτικοποιηθεί και το περαστικό σύννεφο, ας ιδιωτικοποιηθεί το όνειρο, ειδικά στην περίπτωση που γίνεται την ημέρα και με τα μάτια ανοιχτά. Και σαν κορωνίδα όλων των ιδιωτικοποιήσεων, ιδιωτικοποιήστε τα Κράτη, παραδώστε επιτέλους την εκμετάλλευση υμών των ιδίων σε εταιρίες του ιδιωτικού τομέα με διεθνή διαγωνισμό. Διότι εκεί ακριβώς βρίσκεται η σωτηρία του κόσμου… Και μια και μπήκατε στον κόπο, ιδιωτικοποιήστε στο φινάλε και την πουτάνα την μάνα που σας γέννησε.

Ζοζέ Σαραμάγκου

22.5.14

Τα ταξικά μας αδέλφια

Οι ψηφοφόροι της ΧΑ είναι "ταξικά μας αδέλφια" που έχουν παραπλανηθεί. Δεν ήξεραν ότι το κόμμα που ψηφίζουν κατά το ήμισυ βρίσκεται στον Κορυδαλό για βασανισμούς, μαχαιρώματα, εκπαιδεύσεις δολοφόνων, έχουν παραπλανηθεί. Δεν άκουσαν τίποτα για τον άγιο Παντελεήμονα, για την Μανωλάδα, για τον Φύσσα, βρισκόντουσαν σε χειμερία νάρκη και παραπλανήθηκαν. Πρέπει να τους τραβήξουμε στο δημοκρατικό τόξο.

Ψηφοφόρε της ΧΑ. Την Κυριακή στη μια κάλπη ψήφισε Αριστερά και στην άλλη κάλπη στείλε τη Ζαρούλια και τον ΕΛΑΜιτη Ιωάννου στο Ευρωκοινοβούλιο!!!

Πού θα πάει ρε αυτός ο δύσμοιρος ο ελληνικός λαός μαζί σας; Πού θα πάει;...

Όταν κατεβεί στην Κύπρο ο Ιωάννου ως εκλελεγμένος ευρωβουλευτής της ΧΑ μαζί με τον Κασίδα, οπωσδήποτε περιμένω να δω ριζοσπαστικες αντιδράσεις!....όι να το παραλείψετε!!...

1 σχόλιο:

  1. Την επίθεση με λοστούς σε μέλη του ΠΑΜΕ και του ΚΚΕ στο Πέραμα, τους εμπρησμούς εκλογικών περιπτέρων, τον ξυλοδαρμό του στελέχους του ΚΚΕ Ηλία Τσιμπουκάκη, τις επιθέσεις σε στελέχη του ΚΚΕ, της Ανταρσύα και του ίδιου του ΣΥΡΙΖΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή