Ας ιδιωτικοποιηθούν τα πάντα, ας ιδιωτικοποιηθεί η θάλασσα και ο ουρανός, ας ιδιωτικοποιηθεί το νερό και ο αέρας, ας ιδιωτικοποιηθεί η Δικαιοσύνη και ο Νόμος, ας ιδιωτικοποιηθεί και το περαστικό σύννεφο, ας ιδιωτικοποιηθεί το όνειρο, ειδικά στην περίπτωση που γίνεται την ημέρα και με τα μάτια ανοιχτά. Και σαν κορωνίδα όλων των ιδιωτικοποιήσεων, ιδιωτικοποιήστε τα Κράτη, παραδώστε επιτέλους την εκμετάλλευση υμών των ιδίων σε εταιρίες του ιδιωτικού τομέα με διεθνή διαγωνισμό. Διότι εκεί ακριβώς βρίσκεται η σωτηρία του κόσμου… Και μια και μπήκατε στον κόπο, ιδιωτικοποιήστε στο φινάλε και την πουτάνα την μάνα που σας γέννησε.

Ζοζέ Σαραμάγκου

6.2.12

Μίλα μου βρώμικα

5 σχόλια:

  1. αυτοί είναι οι απόγονοι δικαιούχοι των αγωνων των παπούδων μας;

    αυτοί είναι όσοι μιλούν εξ ονόματος των κομμουνιστών της κύπρου;

    ούτε Πάστα Φλώρες. Νερομένο μαχαλεπί χωρις τριανταφυλλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι. Δίχα ψυσιή τζιαί διάθεση για αγώνα. "Νούσιμοι" συμβιβασμοί με νεοφιλελεύθερες αποχρώσεις. Θα μας γίνει συνήθεια η οπισθοχώρηση.

      Διαγραφή
  2. αδίστακτο φλερτ με τον νεοφιλελευθερισμό.

    αδιστακτος αντι-κομμουνισμός από τα μέσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. τι είναι ο κόσμος χωρίς τους κομμουνιστες;


    ένας εντυπωσιακών διαστάσεων φουσκωτός μπράβος έξω από νυχτερινό μαγαζί που σε κάνει τόπι στο ξύλο γιατί δεν είχες να πληρώσεις για τις μπόμπες που ήπιες σε τιμές εκπληκτικής αισχροκέρδειας, την ίδια όμως στιγμή είναι το πειθήνιο σκυλάκι ενός αφεντικού που δεν βλέπεις καν, και χωρίς τις ντόπες στεροειδών του οποίου, ο φουσκωτός θα ήταν απλώς ένα αξιοθρήνητο πλάσμα με κρεμασμένα βυζιά και τρικέφαλους από ζυμάρι.

    Λενιν Reloaded

    ΑπάντησηΔιαγραφή