Ας ιδιωτικοποιηθούν τα πάντα, ας ιδιωτικοποιηθεί η θάλασσα και ο ουρανός, ας ιδιωτικοποιηθεί το νερό και ο αέρας, ας ιδιωτικοποιηθεί η Δικαιοσύνη και ο Νόμος, ας ιδιωτικοποιηθεί και το περαστικό σύννεφο, ας ιδιωτικοποιηθεί το όνειρο, ειδικά στην περίπτωση που γίνεται την ημέρα και με τα μάτια ανοιχτά. Και σαν κορωνίδα όλων των ιδιωτικοποιήσεων, ιδιωτικοποιήστε τα Κράτη, παραδώστε επιτέλους την εκμετάλλευση υμών των ιδίων σε εταιρίες του ιδιωτικού τομέα με διεθνή διαγωνισμό. Διότι εκεί ακριβώς βρίσκεται η σωτηρία του κόσμου… Και μια και μπήκατε στον κόπο, ιδιωτικοποιήστε στο φινάλε και την πουτάνα την μάνα που σας γέννησε.

Ζοζέ Σαραμάγκου

20.2.12

Κάτι γίνεται με το Occupy

από την Μάγισσα

ΕΠΕΙΓΟΝ: Πληροφορίες λένε πως η αστυνομία της νότιας πλευράς θα επιχειρήση να μας βγάλει από το κτίριο απόψε ξημερώματα!! Παρακαλούμε τον κόσμο να προσέλθει και αν μπορεί να μείνει απόψε εδώ, υπάρχει πολλύς χώρος. Προωθήστε!!!!


(που τη σελίδαν του Occupy στο φατσοβιβλίον)


...αφήστε ρε τον κόσμο στην ησυχία του, τι σας επήραξεν τωρά ο κόσμος; εν τζαι να ερτουν εσσω σας ρε αστυνομικούθκια εν στην Νεκρή Ζώνη που εν τα πλάσματα εν τζαι εν στην Νεκρή Ζωή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου