Ας ιδιωτικοποιηθούν τα πάντα, ας ιδιωτικοποιηθεί η θάλασσα και ο ουρανός, ας ιδιωτικοποιηθεί το νερό και ο αέρας, ας ιδιωτικοποιηθεί η Δικαιοσύνη και ο Νόμος, ας ιδιωτικοποιηθεί και το περαστικό σύννεφο, ας ιδιωτικοποιηθεί το όνειρο, ειδικά στην περίπτωση που γίνεται την ημέρα και με τα μάτια ανοιχτά. Και σαν κορωνίδα όλων των ιδιωτικοποιήσεων, ιδιωτικοποιήστε τα Κράτη, παραδώστε επιτέλους την εκμετάλλευση υμών των ιδίων σε εταιρίες του ιδιωτικού τομέα με διεθνή διαγωνισμό. Διότι εκεί ακριβώς βρίσκεται η σωτηρία του κόσμου… Και μια και μπήκατε στον κόπο, ιδιωτικοποιήστε στο φινάλε και την πουτάνα την μάνα που σας γέννησε.

Ζοζέ Σαραμάγκου

16.10.14

Αν.Ουκρανία: Μήνυμα πολιτοφύλακα προς τους Έλληνες


Έχω να καταγγείλω ότι η ΕΕ οδεύει σε λάθος δρόμο και ότι πρέπει να αλλάξει δρόμο και ότι δεν θα μείνουμε απαθείς στο δρόμο που πήρε και θα καταγγέλουμε το γεγονός πως η ΕΕ οδεύει σε λάθος δρόμο.
Γιατί η ΕΕ πρέπει να αλλάξει δρόμο εάν όχι, εμείς δεν θα μείνουμε απαθείς και θα καθόμαστε εδώ να το καταγγέλουμε μέχρι να βγάλουμε καμιά αριστερή κυβέρνηση σε καμιά χώρα της ΕΕ και να πάψουμε να καταγγέλλουμε τον οποιονδήποτε. Γιατί τότε θα πρέπει να γίνουν οι απαραίτητες θυσίες λαέ μου, αλλά μην ανησυχείς λαέ μου γιατί σε 2-3 χρόνια θα ξαναζήσουμε και πάλι το οικονομικό θαύμα, αφού πρώτα πληρώσουμε υπεύθυνα όσα θέλουν να μας πάρουν οι κλεφταράδες των λαών, λαέ μου.
Επίσης, οι πατάτες που έκαμα εχτές ηταν πεντανόστιμες όπως επίσης και οι αναρόπιττες, επετύχαν.
Και τώρα ένα σοβαρό μήνυμα


3 σχόλια:

  1. Το "Πάβελ Κορτσάγιν" είναι προφανώς το ψευδώνυμο που χρησιμοποιεί για ευνόητους λόγους, ο πολιτοφύλακας, καθώς πρόκειται για το όνομα του κύριου ήρωα του βιβλίου του Οστρόφσκι "πως δενότανε το ατσάλι" και η υπόθεση του οποίου διαδραματίζεται ακριβώς στα εδάφη της σημερινής Νοβορόσια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ευχαριστώ πάρα πολύ Τρας για την πληροφορία αυτή, ούτε που το θυμόμουν εγώ αυτό, αλλα θα μου πεις το διαβασα και πριν κάτι "αιώνες".

    Πάντως μαζί με το φιλμάκι ( πάνω δηλαδη απο το φιλμάκι στη σελίδα ) ήταν και ενα αποσπασμα απο το "Πως δενότανε το ατσάλι"...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κι όμως το Πάβελ Κορτσάγκιν δεν είναι ψευδώνυμο. Είναι επιβεβαιωμένα το πραγματικό του όνομα! Δείτε και την ανάρτηση που συνοδεύει το χαιρετισμό στο σάιτ της Καμπάνιας. Τις επόμενες μέρες θα δημοσιεύσουμε και μια συνέντευξή του, όπου αναφέρεται στην ιστορία της λαϊκής πολιτοφυλακής όπου συμμετέχει υπό την διοίκηση του Πάβελ Ντρέμοφ στο Σεβεροντονιέτσκ στην περιοχή του Λουγκάνσκ. Με συντροφικούς χαιρετισμούς εκ μέρους της Καμπάνιας - Κ..Γ.

    http://solidarityantifascistukraine.wordpress.com/2014/10/16/%CF%87%CE%B1%CE%B9%CF%81%CE%B5%CF%84%CE%B9%CF%83%CE%BC%CF%8C%CF%82-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%82-%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CF%8C-%CE%BB%CE%B1%CF%8C-%CE%B1%CF%80%CF%8C/

    ΑπάντησηΔιαγραφή