Ας ιδιωτικοποιηθούν τα πάντα, ας ιδιωτικοποιηθεί η θάλασσα και ο ουρανός, ας ιδιωτικοποιηθεί το νερό και ο αέρας, ας ιδιωτικοποιηθεί η Δικαιοσύνη και ο Νόμος, ας ιδιωτικοποιηθεί και το περαστικό σύννεφο, ας ιδιωτικοποιηθεί το όνειρο, ειδικά στην περίπτωση που γίνεται την ημέρα και με τα μάτια ανοιχτά. Και σαν κορωνίδα όλων των ιδιωτικοποιήσεων, ιδιωτικοποιήστε τα Κράτη, παραδώστε επιτέλους την εκμετάλλευση υμών των ιδίων σε εταιρίες του ιδιωτικού τομέα με διεθνή διαγωνισμό. Διότι εκεί ακριβώς βρίσκεται η σωτηρία του κόσμου… Και μια και μπήκατε στον κόπο, ιδιωτικοποιήστε στο φινάλε και την πουτάνα την μάνα που σας γέννησε.

Ζοζέ Σαραμάγκου

5.7.10

Ασκήσεις λογικής

Λογικά επιχειρήματα που μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε διαφορετικές περιπτώσεις κατά τα γούστα σας. Βάλτε στη θέση της λέξης "Θεός" ότι γουστάρετε και θα έχετε ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα διαλεκτικής λογικής για εκγύμναση, στο χώρο του σπιτιού σας.Μπορείτε να ασκείστε μόνος, με παρέα ή στην ομάδα σας.
Το πρόγραμμα είναι δοκιμασμένο και αλάθητο. Ταιριάζει σε κάθε περίσταση, σε κάθε εποχή και στον ιδεολογικό χώρο της προτίμησης σας.


(Ζωντανή επίδειξη του προγράμματος,μπορείτε να παρακολουθήσετε αύριο,εντελώς δωρεάν, στη αίθουσα συνεδριάσεων του δημοτικού συμβουλίου Λευκωσίας.Ιδιαίτερες προσκλήσεις δεν θα σταλούν.)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου