Ας ιδιωτικοποιηθούν τα πάντα, ας ιδιωτικοποιηθεί η θάλασσα και ο ουρανός, ας ιδιωτικοποιηθεί το νερό και ο αέρας, ας ιδιωτικοποιηθεί η Δικαιοσύνη και ο Νόμος, ας ιδιωτικοποιηθεί και το περαστικό σύννεφο, ας ιδιωτικοποιηθεί το όνειρο, ειδικά στην περίπτωση που γίνεται την ημέρα και με τα μάτια ανοιχτά. Και σαν κορωνίδα όλων των ιδιωτικοποιήσεων, ιδιωτικοποιήστε τα Κράτη, παραδώστε επιτέλους την εκμετάλλευση υμών των ιδίων σε εταιρίες του ιδιωτικού τομέα με διεθνή διαγωνισμό. Διότι εκεί ακριβώς βρίσκεται η σωτηρία του κόσμου… Και μια και μπήκατε στον κόπο, ιδιωτικοποιήστε στο φινάλε και την πουτάνα την μάνα που σας γέννησε.

Ζοζέ Σαραμάγκου

12.9.13

Η Νέλλη..

Να μεν με συγκινούν οι μεγαλομέτοχοι εν πράμα;...

Άκουσα τη δήλωση της Νέλλης στον Άστρα.

Επιβεβαιωμένα η Νέλλη είναι συγγενής του συμπέθερου του Προέδρου Αναστασιάδη, είναι πρόθυμη να κάνει και τεστ dna, η κόρη της, η εγγονή της δεν κατάλαβα ήταν παράνυφος στον γάμο των προεδρικών απογόνων και η ίδια έδωσε και κάποιες χιλιάδες λουκούμια στον γάμο αυτό. Επιβεβαιωμένη η συγγένεια.

Η Νέλλη ήταν και είναι μέτοχος στην Τράπεζα Κύπρου και κάρφωσε τον Αναστασιάδη πως βεβαίως και ενημέρωσε το συγγενολόι για το επικείμενο κούρεμα των καταθέσεων και άρα οι εκροές κάποιων εκατομμυρίων ευρώ πριν το κούρεμα δεν ήταν καθόλου τυχαίες.

Η Νέλλη επίσης, μετά το κούρεμα ( πάντα ) ανακοινώνει στον κυπριακό λαό πως η καταστροφή της Κύπρου είναι σχέδιο του ΄83 - ποιό σχέδιο, γιατί δεν την ρώτησε ο Μιχάλης;

Η Νέλλη επίσης δεν μπορεί να βλέπει τον κόσμο που πεινά, τα παιδάκια που λιποθυμούν στα σχολεία - δεν είπε σχολειά πάλι καλά, γιατί μπορεί να μας έλεγε και για κρυφά σχολειά μετά -  υπάρχει σχέδιο λέει κατάλυσης της Δημοκρατίας μέσα σε δύο χρόνια με την εκποίηση των σπιτιών, αφού σύμφωνα με την Ε.Ε στην οποία ανήκουμε, εαν μια χώρα απολέσει το 60% των εδαφών της, τα οποία μετά τις εκποιήσεις θα ανήκουν σε εταιρίες άλλων κράτων, αυτοδιαλύεται.

Η Νέλλη δεν μας είπε αν χαρίζει τις μετοχές της - τώρα που πια δεν έχουν καμιά αξία στον Κυπριακό λαό, γιατί όσο καιρό είχαν αξία, μια χαρά έδινε λουκούμια σε γάμους.

Να το πάρω από την αρχή.

Να μεν με συγκινούν οι μεγαλομετόχοι εν πράμα;...

Καταλαβαίνω, πως ο Νίκος έπρεπε ήδη να παραιτηθεί πάραυτα, αλλά για μας που θεωρούμε πως έπρεπε να παραιτηθεί ισχύει και το ότι δεν θα έπρεπε να θέσει καθόλου υποψηφιότητα. Να άφηνε την Θεοχάρους να αναλάβει από την αρχή τα παιδιά που λιποθυμούν στα σχολειά. Φτάνει γιο-γιο ο Δημοκρατικός Συναγερμός νομίζω...

Τώρα η Αριστερά, περιμένει τις επίσημες αποδείξεις για την ενοχή του Νίκου.
Ωραία, πάει μια χαρά το σχέδιο για να γίνουμε ξανά κυβέρνηση.

( Διαφωνούμε με την Νέλλη πως αν γίνονταν σήμερα εκλογές θα υπήρχε τεράστια αποχή, έχουμε τους λόγους μας...)

Όχι, ούτε αυτή τη φορά θα έχουμε μεταβατική εξουσία προς κάπου αλλού.
Θα έχουμε μια κανονική αστική εξουσία, που θα κόφκει κορδέλες του Σιακόλα που δεν θα πληρώνει κάτι δις που χρωστά στις Τράπεζες γιατί είναι προστατευόμενος του Πολιτικού Συστήματος.

Το Καζίνο πώς πάει;

Άκουσα πως θα ανοίξουν 2000 θέσεις για γκρουπιέρηδες, παρκαδόρους και καλλιτέχνιδες.

Είδες παιδί μου, που αγωνίας πώς τζαι τί θα σπουδάσεις; Να βάλουμεν κανένα μέσο να πάεις στο Λίμνη Ριζόρτ σιόρ, εκτός αν θέλεις παρκαδόρος. Εμείς έχουμεν παντού τα μέσα εν γνωστό. Η ανάπτυξη έρχεται...






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου