Ας ιδιωτικοποιηθούν τα πάντα, ας ιδιωτικοποιηθεί η θάλασσα και ο ουρανός, ας ιδιωτικοποιηθεί το νερό και ο αέρας, ας ιδιωτικοποιηθεί η Δικαιοσύνη και ο Νόμος, ας ιδιωτικοποιηθεί και το περαστικό σύννεφο, ας ιδιωτικοποιηθεί το όνειρο, ειδικά στην περίπτωση που γίνεται την ημέρα και με τα μάτια ανοιχτά. Και σαν κορωνίδα όλων των ιδιωτικοποιήσεων, ιδιωτικοποιήστε τα Κράτη, παραδώστε επιτέλους την εκμετάλλευση υμών των ιδίων σε εταιρίες του ιδιωτικού τομέα με διεθνή διαγωνισμό. Διότι εκεί ακριβώς βρίσκεται η σωτηρία του κόσμου… Και μια και μπήκατε στον κόπο, ιδιωτικοποιήστε στο φινάλε και την πουτάνα την μάνα που σας γέννησε.

Ζοζέ Σαραμάγκου

23.9.13

Σαχλοκρατία

Κατά τον Αρχιεπίσκοπο, τα παιδιά του ΕΛΑΜ έχουν καλές θέσεις απλά είναι ελαφρώς βίαιοι, θέλουν να επιβάλουν τον φασισμό και αυτό είναι λάθος, γιατί κατά τον Τόμμυ, στην Κύπρο έχουμε πλουραλιστική δημοκρατία!!

Όπου ΠΛΟΥΡΑΛΙΣΤΙΚΗ δημοκρατία σημαίνει να είσαι φασίστας , να είσαι ρατσιστής , να είσαι ομοφοβικός, να είσαι άρρωστος μισογύνης, να είσαι σκατόμυαλος με όλους τους δυνατούς τρόπους, αλλά να έχεις πολλά κόμματα για να το εκφράσεις "ελεύθερα"!

Είναι με κάτι τέτοια που η Δημοκρατία έγινε Σαχλοκρατία!!


Αυτός ο άνθρωπος κάνει κουμάντο στο Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού, παρακαλώ!!

Γιατί κάνει κουμάντο; Γιατί τον έχει ανάγκη το ελεύθερα σκεπτόμενο λόμπυ των κεφαλαιούχων!
Δεν ξέρω ποιά γνώμη έχει το Πολιτικό Γραφείο του ΔΗΣΥ για το γεγονός, πως σε λίγο ο Γρίβας, θα μας φαίνεται φυσιολογικότερος ψυχασθενής, από τα μέλη της σύγχρονης δεξιάς του τόπου...



«Συμμερίζομαι αρκετά στοιχεία αυτών των παιδιών (ΕΛΑΜ)…»



Ο Αρχιεπίσκοπος Χρυσόστομος, κληθείς να σχολιάσει δηλώσεις του ΑΚΕΛ περί ρατσιστικών και φασιστικών καταστάσεων στην Κύπρο, ανέφερε «νομίζω ότι προσπαθούν να κάνουν λαϊκισμό και μας κατηγορήσουν». Τότε που εμφανίστηκαν αυτά τα παιδιά, είπε, «τα κάλεσα και ήρθαν στην Αρχιεπισκοπή και είδα αρκετά θετικά στοιχεία, όπως και αρνητικά. Και τους είπα, ότι με τα αρνητικά στοιχεία δεν συμφωνώ, ζούμε σε ένα δημοκρατικό πολίτευμα και πρέπει να είναι δημοκρατικοί πολίτες και ο τόπος αυτός έχει τόσα προβλήματα που δεν πρέπει να του επισωρεύσουμε άλλα προβλήματα». Το ότι ήθελαν να διωχτούν οι παράνομοι, συμφωνούσαν μαζί τους, σημείωσε.
«Μάλιστα με ρώτησαν τότε τι λέει το Ευαγγέλιο και είπα το Ευαγγέλιο λέει να αγαπούμε. Τους αγαπούμε αυτούς τους παρείσακτους, αυτούς τους παράνομους που ήρθαν, αλλά να πάνε στην πατρίδα τους. Δεν είναι ρατσιστικό αυτό, πεινά ο λαός μας, δεν θα έχουμε άλλους αφού ο λαός μας έχει ανάγκη, να παν στη δική τους πατρίδα, και να αναλάβουν την υποχρέωση οι συμπατριώτες τους, η κυβέρνησή τους και όχι η δική μας η κυβέρνηση», πρόσθεσε.
Ο Αρχιεπίσκοπος ανέφερε ακόμη πως δεν έχει καμία σχέση με τα παιδιά αυτά, και πως είναι τουλάχιστον δύο χρόνια που δεν ήρθε κοντά τους. Πρόσθεσε ωστόσο πως εκεί που ορθοφωνούν, θα τους υποστηρίζει και εκεί που δεν θα ορθοφωνούν θα τους υποδεικνύει ότι αυτό που πάνε να κάνουν δεν είναι σωστό.
Στην Κύπρο, είπε, θέλουμε να διατηρηθεί η πλουραλιστική δημοκρατία. «Έχουμε δημοκρατία και πρέπει να την περιφρουρήσουμε και δεν θα κάνει ο καθένας ότι θέλει", σημείωσε.

πού αλλού; : εφ. Αλήθεια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου