Ας ιδιωτικοποιηθούν τα πάντα, ας ιδιωτικοποιηθεί η θάλασσα και ο ουρανός, ας ιδιωτικοποιηθεί το νερό και ο αέρας, ας ιδιωτικοποιηθεί η Δικαιοσύνη και ο Νόμος, ας ιδιωτικοποιηθεί και το περαστικό σύννεφο, ας ιδιωτικοποιηθεί το όνειρο, ειδικά στην περίπτωση που γίνεται την ημέρα και με τα μάτια ανοιχτά. Και σαν κορωνίδα όλων των ιδιωτικοποιήσεων, ιδιωτικοποιήστε τα Κράτη, παραδώστε επιτέλους την εκμετάλλευση υμών των ιδίων σε εταιρίες του ιδιωτικού τομέα με διεθνή διαγωνισμό. Διότι εκεί ακριβώς βρίσκεται η σωτηρία του κόσμου… Και μια και μπήκατε στον κόπο, ιδιωτικοποιήστε στο φινάλε και την πουτάνα την μάνα που σας γέννησε.

Ζοζέ Σαραμάγκου

21.9.13

Του Αδόλφου τα εγγόνια δεν είμαστε εμείς...

Είναι σήμερα η κάθε Μαριάννα Λάτση και το εφοπλιστικό κεφάλαιο, το κεφάλαιο που θέλει να καθαρίσει τον Πειραιά από τα εργατικά σωματεία και τους κάθε λογής αντιφρονούντες.

Είναι η κάθε Μαριάννα Λάτση - το υγιές κεφάλαιο κατά Βαρουφάκηδες και λοιπούς - που δεν αναπτύσσεται ορθώς υπό τον ζυγό του γερμανοπουλημένου Σαμαρά - αλλά θα αναπτυχθεί ταχέως με μια αριστερή κυβέρνηση που δεν "εθνικίζει" μεν αλλά μια χαρά "εφοπλίζει" και "οπλίζει"....

Αυτός που όπλισε το χέρι του δολοφόνου του Φύσσα είχε ολοσέλιδα άρθρα στην Αυγή....

Ας τα μαζέψουν επιτέλους όσοι συριζαίοι διαθέτουν ακόμα την ελάχιστη τσίπα κι ας φτιάξουν μια άλλη δική τους οργάνωση...δεν ψαρεύουμε ψήφους...

Αύριο το χέρι του δολοφόνου του κύπριου Φύσσα θα το οπλίσει ο Σιακόλας, ο Λόρδος, ο Αρίστο που έχει ήδη φιλοξενηθεί στις δικές μας αριστερές παρα-φυλλάδες.

Ο καθένας ας αναλάβει τις ευθύνες του για τον εκφασισμό του τόπου.

Είμαστε στην τελική ευθεία.Καταγγελία: επίθεση σε πρόεδρο σωματείου, αγωνιστή της ΑΝΤΑΡΣΥΑ στο Βύρωνα
Το Νέο Αριστερό Ρεύμα καταγγέλλει την τρομοκρατική δολοφονική απόπειρα κατά του προέδρου του Σωματείου Εργαζομένων Δήμου Βύρωνα, μέλους της Διοίκησης της ΠΟΕ-ΟΤΑ και γνωστού αγωνιστή της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, η οποία εκδηλώθηκε σήμερα Παρασκευή 20/9/2013, στις 6:00 πμ στην οδό Κύπρου, στο Βύρωνα. Άτομο του οποίου τα στοιχεία είναι γνωστά στην αστυνομία, σταμάτησε με μηχανή και κινήθηκε εναντίον του Χρήστου Παναγιωτόπουλου, τον απείλησε με την φράση «θα σε σκοτώσω, θα σε μαχαιρώσω» και βγάζοντας αντικείμενο από την τσέπη του, τον καταδίωξε, ενώ εξαφανίστηκε όταν παρουσιάστηκαν περαστικοί.

Το συγκεκριμένο άτομο τρομοκρατούσε την οικογένεια του συνδικαλιστή από την περασμένη Τρίτη. Μεγάλα ερωτηματικά γεννά η στάση των αστυνομικών του Α.Τ. Βύρωνα στο οποίο οδηγήθηκε ο δράστης μετά από κλήση στην αστυνομία, την Τρίτη το βράδυ, όπου αντί να κρατηθεί για κατάθεση, εξαφανίστηκε, παρόντων των αστυνομικών που τον συνόδευαν.

Το μεγάλο ερώτημα είναι εάν η συγκεκριμένη τρομοκρατική ενέργεια εντάσσεται στο γενικότερο σχέδιο τρομοκράτησης εργατών, συνδικαλιστών και Αριστερών, μέρος του οποίου είναι η τραμπούκικη επίθεση στους μεταλλεργάτες του ΠΑΜΕ στο Πέραμα και αποκορύφωμα την προσχεδιασμένη δολοφονία από την Χρυσή Αυγή του αντιφασίστα αγωνιστή Παύλου Φύσσα.

Αθήνα, 20/9/2013

Το Γραφείο Τύπου του ΝΑΡ

πηγή: Praxis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου