Ας ιδιωτικοποιηθούν τα πάντα, ας ιδιωτικοποιηθεί η θάλασσα και ο ουρανός, ας ιδιωτικοποιηθεί το νερό και ο αέρας, ας ιδιωτικοποιηθεί η Δικαιοσύνη και ο Νόμος, ας ιδιωτικοποιηθεί και το περαστικό σύννεφο, ας ιδιωτικοποιηθεί το όνειρο, ειδικά στην περίπτωση που γίνεται την ημέρα και με τα μάτια ανοιχτά. Και σαν κορωνίδα όλων των ιδιωτικοποιήσεων, ιδιωτικοποιήστε τα Κράτη, παραδώστε επιτέλους την εκμετάλλευση υμών των ιδίων σε εταιρίες του ιδιωτικού τομέα με διεθνή διαγωνισμό. Διότι εκεί ακριβώς βρίσκεται η σωτηρία του κόσμου… Και μια και μπήκατε στον κόπο, ιδιωτικοποιήστε στο φινάλε και την πουτάνα την μάνα που σας γέννησε.

Ζοζέ Σαραμάγκου

22.12.11

Βρώμικες Κομμουνιστικές Σκέψεις


Το διεστραμμένο μου μυαλό βασανίζει εδώ και μέρες μια σκέψη. Εκεί στην Κ.Ε του ΑΚΕΛ ετοιμάζουν μια αντεπίθεση λουκούμι στο ενδεχόμενο συνεργασίας ΔΗΚΟ-ΔΗΣΥ.
Έχουν ήδη βρει τον επόμενο υποψήφιο πρόεδρο που θα διαλύσει τις όποιες πιθανότητες μια νίκης τόσο του Νίκου όσο και του Νικολάκη.
Πως έχουν ήδη βρει, αυτόν που μπορεί να πάρει τις ψήφους της προοδευτικής επανενωτικής δεξιάς όσο και της αντι-ομοσπονδιακής φιλελεύθερης, τους ψήφους των απορριπτικών νεοφιλελεύθερων του ΔΗΚΟ όσο και τους ψήφους των μετριοπαθών ΔΗΚΟικών που θέλουν συνέχιση της συνεργασίας ΔΗΚΟ-ΑΚΕΛ.
Το διεστραμμένο μου μυαλό βασανίζει η σκέψη πως τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων δεν πέφτουν από τον ουρανό χωρίς προηγούμενη έγκριση.
Κίκης Καζαμίας. Ο πρόεδρος που όλοι θα θέλαμε...

8 σχόλια:

  1. Ο κακος Κικης. Πολλα κακος ανθρωπος.

    Μπορεις να δεις ως το 13? Για το πρωτο εξαμηνο του 12 ιντα που θωρεις, εσιει καμια λυση?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτός μας θέλει για λαό του όμως;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Zep

    μα γιατί θυμώνεις; εδώ είδαμε τον Πόλυ και βλέπουμε και τον Νίκο το 13 πειράζει να δούμε και κανένα άλλο;

    γιατί πάντα εν τόσον ισχυρός ο ψυχολογικος παραγοντας ρε παιδί μου; οποιος είναι του ακελ εν στο απυρόβλητο;

    είπα εγώ ότι είναι κακός άνθρωπος ο κίκης; είπα ότι είναι καλή περίπτωση για υποψήφιος, για να βοηθήσω το κόμμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΑΚ,

    όλοι μας θέλουν για λαό τους φτανει να είναι εκλέξιμοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. και να βοηθήσω και τον Στροβολιώτη προς τα που να κοιτάζει και να μην μας χτυπά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. εξάλλου Ζεπ στο κόμμα γίνεται το έλα να δεις εδώ και τρεις δεκαετίες για το ζήτημα των σχέσεων ΑΚΕΛ ΔΗΣΥ για την επιλυση του κυπριακού αυστηρά και μόνο,

    δεν νομίζω να περιμένει κανένας ότι το θέμα συναίνεσης ΑΚΕΛ με τον Αναστασιάδη - άλλως πέμπτη φάλαγγα του ιμπεριαλισμού - ενάντια στους εργαζόμενους, θα περάσει στο απυρόβλητο.

    και το κυπριακό έλαβε τελεσίγραφα υπενθυμίζω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Οι εργαζομενοι στις βουλευτικες εψηφισαν ΔΗΣΥ, ΔΗΚΟ, ΕΔΕΚ, ΕΥΡΩΚΩΛΟΥΣ. Αφου εψηφισαν παγοποιηση που μονοι τους σιορ, ενα τους πουμε εμεις οϊ?

    Στο Κυπριακο θωρεις λυση οξα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ζεπ, την λύση ετάξετε μας την για σίουρη! θυμούμαι καλά εννε;

    το ακελ ήσιεν την αμέριστη εμπιστοσύνη μας ακόμα τζαι μετα την εξαγγελια των μέτρων. εγώ η ίδια υποστήριξα τον Κίκη και τις δηλώσεις του ότι δεν θα ξανακουμπήσουν τους εργαζόμενους. ξέρεις που εστράβωσα! προς το παρόν παίρνω ελπίδα από την ΠΕΟ. τίποτε άλλον.

    όσο για τους εργαζόμενους ειπαν μας ποιός εν ο δικός τους ναός τζαι κάποιοι που τούτους ετολμήσαν τζαι να αμφισβητήσουν την ψήφο που εδώσαν στα κομματα που αναφέρεις. αλλά νομίζω ειπαμεν τους εμείς να μεν κάμουν έτσι πράμα γιατί εν βέβηλο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή