Ας ιδιωτικοποιηθούν τα πάντα, ας ιδιωτικοποιηθεί η θάλασσα και ο ουρανός, ας ιδιωτικοποιηθεί το νερό και ο αέρας, ας ιδιωτικοποιηθεί η Δικαιοσύνη και ο Νόμος, ας ιδιωτικοποιηθεί και το περαστικό σύννεφο, ας ιδιωτικοποιηθεί το όνειρο, ειδικά στην περίπτωση που γίνεται την ημέρα και με τα μάτια ανοιχτά. Και σαν κορωνίδα όλων των ιδιωτικοποιήσεων, ιδιωτικοποιήστε τα Κράτη, παραδώστε επιτέλους την εκμετάλλευση υμών των ιδίων σε εταιρίες του ιδιωτικού τομέα με διεθνή διαγωνισμό. Διότι εκεί ακριβώς βρίσκεται η σωτηρία του κόσμου… Και μια και μπήκατε στον κόπο, ιδιωτικοποιήστε στο φινάλε και την πουτάνα την μάνα που σας γέννησε.

Ζοζέ Σαραμάγκου

6.12.11

Ρίξε κάτι..

Ομιλία του Κωνσταντίνου Γιωρκάτζη 
για τον Νικόλα Παπαδόπουλο 
στις 11 Μαΐου 2011

Φίλες και φίλοι,
Ανέλαβα να προλογίσω τον κύριο ομιλητή της σημερινής εκδήλωσης, αλλά δεν σας κρύβω ότι νιώθω εξαιρετικά άβολα, εάν όχι και μειονεκτικά ως άντρας, απέναντι στον πολιτικό που θα ακολουθησει.

Πως άλλωστε πρέπει να νιώθει κάποιος όταν πρόκειται να μιλήσει για τον πολιτικό τον οποίο σε πρόσφατη δημοσκόπηση, οι φίλες του περιοδικού MUST κατέταξαν πρώτο, ως τον πολιτικό που θα έριχναν στο κρεβάτι χωρίς δεύτερη σκέψη!

Και ενώ πραγματικά δεν που πέφτει λόγος ποιον θα ρίξετε στο κρεβάτι σας, απόψε μου δίνεται το βήμα να εκφέρω άποψη σε ποιους θα ρίξετε το σταυρό σας. ….

7 σχόλια:

 1. Μα σοβαρά τώρα ειπώθηκαν αυτά τα λόγια από τον επίδοξο δήμαρχο Λευκωσίας;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Αλλον ειδος αδελφικης αγαπης τουτο

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. τελικά ο Γιωρκάτζης νομίζω διεκδικεί τη δημαρχια γιατί βαρέθηκε να τονώνει τον ανδρισμό του με τα αυτοκίνητα πολυτελείας μόνο..

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. ε μα εσκασεν ο άνθρωπος! μια ζωή να εν ο μιτσής φίρμα; που εσιει μονο ένα διασημο παπα; τουτος που εσιει θκυο διασημους παπαδες τι θα πει; όι, εν μεγάλη αδικία!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. γι αυτό εψές στη δημόσια αντιπαραθεση με την Μαυρου, στο καταληκτικό του σχόλιο είπε: θέλω μια πρωτεύουσα "ελκυστική".

  είναι θέμα "έλξης" ο δήμος. θέλει να έλξει τους δημότες και τους ιδιώτες επενδυτές είπε...

  εκαταλάβαμε....μηδέν εταιρικός φόρος και καληνύχτα τα 168 εκατομμύρια που χρωστά ο Τόμμυς...

  ο Γιωρκάτζης "θέλει σε",εσύ Λευκωσία "θέλεις τον;"

  ΑπάντησηΔιαγραφή