Ας ιδιωτικοποιηθούν τα πάντα, ας ιδιωτικοποιηθεί η θάλασσα και ο ουρανός, ας ιδιωτικοποιηθεί το νερό και ο αέρας, ας ιδιωτικοποιηθεί η Δικαιοσύνη και ο Νόμος, ας ιδιωτικοποιηθεί και το περαστικό σύννεφο, ας ιδιωτικοποιηθεί το όνειρο, ειδικά στην περίπτωση που γίνεται την ημέρα και με τα μάτια ανοιχτά. Και σαν κορωνίδα όλων των ιδιωτικοποιήσεων, ιδιωτικοποιήστε τα Κράτη, παραδώστε επιτέλους την εκμετάλλευση υμών των ιδίων σε εταιρίες του ιδιωτικού τομέα με διεθνή διαγωνισμό. Διότι εκεί ακριβώς βρίσκεται η σωτηρία του κόσμου… Και μια και μπήκατε στον κόπο, ιδιωτικοποιήστε στο φινάλε και την πουτάνα την μάνα που σας γέννησε.

Ζοζέ Σαραμάγκου

21.12.11

ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΑΣΤΡΑ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑΚΙΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ ΤΟ ΦΑΣΜΑ ΤΗΣ ΠΕΙΝΑΣ


200 παιδάκια στην Αθήνα αντιμετωπίζουν το φάσμα της πείνας και της εγκατάλειψης λόγω της διακοπής της λειτουργίας των νηπιαγωγείων για τις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Ο ΑΣΤΡΑ 92,8 μαζί με το Υπουργείο Παιδείας, τη μητρόπολη Ταμασού, τη μη κυβερνητική οργάνωση Cyprus stop trafficking, τον Ανάκυκλο, τα Ταχυδρομεία Κύπρου και τις Κυπριακές Αερογραμμές ανάλαβαν εκστρατεία συλλογής τροφίμων και την αποστολή τους σ’ αυτά τα παιδιά.

Είναι προτιμότερο αντί χρημάτων να αγοραστούν είδη ξηράς τροφής τα οποία θα σταλούν στα παιδάκια αυτά που με το κλείσιμο των νηπιαγωγείων δεν θα έχουν τίποτε για να φάνε.

Μπορείτε να δώσετε την εισφορά σας στον ΑΣΤΡΑ, στην Cyprus stop trafficking, στο σωματείο Άτλας Αγλαντζιάς και στα ταχυδρομεία με την ένδειξη «Δέματα Αγάπης».  

Η ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΛΗΓΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου