Ας ιδιωτικοποιηθούν τα πάντα, ας ιδιωτικοποιηθεί η θάλασσα και ο ουρανός, ας ιδιωτικοποιηθεί το νερό και ο αέρας, ας ιδιωτικοποιηθεί η Δικαιοσύνη και ο Νόμος, ας ιδιωτικοποιηθεί και το περαστικό σύννεφο, ας ιδιωτικοποιηθεί το όνειρο, ειδικά στην περίπτωση που γίνεται την ημέρα και με τα μάτια ανοιχτά. Και σαν κορωνίδα όλων των ιδιωτικοποιήσεων, ιδιωτικοποιήστε τα Κράτη, παραδώστε επιτέλους την εκμετάλλευση υμών των ιδίων σε εταιρίες του ιδιωτικού τομέα με διεθνή διαγωνισμό. Διότι εκεί ακριβώς βρίσκεται η σωτηρία του κόσμου… Και μια και μπήκατε στον κόπο, ιδιωτικοποιήστε στο φινάλε και την πουτάνα την μάνα που σας γέννησε.

Ζοζέ Σαραμάγκου

2.6.14

Κινητοποίηση ΠΣΕ για την Ουκρανία: Οι ιμπεριαλιστές τη γη ξαναμοιράζουν - ΟΧΙ ΣΤΟ ΦΑΣΙΣΜΟ - ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΙΡΗΝΗ".


Το Παγκύπριο Συμβούλιο Ειρήνης (ΠΣΕ), παρακολουθεί με μεγάλη ανησυχία τα όσα τεκταίνονται στην Ουκρανία και υποσκάπτουν την ειρήνη σε ολόκληρη την Ευρώπη, ως αποτέλεσμα των ιμπεριαλιστικών παρεμβάσεων στα εσωτερικά της χώρας. Είναι ξεκάθαρο ότι αυτό που συμβαίνει σήμερα στην Ουκρανία εντάσσεται στα πλαίσια της κυρίαρχης πολιτικής του ιμπεριαλισμού για ξαναμοίρασμα της γης. Αυτή η πολιτική είναι που εκκολάπτει γιγαντώνει και συντηρεί και την φασιστική αναβίωση στην Ουκρανία.
Το ΠΣΕ καλεί τον κάθε Κύπριο και ξένο φιλειρηνιστή που βρίσκεται στην Κύπρο να δώσει το παρών του που στόχο έχει να πει :
ΟΧΙ στις ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του ΝΑΤΟ!
ΟΧΙ στο φασισμό!
ΝΑΙ στην ειρήνη!
ΟΧΙ στην προσπάθεια φίμωσης της δημοκρατίας μέσα από την κήρυξη εκτός νόμου του Κομμουνιστικού Κόμματος Ουκρανίας!
Αλληλεγγύη στο δοκιμαζόμενο λαό της Ουκρανίας που αγωνίζεται για δημοκρατία, ειρήνη, κοινωνική δικαιοσύνη!
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στη Λευκωσία την Τετάρτη, 4 Ιουνίου 2014. Προσυγκέντρωση η ώρα 5 το απόγευμα στο μνημείο πεσόντων αντιφασίστων πολεμιστών Β Παγκοσμίου Πολέμου έξω από την ΠΑΣΥΔΥ. Ομιλία από την Πρόεδρο του ΠΣΕ και κατάθεση στεφάνων. Πορεία προς την Πρεσβεία της ΕΕ στη Λευκωσία και επίδοση ψηφίσματος καταδίκης των ιμπεριαλιστικών παρεμβάσεων.
ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΦΑΣΙΣΜΟ, ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΙΡΗΝΗ ΚΑΙ ΤΗ ΦΙΛΙΑ ΤΩΝ ΛΑΩΝ!
Λευκωσία, 2 Ιουνίου 2014
Η Κεντρική Γραμματεία του ΠΣΕ

2 σχόλια:

  1. http://www.sigmalive.com/simerini/columns/eks-aformis/132565

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. τί μου το εστειλες να ανακατωθουν τα στομασια μου; Ή να αρχισω τα γαλλικα, εν τζαι θελω τζαι πολλα....μιλουμε οτι προκειται για μαλακα με περικεφαλαια!!! Έτους τωρα θα ερτουν να μου πουν πως "δεν ξερω να κανω διαλογο" και πως θελω να επιβαλω την αποψη μου "με τα οπλα"!!!

      Διαγραφή