Ας ιδιωτικοποιηθούν τα πάντα, ας ιδιωτικοποιηθεί η θάλασσα και ο ουρανός, ας ιδιωτικοποιηθεί το νερό και ο αέρας, ας ιδιωτικοποιηθεί η Δικαιοσύνη και ο Νόμος, ας ιδιωτικοποιηθεί και το περαστικό σύννεφο, ας ιδιωτικοποιηθεί το όνειρο, ειδικά στην περίπτωση που γίνεται την ημέρα και με τα μάτια ανοιχτά. Και σαν κορωνίδα όλων των ιδιωτικοποιήσεων, ιδιωτικοποιήστε τα Κράτη, παραδώστε επιτέλους την εκμετάλλευση υμών των ιδίων σε εταιρίες του ιδιωτικού τομέα με διεθνή διαγωνισμό. Διότι εκεί ακριβώς βρίσκεται η σωτηρία του κόσμου… Και μια και μπήκατε στον κόπο, ιδιωτικοποιήστε στο φινάλε και την πουτάνα την μάνα που σας γέννησε.

Ζοζέ Σαραμάγκου

16.5.12

Τελικά θα γίνουν οι εκλογές ή δεν θα προλάβουμε;...


Red alert!!!

"Τις προτάσεις του για σχηματισμό υπηρεσιακής κυβέρνησης έκανε ο αρχηγός των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος. Συγκεκριμένα, πρότεινε τον Παναγιώτη Πικραμένο ως πρωθυπουργό, τον Παναγιώτη Ήφαιστο ως υπουργό Εξωτερικών και τον Δημήτρη Γράψα ως υπουργό Εθνικής Άμυνας."

Παναγιώτης Ήφαιστος (ακαδημαϊκός, Κυπριακής Καταγωγής. Πολιτικές πεποιθήσεις: Εθνικισμός, "εθνικό γεωπολιτικό δόγμα", "αντιοθωμανισμός." Προσωπικό σάιτ: http://ifestosedu.gr/

Συνεργάτης Βασίλειου Μαρκεζίνη, πρότασης Χρυσής Αυγής (συνέντευξη Κασιδιάρη, ΝΕΤ) για αρχηγό "κυβέρνησης προσωπικότητων." Βασίλειος ΜαρκεζίνηςΣυνεργάτης του Μίκη Θεοδωράκη και του ΣΠΙΘΑ, γιος του Σπύρου Μαρκεζίνη, που πήρε εντολή σχηματισμού κυβέρνησης από τον Γεώργιο Παπαδόπουλο το 1973.

Πληροφορίες για τους Πικραμένο, Γράψα απαραίτητες και επείγουσες.

Συστήνω άμεση επιφυλακή σε όλους τους κομμουνιστές.

Addendum: Δημήτρης Γράψας. Στρατηγός. Φήμη "Τουρκοφάγου", θρησκόληπτος, επαφές με Γέροντα Παϊσιο. Βραβεύτηκε με το βραβείο "Legion of Merit" από τις Η.Π.Α. Αναφορές σ' αυτόν: "Ελλάς αρχή των πάντων".Ομιλία του: "Χαιρετίζω τις πολεμικές Σημαίες όλων των Κλάδων των Ενόπλων Δυνάμεων και εύχομαι η Υπεραγία Θεοτόκος πάντα να τις προστατεύει! Ζήτω η Πατρίδα! Ζήτω το Έθνος! Ζήτω οι Ένοπλες Δυνάμεις!" Youtube link:Καμμένος, Γράψας, Παϊσιος. Κείμενο: Γράψας και Παϊσιος: "Ο γέροντας γύρισε, τον κοίταξε και του είπε: - Εσύ δεν θα παραιτηθείς. Εσύ θα είσαι ο αρχηγός της άμυνας της χώρας μας όταν θα μας επιτεθούν οι Τούρκοι…Όλοι κοιτάχτηκαν γεμάτοι έκπληξη." Άλλα κείμενα: Γράψας και wikileaks. "Ο Στρατηγός Γράψας και οι Τούρκοι". "Γιατί παύθηκε 8 μήνες πριν την ολοκλήρωση της θητείας του...Γιατί ενοχλούσε τους Τούρκους."

RED ALERT στα ΚΚΕ, ΑΚΕΛ. Άμεση ενημέρωση όλων των συντρόφων.

Παναγιώτης Πικραμένος (ανέλαβε ήδη πρωθυπουργός) Βιογραφικό :Hellenic Revenge


πηγή: Lenin Reloaded

17 σχόλια:

  1. Έχει γίνει updated το ποστ. Επείγον να ενημερωθούν όλοι στην Κύπρο. Ο Πικραμένος είναι ήδη πρωθυπουργός, γρήγορα να δούμε τι έγινε με τους άλλους δύο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Την Κύπρο μου μέσα! Στρατός, εκκλησία,γαμημένοι φασίστες, Τομμυς, Παίσιος και Κύπριος χουντικός υπουργός εξωτερικών!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Διορίστηκε μόνο ο Πικραμένος. Οι άλλοι δύο είναι προτάσεις Καμμένου. Νομίζω δεν υπάρχει περιθώριο αμφιβολίας για το τι είδους προτάσεις είναι και τι στόχευση έχουν. Ο Καμμένος επιθυμεί το ανομολόγητο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το ζήτημα δεν είναι τι επιθυμει ο Καμμένος. Το ζητημα είναι τι θα συμβεί σε περίπτωση που η αριστερα και το κκε αποφασισουν να καταγγείλουν το μνημονιο και να βγαλουν την χωρα από το ευρώ..

    Η κινηση προς τους χουντικους και το θρασος να γινεται προταση από Καμμενο και Μιχαλολιακο προς τον Παπούλια, καθώς και η εντονη διαφημιση της ΧΑ από τα ΜΜΕ, τι μας λενε;

    Ποσο γαμημένοι είναι να προωθουν μια τετοια λυση διασωσης του καπιταλισμού στη χώρα, και τι πρεπει να κάνει η αριστερα; τι;;; να καθεται να ακουει μαλακιουλες για τον σταλινισμό του κκε;!

    συγνωμη αλα είμαι εξω φρενών!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. "Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας πρότεινε την παράταση της θητείας του Λουκά Παπαδήμου. Μαζί του συμφώνησαν τόσο ο κ. Σαμαράς όσο και ο κ. Βενιζέλος.

    Ωστόσο, υπήρξε διαφωνία από τον ΣΥΡΙΖΑ, με τον Αλέξη Τσίπρα να προτείνει για τη θέση του υπηρεσιακού πρωθυπουργού τον Γεράσιμο Αρσένη.

    Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ αντέδρασε στην πρόταση του Αλέξη Τσίπρα, κατηγορώντας τον για «κομματική συναλλαγή» και απευθυνόμενος στον επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ είπε, σύμφωνα με πληροφορίες: «τρεις μέρες προσπαθούμε να καταλήξουμε σε πολιτικό πρόσωπο και τώρα προτείνεις τον Αρσένη».

    Αποχωρώντας από το Προεδρικό Μέγαρο η γενική γραμματέας του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα είπε ότι η κυβέρνηση είναι «αυστηρά υπηρεσιακή», ενώ τόνισε ότι «το πολιτικό παιχνίδι δεν έλειψε ούτε από τον ορισμό υπηρεσιακής κυβέρνησης».

    Το ΚΚΕ δεν ρίχνει γέφυρες σε πρόσωπα, συμπλήρωσε.

    Τα πρόσωπα που θα στελεχώσουν την υπηρεσιακή κυβέρνηση θα τα αποφασίσει ο ίδιος ο υπηρεσιακός πρωθυπουργός.

    Σύμφωνα με πληροφορίες του Βήματος, στην κυβέρνηση θα μετέχουν ως υπουργός Αμυνας ο Φρ. Φράγκος, Οικονομικών ο Τ. Γιαννίτσης, Εξωτερικών ο Ι. Ζέπος, Προστασίας του Πολίτη ο Λ. Οικονόμου, Εργασίας ο Ανδρ. Ρουπακιώτης και Δικαιοσύνης ο Χρ. Γεραρής, ενώ θα αξιοποιηθεί και ο Γ. Σαββαΐδης.

    Ο κ. Πικραμμένος θα ορκιστεί το πρωί της Πέμπτης πριν από την ορκωμοσία της νέας βραχύβιας Βουλής. Οι βουλευτές θα ορκιστούν, στη συνέχεια, ενώπιον του υπηρεσιακού πρωθυπουργού στις 11 πμ."

    http://news.in.gr/greece/article/?aid=1231196115

    Τούτη η νήσος των αγίων πρέπει ν' αλλάξει όνομα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. "Οι επικείμενες εκλογές δεν θα διεξαχθούν εν κενώ, αλλά μέσα σε ένα δοσμένο και εν πολλοίς ρευστό και εκρηκτικό αφενός κοινωνικοταξικό και αφετέρου γεωπολιτικό πλαίσιο. Με δεδομένο αυτό λέμε ότι η συζήτηση μέσα στον «αριστερό χώρο», η οποία διεξάγεται από της 6ης Μάη και εντεύθεν αγνοεί το έστω μικρό, αλλά υπαρκτό ενδεχόμενο, ενός απότομου και αιφνίδιου κλυδωνισμού της οικονομίας της χώρας, λόγω μιας πολιτικής επιλογής που μπορεί να προκύψει σε ιμπεριαλιστικά κέντρα και παράκεντρα ή ακόμα και το ενδεχόμενο ενός θερμού στρατιωτικού επεισοδίου με την εμπλοκή του ελληνικού κράτους σε αυτό, πάλι ως απόρροια ιμπεριαλιστικών επιλογών, είτε με το ελληνικό κράτος συμμετέχον σε αυτές είτε απόν."

    Πετροπόλεμος, σήμερα. http://leninreloaded.blogspot.com/2012/05/blog-post_6044.html

    Θα φωνάζουμε πολύ ακόμα μόνοι μας; Πάλι με τις πυτζάμες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μαγισσα,

    η εμφανιση τουτων των προσώπων, ειδικα ο Μαρκεζίνης που παιζει απο την εποχή του Σπίθα, αλλα και ο δικός μας Ηφαιστος - εν τζαι χρειαζεται να μαθουμεν με ποιους εχει κοννε στην Κύπρο εννε; - εννε παροδική...

    Το συστημα σου είπε: η θα φαεις τη διχτατορία των τραπεζων - Παπαδήμος ή θα φάεις κανονικά τη διχτατορία!

    Εννοείται η Κύπρος θα παιξει γερό χαρτί στα σχέδια! Θέλουν την Κύπρο εδω και καιρό θέλουν και την ΑΟΖ τώρα πολύ περισσότερο!

    σόρυ, αλλα εξακολουθω να είμαι εντελως εξω φρενων με τον καθε ανυποθετο μαλακα που κάμνει την αντικομμουνιστική παπια, ενι ξερω ποιον θα παρει ο θκιαολος έτσι όπως ειμαι αυτη τη στιγμη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Κοννέ με σεν τζιαι μεν - σίουρα όϊ!

    Εν καταλάβω, είμαι σε άλλη διάσταση τωρά - κάτι που Ζώνη του Λυκοφωτός. Καλλύττερα να σιωπήσω να μεν πω καμιά μιάλη μ@λ@κ%@

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. "Οι πρώτες πληροφορίες και τα ονόματα που ακούγονται για την στελέχωση της υπηρεσιακής κυβέρνησης, όπως τα επιλέγει ο νέος Πρωθυπουργός Παναγιώτης Πικραμμένος. Ο Τάσος Γιαννίτσης δεν αποδέχθηκε να παραμείνει στην ηγεσία του υπουργείου εσωτερικών και φαβορί θεωρείται ο συνταγματολόγος Αντώνης Μανιτάκης. Το υπουργείο οικονομικών δεν θα αναλάβει τελικά ο Διοικητής της Εθνικής Τράπεζας που του πρότεινε ο Π. Πικραμμένος

    • Πρωθυπουργός Παναγιώτης Πικραμμένος

    • Υπουργός Επικρατείας Αντώνης Αργύρης

    • Υπουργός Δικαιοσύνης Χρήστος Γεραρής

    • Υπουργός Εξωτερικών Π. Μολυβιάτης ή Ι. Ζέππος

    • Υπουργός Άμυνας Φράγκος Φραγκούλης

    • Υπουργός Εργασίας Αντ. Ρουπακιώτης

    • Υπουργός Προστασίας του πολίτη Ελευθέριος Οικονόμου

    • Υπουργός Εσωτερικών Αντώνης Μανιτάκης "

    http://cyprusnews.eu/real-ellada/246190

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ευχαριστω.

    τρεμω μονο να σκεφτώ την προϊστορία της δεξιας στην ελλαδα, και το τι εστι βαθυ ελληνικό κρατος...

    εμεις μια καποια γευση πήραμε τα τελευταια χρόνια απο το δικό μας κυπριακό τζαι εκαταλαβαμε, που τα μεγεθη εν τζαι εν συγκρισιμα σε καμμιαν περίπτωση...

    χωρις να θελω να σπερνω απαισιοδοξία, αλλα δεν βλεπω την περιπτωση να μεν χρησιμοποιήσουν όλα τα δυνατα μεσα προκειμενου να σωσουν τα συμφεροντα του κεφαλαίου.

    εν να παρακολουθουμε τζαι εν να μιλουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αρχίζει το ματς, σύντροφοι.
    Νομίζω ο διορισμός των Πικραμμενου (και Ήφαιστου;) είναι ξεκάθαρο σήμα πως ο φασισμός ήρθε για να μείνει.
    Επιμένω φυσικά πως μόνο με ευρύτερες συνεργασίες μπορούμε να αντισταθούμε, και όχι κατακερματισμένοι, ο καθ ένας στη πλατεία του και στη πορεία του.

    Αν αυτοί λένε "ερχόμαστε", εμείς λέμε "θα μας βρείτε μπροστά σας", όλους, και ενωμένους.

    Από καιρό επιμένουμε κάποιοι πως είναι πολυτέλεια οι "καθαρές" κομμουνιστικές γραμμές μπροστά σ' αυτό που έρχεται. Χρειάζεται ενότητα της αριστεράς και της ευρύτερης αντιεθνικιστικής-αντινεοφιλελεύθερης παράταξης, της δημοκρατικής όπως λέγαμε παλιά.

    Πατούν στη διάσπαση της αριστεράς τούτα τα φαινόμενα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Χρειαζεται πρωτα απο όλα συντροφε:

    1. να ξερουμεν ποια ενι η αριστερα τζαι ποια ενι η δεξια - ελπίζω το ποσον αριστερα είναι η δημαρ να το εξεκαθαρίσαμεν, εβοηθησεν τζαι ο Φωτης...

    2. να με έχουμε επελαση του φασισμού που ηρθε για να μεινει και ένα μερος της αριστερας να ποχαλιζει και να μας μιλά για τον Ολαντ και την ειρηνική πιπα του σοσιαλισμού και δεν συμμαζευεται!

    3. επιτελους να ξεστραβωθουμεν τζαι να δουμε πως ο καπιταλισμος-ιμπεριαλισμος μια γλωσσα ξερει: κάτσε να σε βιάσω για να μην σε γαμησω

    4. ειτε θέλουμε είτε δεν θελουμε ενα ειναι το τελικό διλημμα: ή σοσιαλισμος ή βαρβαρότητα.

    με αυτα τα δεδομενα είμαι υπερ της ενοτητας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνούμε
      δεν αναφερόμουν φυσικά στον κ.Φώτη, αλοίμονο. Ούτε στον Ολάντ.

      Μιλώ για κοινή αντιφασιστική-αντιμνημονιακή δράση ΚΚΕ-Σύριζα. Σε τέτοια περίπτωση θα ξεμασκαρευτεί εντελώς ο φασισμός που βρίσκεται κυρίως στη λαϊκή δεξιά, στον στρατό κλπ και όχι τόσο στην ΧΑ που παίζει τον ρόλο του λαγού.

      Ο ρόλος Καμμένου νομίζω εν ενδεικτικός.

      Διαγραφή
    2. συντροφε νομίζω πως οι αντιφασιστικές δράσεις είτε οι κοινες είτε οι χωριστες, δεν θα είναι αρκετες αυτή τη φορά.

      δεν θελω να προτρεχω, αλλα όπως βλεπω τους σχεδιασμούς του κεφαλαιου, στην καλυτερη θα παμε για "ελεγχομενη διχτατορία"

      αργα ή γρηγορα...

      ειναι καλα να ειμαστε επιφυλακτικοί ακομη και με ενδεχομενη νικη του συριζα, για το τι πιθανον να επακολουθησει.

      οπωσδηποτε εν θα επακολουθησει καμια ειρηνική μεταβαση σε κανενα ευρωπαικο σοσιαλισμό.

      το πιο πιθανό είναι να ακολουθησει πολεμος - τζαι με εμας μεσα - οποταν είναι καλά, να μεν πιαστουμεν στον υπνο.

      δεν εχει περιθωρια το κεφαλαιο για ειρηνικά μεσα, λεμεν το ποσο τζαιρον;

      τοτε θα καταλαβουμε πως για τον φασισμό ειμαστε "ηδη ενωμενοι"

      Διαγραφή
    3. Ναι, η χούντα και ίσως και ένας πόλεμος, είναι πιθανά σενάρια.
      Και μπροστά σε όλα αυτά θα επιμένουμε χωριστά;

      Διαγραφή
  13. κατσε πρωτα να δουμε ποσοι θα μεινουμε...:)

    οπωσδηποτε στο συριζα υπαρχουν τιμιοι συντροφοι. για το κκε ξερεις πως δεν το συζητώ καν. αμα τρως τοσο "ξυλο", τοση υποτιμηση, τοσο χλευασμό, τοσες απειλες και επιμενεις, μαλλον δεν εισαι απο αυτους που το βαζουν ευκολα στα ποδια.

    ναι καποια στιγμη και ατομα που τωρα "ειναι μακρυα" πολυ πιθανον να ενταχθουν σε ενα αγώνα. και ενας αγωνα για να γινει χρειαζεται ενοτητα, συντροφικοτητα και οργανωση.

    καποια στιγμη τζαι εμεις δακατω πρεπει να μετρησουμεν τα κουτσια μας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Παρεπιπτοντως Δυσ- ή δισδαιμονα, να δωθει η προσοχη σε δυο σημεια παρακαλω, που χανονται μιας και ο παραλογισμος εχει γινει πια ρουτινα:

    Α) Δημήτρης Γράψας. Στρατηγός. Φήμη "Τουρκοφάγου"- Εχουν πλακα οι Ελληναραδες "τουρκοφαγοι" και καρπαζοεισπρακτορες. Λεονταρια εν καιρω ειρηνης, να δουμε που θα πολεμησουνε αν χρειαστει (σε κανα σερβερ θα ειναι χωσμενοι σιγουρα- οπως με την τουρκικη εισβολη οπου οι τουρκοφαγοι ειχαν παθει ολοι γριππη...)

    B)To edu, στο τελος του Ηφαιστου το προσεξες; Ποσο καλτ τυπου ψωνιλα οι ανυπαρκτοι ακροδεξιοι, που αν ψαξεις να βρεις επιστημονικη αρθρογραφια και citations αρθρων του ειναι εντελως "πουθενας"- συμφωνα με τα κριτηρια του.

    Ισως για αυτο να θεωρειται ενα "θεακι" στον γαλαξια ή γελαδια των "φασιστων και περιξ"

    Μαριος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή