Ας ιδιωτικοποιηθούν τα πάντα, ας ιδιωτικοποιηθεί η θάλασσα και ο ουρανός, ας ιδιωτικοποιηθεί το νερό και ο αέρας, ας ιδιωτικοποιηθεί η Δικαιοσύνη και ο Νόμος, ας ιδιωτικοποιηθεί και το περαστικό σύννεφο, ας ιδιωτικοποιηθεί το όνειρο, ειδικά στην περίπτωση που γίνεται την ημέρα και με τα μάτια ανοιχτά. Και σαν κορωνίδα όλων των ιδιωτικοποιήσεων, ιδιωτικοποιήστε τα Κράτη, παραδώστε επιτέλους την εκμετάλλευση υμών των ιδίων σε εταιρίες του ιδιωτικού τομέα με διεθνή διαγωνισμό. Διότι εκεί ακριβώς βρίσκεται η σωτηρία του κόσμου… Και μια και μπήκατε στον κόπο, ιδιωτικοποιήστε στο φινάλε και την πουτάνα την μάνα που σας γέννησε.

Ζοζέ Σαραμάγκου

31.10.11

Για τους 52 μετανάστες απεργούς πείνας



 Από την Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2011, 52 άνθρωποι, μετανάστες κρατούμενοι (από τους 65 συνολικά) στο μπλοκ 10 των Κεντρικών Φυλακών Κύπρου κατέρχονται σε απεργία πείνας ως έσχατο μέτρο πίεσης για διεκδίκηση των αυτονόητων δικαιωμάτων τους. Έχουν ήδη στείλει γράμμα γνωστοποίησης των αιτημάτων τους στο Υπουργείο Εσωτερικών, Επίτροπο Διοικήσεως, Κίνηση.Ισότητας.Στήριξης.Αλλοδαπών, Future World Center και U.N.H.C.R.

Οι άνθρωποι αυτοί δεν είναι ποινικοί κρατούμενοι. Δεν έχουν κάνει κανένα έγκλημα πέραν την  λήξη της άδειας διαμονής τους. Οι άνθρωποι αυτοί κρατούνται με σκοπό την απέλαση τους χωρίς να έχουν δικαστεί από κανένα δικαστήριο και χωρίς να έχουν τηρηθεί οι διαδικασιές που ορίζει η ευρωπαική οδηγία 115/2008. Π.χ. κρατούνται άνθρωποι πολύ πέραν των 6 μηνών που ορίζει ως ανώτατο όριο η οδηγία 115/2008 και το οποίο αποφάσισε το Ανώτατο Δικαστήριο στις 18/1/2011 και στις 20/1/2011.

Η κρισιμότητα της κατάστασης τους αντικατοπτρίζεται στο γεγονός οτι υπήρξαν αλλεπάλληλες απόπειρες αυτοκτονίας με αποτέλεσμα μερικοί εξ αυτών να βρίσκονται σήμερα σε κρίσιμη κατάσταση στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.
Ζητούμε την άμεση ικανοποίηση των αιτημάτων τους.

Υπογράφουν

(Α)ΔΕΣΠΟΤΟΙ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ
adespotoisyntrofoi.wordpress.com

ΑΝΤικαπιταλιστική ΑΡιστερή Ταξική Επαναστατική Συσπείρωση
antartescy.blogspot.com                                     

Οργάνωση Ελευθεριακών Κομμουνιστών
rojanegra.blogspot.com

Σύντροφοι/συντρόφισσες


26 σχόλια:

  1. Περίεργον! Στα νέα του ΡΙΚ δεν αναφέρεται καμιά απεργία πείνας. Τζιαί μια απεργία πείνας από τόσα πολλά άτομα εν μεγάλον θέμαν. Έπρεπεν να είναι η δεύτερη τουλάχιστον είδηση. Είναι δυνατόν να το είπασιν στα ψιλά τζι' έν τό 'πιασα; Εν πάσει περιπτώσει ποιός εν υπεύθυνος για τούν' τα άτομα; Το ανώτατον; Πρέπει να δράσουμεν άμεσα γιατί αν πεθάνει κανένας εν να φταίει το ΑΚΕΛ τζιαί ο Χριστόφιας πάλε. Αν πεθάνει κανένας, ο Κουλίας τζιαί το ΕΛΑΜ εν να κάμνουν διαδηλώσεις τζιαί να κατακεραυνώνουν την κυβέρνησιν που άφησεν τους δύστυχους κατακαημένους τζιαί καταταλαιπωρημένους φτωχούς οικονομικούς μετανάστες να πεθάνουν. Θα καταγγείλουν παγκόσμια το άδικον κομμουνιστικόν τζιαί δολοφονικόν καθεστώς Χριστόφια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εγώ πάλε εσκέφτηκα ότι αν ήσιεν ευθύνες το "καθεστώς" Χριστόφια, το ΡΙΚ θα το ήσιεν πρώτην είδηση! Για να μεν το έσιει κάτι άλλο τρέχει.

    Φυσικά η πρώτη κανιβαλική αντίδραση είναι να φκάλουμεν την φωτογραφία του Συλικιώτη με 17 κέρατα θκιαβόλου μισισμένου να την κυκλοφορήσουμε.
    Βασικά ο Νεοκλής, εμπήκεν υπουργός για να ικανοποιήσει το ρατσιστικό του μένος, τζαι είναι αδίστακτος...αυτό θα ακούσουμε σε λλίον.

    Τεσπα, εχουμε την ελάχιστη υποχρέωση να μιλησουμε για το γεγονος, όσο ελλειπή πληροφόρηση και να έχουμε.

    Είναι θέμα αρχής.

    Από εκεί και πέρα,κατά τη γνωμη μου, μονο αν έσιει δικαιοδοσία ο Συλικιώτης να επέμβει οι ανθρωποι θα γλυτώσουν και θα πασιν σπίτι τους όπως επιθυμούν.

    Όσο για τον Κουλία και τους Ελαμίτες μπορεί να πίνουν αβέρτα ρετσινες τωρα που τη χαρά τους για τους ανθρώπους τουτους.

    αμφιβάλλεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεισδαιμονα αποφευγω να σχολιασω εδω και καιρο γιατι υπερασπιζεσαι άτομα όπως τον Συλικίωτη με την αυθεντικότητα ενός φίλου αλλά αγνοείς ένα μερος της πραγματικοτητας που αφορα την εκτέλεση αποφάσεων που αφορουν τον Υπουργό Εσωτερικων. Μπορώ να σε διαβεβαιώσω ως άτομο που για ενα ολοκληρο χ΄ρονο επισκεπτοταν τα κρατητηρια της Κύπρου (Ελλαδα, Ουκρανίας, Τσεχιας, Μάλτας και Ιταλιας) για να συνταξει με αλλους έκθεση για τις συνθηκες κρατησης και γνώστρια της κυπριακής νομοθεσίας ότι ειναι στο χερι του Υπουργου Εσωτερικων και του Διευθυντη του Υπουργείου ο οποίος εφαρμοζει τη νομοθεσια ή στην συγκεκριμενη περιοπτωση ΔΕΝ την εφαρμοζει χωρίς να αντιμετωπιζει πειθαρχικες ή άλλες συνεπειες. Επίσης συμφωνω ότι η συσκώτιση δεν εχει επιβληθει απο καποιο άγνωστο Χ ή δεν είναι θεμα μεταφυσικής αναλυσης... Οι κυκλοι που δεν θελουν τους μεταναστες δεν το προβαλλουν γιανα μην γίνουν συμπαθεις οι μεταανστες μέσα απο μια απέλπιδα προσπαθεια και οι υπόλοιποι επειδη ειναι κυβερνηση. Η σιωπη στην περιπτωση αυτη βολεύει τους περισσότερους. Δυστυχως. Ας βρεθουμε στην Φανερωμενη... ΚΑνεις δεν ηγείται κανενός... Οτι αποφασιστεί θα ειναι επειδη οι παροντες θα το καθορισουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τα Ακελικά λαμόγια του «αριστερού δημαρχείου» και της «αριστερής κυβέρνησης» δεν έχουν δικαιωμα να πιάννουν στο στόμα τους την λέξη μετανάστες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ρόουζ, δεν αντιλαμβάνομαι τι εννοείς υπερασπίζομαι ατομα "όπως" τον Συλικιώτη με την αυθεντικότητα ενός φίλου.

    ότι υπερασπίζομαι "υπουργούς" εννοείς;
    ότι υπερασπίζομαι σκάρτα άτομα "όπως" τον Συλικιώτη;

    τι εννοείς; για να μπορέσω να απαντήσω.

    αν θέλεις καθαρά την άποψη μου, μέσα στα πλαίσια του κυπριακής νομοθεσίας και των ευρωπαϊκών συμβάσεων για τους μετανάστες που μας δεσμευουν, δεν μπορώ να χρεώσω τον συλικιώτη για το μεταναστευτικό θέμα, με προσωπική υπαιτιότητα για ενα γεγονός όπως την απεργία πείνας 52 ανθρώπων.

    είδα δικά σου σχόλια που ευθέως έλεγαν ότι ο Συλικιώτης συγκεκριμμένα θα εξαφανισει κάθε μεσο προσβασης λόγου σ΄αυτους τους ανθρωπους(μέχρι και το χαρτί τουαλέτας μη γραψουν κανενα μηνυμα προς τα έξω).
    ότι εν ολίγοις θα τους βάλει στην απομόνωση μεχρι να ψωφίσουν.
    εσύ αυτό το θεωρείς σοβαρό;

    ή μήπως πιστεύεις πραγματικά ότι εγώ θα έκανα την πάπια και για ποιό λόγο εάν ο Συλικιώτης με ένα νευμα μπορούσε να απελευθερώσει αυτούς τους ανθρωπους και δεν το έκανε;

    ποιός είναι ο τελικός στόχος;δεν είναι να βοηθήσει ο καθένας μας με τα ελάχιστα μεσα που διαθέτει, εστω με τη διαμαρτυρία του; μήπως υπάρχει κανένας από εμας που εμπιστευεται αυτό το σύστημα, τους τρόπους που λειτουργεί ή που κοιμάται ήσυχος για τους τρόπους με τους οποίους αυτό το σύστημα εξευτελίζει τους ανθρώπους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμε,

    σε παρακαλώ να περιμένεις μέχρι να αρχίσω τις αναρτήσεις που προγραμματίζω για την προώθηση της υποψηφιότητας της Ελένης Μαύρου για τη δημαρχία Λευκωσίας.

    μέχρι τότε πιε κανένα οικολογικό τσάι να βράσεις τον λαιμό σου για τις τσιρίδες που βασανίζουν το μυαλουδάκι σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εμέναν η υπόθεση μυρίζει μου Μαρί! Κρύφκουν το κρύφκουν το κρύφκουν το, ώσπου να κάμει μπαμ τζιαί ν' αρκέψουν ούλλοι να λάσσουν. Τούτον το θέμαν μάλιστα θα πάρει παγκόσμιες διαστάσεις τζιαί θα επηρεάσει τα πάντα. Οι μετανάστες εν Άραβες που τες γύρω χώρες, με τες οποίες λόγω γειτνίασης τζιαί φυσικού αερίου έχουμεν αλίσιη βερίσιη.
    Η υπόθεση εν πολλά σοβαρή τζιαί είναι πολλά παράξενον που συμβαίνει τωρά που λείπει ο πρόεδρος τζιαί είναι τζιαί πλήρως απασχολημένος. Εν στημένον σίγουρα. Κάποιος τους εκούρτησεν τους μετανάστες χωρίς να ξέρουσιν τί γίνεται τζιαί τί επιδιώκουν οι καλοθελητές που τους εβάλασιν πάνω! Αύριον το πρωίν πρέπει να λυθεί το θέμαν ή τουλάχιστον να προειδοποιηθούν οι υπεύθυνοι. Ίσως να εν θέμαν της νομικής υπηρεσίας ή του ανωτάτου δικαστηρίου. Δεν έχει σχέσιν! Θα τα πλερώσει ούλα το "καθεστώς" Χριστόφια τζιαί η Κύπρος. Η Χαραυγή τζιαί ο Άστρα πρέπει να φκάλουν το θέμαν στην επιφάνειαν, να προληφθεί το κακόν, πριν να μας φορτώσουν ούλες τες ευθύνες εμάς.
    Στο κάτω κάτω έχουν τζιαί τζιείν' τα πλάσματα ψυσιήν σιόρ. Ήνταμ που τους εκάτσαν φυλακήν τζιαί έν τους αρωτούν καθόλου; Τζιαί κτηνά να ήταν, ήταν να δείξομεν λλίον έλεος!

    Εν οι δουλειές του Μαρί πάλε! Εν να γεμώσομεν ήρωες πάλε. Τζιαί τότε θα φταίομεν πράγματι! Το δις εξαμαρτείν, ουκ ανδρός σοφού!
    Ξέρομεν πέραν πάσης αμφιβολίας ότι κάποιες υπηρεσίες του κράτους δουλεύκουν αδίστακτα για να ρίψουν την κυβέρνησιν Χριστόφια! Γιατί τζιοιμούμαστεν σαν τους χάννους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Χαμάλη μου, δημιουργούνται πάντα τεράστια προβλήματα όταν δεν υπάρχει ενημέρωση στον κόσμο.

    αλλά το μεταναστευτικό είναι απαγορευμένο θέμα! θυμάμαι μετά τις βουλευτικές που μέχρι και ο Περδίκης εφώναζεν ευθαίως σε μια εκπομπή στο Mega, ότι τα ΜΜΕ έχουν την βασική ευθύνη για το ποσοστό που πήρε το ΕΛΑΜ.

    έχεις απόλυτο δικαιο, πως ότι και να συμβεί αυτή τη στιγμή, οι πάντες θα το φορτώσουν στην κυβέρνηση. ακόμα τζαι οι βρωμιάρηδες οι ακροδεξιοί τζαι οι φασίστες.

    έν νομίζω πάντως πως αν το θέμα συζητήτε μεχρι και στα μπλογκς ότι ο Συλικιώτης τζοιμάται. σιουρα ξέρει το έννε; άρα το θέμα βρισκεται σε μια διαδικασία, και δεν γνωρίζουμε σε ποιά φαση ακριβώς βρίσκεται.

    εν ενδιαφέρουσα η σκέψη σου ότι μπορεί να μην είναι τυχαία η χρονική στιγμή που γίνεται αυτή η απεργία πείνας.

    παρόλο ότι οι ανθρωποι εχουν τα μύρια δικαια και οι κυπραίοι ανεξαρτήτως χρώματος πρέπει να διαμαρτυρηθούν!

    ποσο μάλλον εμείς που θεωρούμε τους μετανάστες το πλέον καταπιεσμένο κομμάτι της εργατικής τάξης.

    ας όψουνται οι φασίστες τζαι οι κεφαλαιοκράτες τζι ας καούν στην κολαση! ήμαρτον θε μου, που θα μας φτάσουσιν..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πρέπει αύριον πρωίν πρωίν ο Άστρα να θέσει τους υπευθύνους τζιαί τες εμπλεκόμενες υπηρεσίες προ των ευθυνών τους. Αν εν δυνατόν ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΑ!
    Θα είναι μια καλή αρχή για να αποφύγομεν την ευθύνην. Δεν έχω καμιάν δυσκολίαν να πω ότι, μπορεί κάποιοι φανατικοί στα πόστα, να κανονίσουν τζιαί θανάτους τζιαί σοβαρούς τραυματισμούς των απεργούντων μεταναστών, επίτηδες για να πλήξουν την κυβέρνησιν.
    Από ανθρώπους που εκάμαν πραξικόπημαν τζιαί ανατινάξαν τζιαί το Μαρί ούλα να τα περιμένεις.

    Δεν σου κρύβω Dis ότι τούτη η υπόθεση έπαιξεν μου συναγερμόν! Είναι η διαίσθηση; Εν το αίσθημαν αυτοσυντήρησης; Άψαν τα λαμπούθκια μου!
    Μάχουνται να μας την φέρουν πάλε! Τζιαί η εποχή της αθωότητας ΕΤΕΛΕΙΩΣΕΝ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Έτσι είναι ακριβώς. Η εποχή της αθωότητας ετέλειωσε!

    Πλέον υπάρχουν κριτήρια. Όταν μιλούμε για τις ζωές ανθρώπων πρέπει να μιλούμε με την αίσθηση της σοβαρότητας του θέματος για το οποίο μιλούμε.

    Αλλά πρέπει να αντιλαμβανόμαστε ότι η σοβαρότητα αρχίζει από τον τρόπο χειρισμού ενός τέτοιου σοβαρού θέματος ακόμα και στο δημοσιο λόγο.

    Και οπωσδήποτε, οι τελευταίοι που έχουν ευθύνη για την δική μας πιθανή ασοβαρότητα είναι οι μετανάστες.

    Αρκετή πτωματολογία εφορτωθηκεν ο καθένας μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Έκανα μια πρόχειρη αναζήτηση στο google για το θέμα. Δεν βρήκα καμιά αναφορά στον κυπριακό τύπο. Ούτε σε εφημερίδες όπως ο Φιλελεύθερος και ο Πολίτης που δεν πρόσκεινται στην κυβέρνηση και δεν έχουν κανένα λόγο --ιδιαίτερα ο δεύτερος-- να το κρύψει ως θέμα.

    Μπορεί κάποιος να ενημερώσει αν πρόκειται για θέμα που έχει εμφανιστεί σε ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ έντυπο ή ραδιοτηλεοπτικό μέσο στην Κύπρο;

    Ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Όχι δεν έχει εμφανιστεί σε κανένα εντυπο ή ραδιοτηλεοπτικό μέσο.

    Εμφανίστηκε μονο σε αντεξουσιαστικά μπλογκς.

    Το ποιός έχει συμφέρον να κρύψει ενα τετοιο θέμα δεν είναι αυτονόητο.

    άλλο ο Υπουργός Εσωτερικών, άλλο ο διευθυντής του Υπουργείου Εσωτερικών.

    σίγουρα δεν ζουμε σε μια τόσο πρωτόγονη κοινωνία, όπου 52 άνθρωποι κατέρχονται σε απεργία πείνας και κανείς δεν το παίρνει χαμπάρι.

    το γεγονός της μη δημοσιοποίησης μπορεί να οφείλεται είτε σε σκοπιμότητα είτε στο γεγονός πως υπάρχει διαδικασία η οποια ίσως να μην πρέπει να αποτυπωθεί δημόσια, ίσως για λόγους που δεν αφορούν αυτούς καθαυτούς τους μετανάστες αλλά τις χώρες προελευσης τους.

    ίσως και η απέλαση να μην είναι το ζητούμενο.

    δεν γνωρίζω παρά αυτά που διαβασα κι εγώ στα μπλογκς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Μισό λεπτό. Στην Ελλάδα, η απεργία πείνας των 300 ήταν παντού στα ΜΜΕ από την πρώτη μέρα. Είτε την κάλυπταν συκοφαντικά, είτε sensationally, είτε με μια αντιπολιτευτική στάση.

    Πήρε απόφαση σύσσωμη η κυπριακή κοινωνία να κρύψει το θέμα; Αυτό θα σήμαινε ότι είναι πολλαπλάσια πιο ρατσιστική απ' την ελληνική. Δυσκολεύομαι να το πιστέψω αυτό, αλλά ομολογώ ότι δεν μπορώ να εξηγήσω τι συμβαίνει εδώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Όχι η κυπριακή κοινωνία δεν είναι πολλαπλάσια ρατσιστική από την ελληνική.

    Επιπλέον υπάρχει έντονη πολιτική όξυνση όπως γνωρίζεις τους τελευταίους μήνες.

    Εδω προβάλλεται η "απεργία πείνας" από τα "κορνφλέικς με γάλα λάιτ" που κάνουν οι αφυπνισμένοι!

    φυσικά κάτι περίεργο τρέχει.

    θα δουμε τι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Έτσι πληροφοριακά για κάποιον που επιθυμεί να το ψάξει - Μπορεί και να σφάλλω αλλά έχω την εντύπωση ότι για κάθε κρατούμενο το κράτος λαμβάνει ένα κάποιο κονδύλι απο Ε.Ε.
    Καλή συνέχεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Εννούσα ότι δεν μπορουμε να κρίνουμε ένα Υπουργό επειδη είναι το "καλο παιδι" που θυμόμαστε Δεισδαιμονα. Εναν μύθο που συντηρεί ο Συλικιωτης μεταξυ συντρόφων του αλλά η εφαρμογή Πολιτικων φανερώνει κάτι εντελώς διαφορετικό.
    Όπως επίσης θεωρώ υποκριτικό να χρεώνει τους υφισταμενους οτιδηποτε πάει στραβα στο Υπουργείο Εσωτερικων ενώ ηγείται 2 κυβερνησεις τώρα.
    Εχω συνεργαστει με τον Συλικιωτη Δεισδαιμονα τα χρόνια του ηταν Υπουργός του Τασσου και μετά για θεματα μεταναστών και σεξουαλικης εκμεταλευσης.

    Η Κύπρος δεν σταματησε τις παρανομες κρατήσεις, απελασεις ή πρακτικες. Αντιθετως αυτες συνεχίΖονται αλλα με λιγοτερα μέσα να τις καταγγειλεις και να τις αναφέρεις.
    Από το γκρεμισμα του υδατοπυργου στο Μπλοκ 10 μέχρι το σκόρπισμα των κρατουμενων σε κρατητηρια 120Χμ μακρια απο Λευκωσια για να μην ειναι ορατοι και απο τα μέσα που υπαρχουν σε όσους θα μπορουσαν να εχουν προσβαση σε κρατητηρια είμαι βεβαιη οτι η συσκωτιση βολευει ΚΑΙ το Υπουργείο Εσωτερικών κυρίως.

    ++++

    Ενα άρθρο στη CYprusMAil και ενα 200λεξεων στον Πολιτη την πρωτη μερα της διαμαρτυριας. Αυτα στον Κυπριακο Τυπο.

    ++++

    Δεν με ενδιαφερει ο Συλικιωτης προσωπικά Δεισδαιμονα.
    ΞΕΡΕΤΕ ότι τα επιδόματα μεταναστών (Αφορα Υπουργο Εργασίας) στην Λρνακα για μεταναστες κόπηκαν απο τον Σεπτεμβερη λόγω οικονομικης στενότητας; Μήπως έδωσαν άδειες εργασίας στα άτομα αυτα ενώ τους στερουσαν τις βασικες τους αναγκες χωρίς προείδοποιηση; Ειδατε εσεις δελτια τυπου απο οργανωσεις να το καταγγελουν; ΞΕΡΕΤΕ ότι είναι η 3η φορά τα τελευταία 2 χρόνια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Rose

    προσωπικά δεν θυμάμαι τον Συλικιώτη από όπουδήποτε, για να έχω μαρτυρία για την αποσταση μεταξύ του "μύθου" που συντηρεί και του πραγματικου του προσώπου.
    Η μόνη μαρτυρία που έχω, είναι αυτή του κάθε πολιτη που ενημερώνεται από τα ΜΜΕ. Τίποτε άλλο. Όντως θυμάμαι τον Συλικιώτη έξω από το Υπουργείο Εσωτερικών να παίζει ξύλο με την αστυνομία για τους μετανάστες, μεταξύ της πρώτης και της δεύτερης θητείας του ως υπουργού. Αυτο το θυμαμαι. Γιατί μου έκανε εντύπωση γιατί σε εκείνη τη συγκεκριμένη εκδήλωση, είχα δει και κάποιους άλλους, οι οποιοι στοχεύονται από συγκεκριμένα μπλογκς ως πουλημένοι.Κάποιους ακαδημαϊκούς μαρξιστές είχα δει να παίζουν ξύλο, χωρίς να ενδιαφέρονται για τη δουλίτσα τους, στους οποίου εγιναν και αφιερώματα σε αντεξουσιαστικά μπλογκς για το ότι είναι πουλημένοι.

    Αυτές είναι οι δικές μου αναμνήσεις για συγκεκριμμένα πρόσωπα.

    Αν εσύ εργάστηκες με τον Συλικιώτη και έχει ευλογες ενδείξεις και αποδείξεις, οτι πουλά μύθο και ότι κρατεί παράνομα και εσκεμμένα κόσμο στο όριο να απεργούν για τη ζωή τους, δεν κατανοώ, το ύφος των παρεμβολών σου, σ΄αυτή την υπόθεση, το οποιο δεν μου μυρίζει καμιά σοβαρότητα. Σόρυ.

    Όπως δεν κατανοώ και την έλλειψη σύνεσης από διάφορους, όταν αναφέρονται σε ενα τόσο σοβαρό ζήτημα.

    Διάβασε και το σχόλιο του άλλου ανώνυμου..
    Αφήνουν τον κόσμο να ψοφίσει γιατί παίρνουν για τον καθένα επίδομα. Ελεος!

    Δεν κατανοώ πως χρησιμοποιείται ενα τετοιο θέμα για να εξυπηρετήσει τις ευρύτερες αντιλήψεις και ιδεολογικά κολλήματα του καθενός που την είδε αναρχικός και εχθρός του κράτους.
    Εγώ αυτο το θεωρώ εκτός από επιπόλαιο και επικύνδινο για τον τρόπο του χειρισμού τέτοιων θεμάτων, ειδικά αν άτομα που έχουν ένα τυφλό αντικρατισμό εμπλέκονται άμεσα με αυτά τα ατομα.

    όσο για την Сyprus Mail thanks! Εσύ δεν ξέρεις τι εφημερίδα είναι η Cyprus Mail; Καργα νεοφιλελευθερη!

    Λοιπόν, ούτε εμένα με ενδιαφέρει ο Συλικιώτης προσωπικά.
    Αλλά δεν θα κάνω το μυαλό μου κιμά, για να δικαιώσω αλλότριες ιδεολογικές απόψεις.

    Αν εχει ευθύνη να διερευνηθεί. Αν δεν έχει επίσης να διερευνηθεί.

    Αλλά την πτωματολαγνεία εγώ δεν την τρώω στο δημόσιο λόγο. Ουτε αρνί είμαι να αναπαράγω τα συμφέροντα ή την οπτική ατομων που δεν εμπιστευομαι πια. Και δεν εννοώ εσένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Εμένα πάντως αυτή η ανακοίνωση δεν μου φαίνεται για ανακοίνωση ατόμων ικανών να χειριστούς εστω το θυμικό τους. Ποσο μάλλον τη ζωη 52 απροστατευτων ανθρώπων.

    Ευχομαι, να μην μπερδεψουν κάποιοι αυτά τα δύο με ανυπολόγιστη ζημιά για μετανάστες που δεν γνωρίζουν καλά καλά σε πιο σαπιο σύστημα εχουν μπλεξει.

    http://antiratsistiki.wordpress.com/2011/10/31/%CF%84%CE%B1-%CF%80%CF%81%CE%AC%CE%B3%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1-%CE%B5%CE%AF%CE%BD%CE%B1%CE%B9-%CF%80%CE%BF%CE%BB%CF%8D-%CF%83%CE%BF%CE%B2%CE%B1%CF%81%CE%AC-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%82/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. καλα ρε χαμαλη, εσενα που τουτα ουλλα προβληματιζει σε το αν θα κατηγορισουν το ακελ (ξανα)??

    κανει σιορ με ουλλους τους εξωακελικους δουλοπρεπεις επαναστατες του κολου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Από ότι πληροφορήθηκα τελικά, το θέμα ήταν χθες στις ειδήσεις.

    Θα συμφωνήσω με τον Χαμάλη πιο πάνω ότι θα πρέπει η κυβέρνηση να επιληφθεί τάχιστα. Και όχι με τις απάτες που έκανε το ΠΑΣΟΚ, κοροϊδεύοντας στο τέλος τους 300. Άδειες παραμονής για τους μετανάστες που κρατούνται για "παράνομη" παραμονή στη χώρα τώρα.

    Αυτό είναι το δικό μου μήνυμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ανωνυμε,

    φτανει με την καραμέλα των εξωακελικών του κώλου!
    όποιος μιλήσει χωρίς ο εγκεφαλος του να είναι η σαλάτα του κώλου δεν είναι αναγκασμένος να δεχεται τις σουπερ ουάου αντιδρασεις του κάθε αντιδραστικού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΡΙΚ νομίζω. Αυτό μού είπαν τουλάχιστο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Και προς όλους τους ανώνυμους σουπερ ουάου επαναστάτες!

    εσάς ποιά είναι η έννοια σας; οι μετανάστες ή το ποιός θα ηγεμονευσει ως επαναστάτης;

    αν πω δηλαδή πως δεν καλοδέχεστε κανένα μήπως σας πάρουν το ρόλο θα έχω άδικο;

    ή μήπως πρέπει όλοι να λειτουργούμε στη βάση των απαιτήσεων του κίτρινου θεαματικού λόγου;

    το Madame Figaro της επανάστασης εγίναμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. οκ, θενκς. αν το έχει προβάλει το ΡΙΚ λογικά θα υπάρξει και συνέχεια και προβολή από τα υπόλοιπα κανάλια.

    δεν νομίζω ο ΑΝΤ1 να χάσει τετοιο κελεπούρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. περασα ειδα και φευγω.


    Αντικρατης

    ΑπάντησηΔιαγραφή