Ας ιδιωτικοποιηθούν τα πάντα, ας ιδιωτικοποιηθεί η θάλασσα και ο ουρανός, ας ιδιωτικοποιηθεί το νερό και ο αέρας, ας ιδιωτικοποιηθεί η Δικαιοσύνη και ο Νόμος, ας ιδιωτικοποιηθεί και το περαστικό σύννεφο, ας ιδιωτικοποιηθεί το όνειρο, ειδικά στην περίπτωση που γίνεται την ημέρα και με τα μάτια ανοιχτά. Και σαν κορωνίδα όλων των ιδιωτικοποιήσεων, ιδιωτικοποιήστε τα Κράτη, παραδώστε επιτέλους την εκμετάλλευση υμών των ιδίων σε εταιρίες του ιδιωτικού τομέα με διεθνή διαγωνισμό. Διότι εκεί ακριβώς βρίσκεται η σωτηρία του κόσμου… Και μια και μπήκατε στον κόπο, ιδιωτικοποιήστε στο φινάλε και την πουτάνα την μάνα που σας γέννησε.

Ζοζέ Σαραμάγκου

7.2.11

Καλός Τούρκος είναι ο νηστικός Τούρκος.

πρώτα εδώ
http://strovoliotis.wordpress.com/
και εδώ
http://acerasanthropophorum.blogspot.com/2011/02/blog-post_06.html

Θυμάμαι μια νύχτα, πριν κάποια χρόνια στην Αθήνα, ο ταξιτζής που με έπαιρνε σε κάποιο πάρτι (;) μου έκανε την κλασική καλαμαρίστικη ερώτηση. (να κάνουμε ένα γκάλοπ, πόσοι δεν άκουσαν αυτή την ερώτηση). Από πού είσαι; Κρήτη, Ρόδο ή Κύπρο; Είπα, είμαι Κύπρια. Τι Κύπρια, ρωτά με. Ελληνοκύπρια ή Τουρκοκύπρια; Ελληνοκύπρια, λέω. Ωραίος ο ταξιτζής!

Σκεφτείτε τώρα την κυρία Συλλούρη, ή την κυρία Ερωτοκρίτου ή την κυρία Κουτσού να τις ρωτούσαν στη μητρόπολη τι Κύπριες είναι; Μπορεί να ηθέλαν να το εγγράψει στη βουλή ως θέμα ο αντρούλης τους, μάλλον.

Η κυρία Συλλούρη έχει τρεις κόρες και ένα γιό. Η κυρία Ερωτοκρίτου ένα γιό και η κυρία Κουτσού μια κόρη και ένα γιό. Υποθέτω πως η προσωπική διατροφολόγος-γυμνάστρια των αξιότιμων αυτών κυριών θα τους έχει εξηγήσει πως τα γαλαζοαίματα παιδιά τους πρέπει να τρώνε ένα υγιεινό πρωινό στο σπίτι πριν το σχολείο, καθότι τα ιδιωτικά σχολεία στα οποία
φ(υ)τουν δεν παρέχουν πρόγευμα. Γιατί να παρέχουν; Εν μεγάλη προσβολή για τα γαλαζοαίματα τούτη.

Ή φανταστείτε την κυρία Συλλούρη, την κυρία Ερωτοκρίτου και την κυρία Κουτσού να διαβάζουν στον τύπο ανακοίνωση των Γκρίζων Λύκων που να στοχοποιεί τα παιδιά τους. Όπως στοχοποιούν αυτοί οι μάγκες τα τουρκόφωνα παιδιά που φοιτούν στα δημόσια δικά μας σχολεία.http://ethnikolaikometwpo.blogspot.com/2011/02/blog-post_9591.html
Μπορεί να τα έπαιρναν για σκι στην Ελβετία για να ξεπεράσουν το τραύμα. Με σωματοφύλακες.

Νομίζω, εδώ που φτάσαμε η λύση είναι μία. Να επαναλάβουμε το ενωτικό δημοψήφισμα του 50. Να ψηφίσουμε σιορ υπέρ της Ενώσεως να ησυχάσουμε. Να δω τον κώλο τους! Να μεν εν κυρίες βουλευτών με γαλαζοαίματα πλέον. Δέχουνται; Να έχουμε ΕΝΑ βουλευτή στο ελληνικό κοινοβούλιο. ΕΝΑ. Ούτε προέδρους, ούτε βουλές, ούτε υπουργούς, ούτε ιδιαιτέρες, ούτε σεκκιουρητάδες, ούτε αφορολόγητα, ούτε τρεις δούλες μες το σπίτι. Τζαι να φορολογηθούν τζαι πουπάνω για να ξοφλήσουν τα μνημόνια τζαι να τρώσιν τα δικά τους μωρά συσσίτια, α, εν καλά;

Κοπρίτες!

5 σχόλια:

  1. να δείτε που θα μας πουν πως η πρόθεση τους να εγγραψουν το θέμα στη βουλή οφείλεται στον αντιρατσισμο τους.

    όπως ακριβώς και με το κυπριακό. Η ΔΔΟ είναι ΡΑ-ΤΣΙ-ΣΤΙ-ΚΗ θέλουν ενιαίο κράτος οι άνθρωποι! αμφιβάλλει κανένας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χαχαχαχαχαχαχα!! Πάντως τζι εμένα ήταν να μου κακοφανεί. Από πρωτευουσιάνοι να γίνουμε παραμεθόρες! Αλλά ακούεται καλή ιδέα. Μόνο έτσι θα αποκτήσουν οι προύχοντες λίγη αίσθηση της πραγματικότητας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μα αλόπως ονειρέφκουνται πως εν να πίνουν απεριτιφ με την Μαριαννα Λάτση τούτες αν γινεί Ενωση. Όξα γι αυτο θέλουν διχοτόμηση; διότι φοούνται ότι εν θα τες θέλουν οι άλλες γαλαζοαίματες.

    Νομίζω να αρχίσουμε νεα τακτική στα μπλογκς.
    Σε θκυό μήνες να ακούουν Ενωση τζαι να βουρούν. :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή